Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gandzia10
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 2:35 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie... jak wcześnie(od zapłodnienia) mogą wystąpić objawy tego że jestem w ciąży??
Dodano po 45 minutach:
i jeszcze jedno czy to prawda że jakies 14 dni(od pierwszego dnia miesiączkowania) to dni niepłodne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alex:))
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 3:34 pm Temat postu: |
|
|
masz odpowiedni temat do tego zeby obliczyc kiedy sa dni plodne a kiedy nie.
co do objawow zalezy u kazdej kobiety ukazuja sie one w innym czasie czasami po 3 tygodniach czasami kobieta dowiaduje sioe o ciazy bedac w 3 miesiacu.Tego nie da sie tak dokaldnie okreslic to zalezy od ogranizmu kobiety. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziewczynaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 6:35 pm Temat postu: |
|
|
Hejjj... pisałam juz tu ale opisze to jeszcze raz bo bardzo sie boje (...na poczatku lipca piesciłam sie z chłopakiem on dotykał mnie ja jego on dotknał siebie przed wytryskiem i jest taka mozliwsoc ze dotknął mnie lub ja po dotykaniu jego mogłam sie gdzies tam dotknąc czy cos...bardzo sie boje pod koniec lipca dostałam normalny okres i zorbiłam 3 testy ciazowe 2 popołudniu i jeden rano wszystkie wyszłynegatywne... Jednak boje sie ... ostatnio było mi niedobrze a dzis cos mnie tak na dole brzuch pobolowa czy moge byc w ciazy prosze o odpowiedz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lukaszx680
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 7:00 pm Temat postu: problem:( brak seksu 2 miesiace, a okres sie spoznia |
|
|
a wiec......ostatni raz uprawialismy seks na poczatku wakacji i moja dziewczyna potem dostala normalnie okresu.a teraz wypada termin nastepnego okresu a on sie spoznia. co to moze byc??? prosze o odpowiedz
Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne!
Przeczytaj regulamin forum!
Przeniosłam do pokrewnego / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 8:24 pm Temat postu: |
|
|
Zmiana klimatu, pogoda, zwykłe zaburzenie hormonalne...
Spokojnie. Jeśli byliście zabezpieczeni ( tabletki antykoncepcyjne, prezerwatywa) i zabezpieczenie nie zawiodło ( prezerwatywa nie pękła ani się nie zsunęła) to nie macie się czym martwić _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Przestań wkręcać dziewczyno!!!
OD TEGO NIE ZACHODZI SIĘ W CIĄŻĘ!!! _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zagubiona_ona
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 10:46 am Temat postu: |
|
|
co do objawów ... szukałam w różnych miejscach.,.. i różnie piszą
ale mi ginekolog powiedziała, że raczej pierwsze objawy są hm po ok 4 tyg ...
ja spokojnie czekam do 20 sierpnia i wtedy zrobie test.
trochę się boję ale muszę być dobrej myśli _________________ We collect our phobias
Our sicknesses
Feel so good only when we can complain
Riverside - Schizophrenic Prayer |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gandzia10
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 11:11 am Temat postu: |
|
|
ja też czekam gdzieś tak do 20 no może odrobine dłużej... i podobnie jak ty cholernie sie boje. ale pożyjemy zobaczymy:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dusienia
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 11:47 am Temat postu: ... |
|
|
witam... ostatnia miesiączke miałam 09 lipca... a dziś jest 12 sierpania a ja nie mam kolejnej ... niedawno miałam dni niepłodne i kochałam sie ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia... ale nie miał wytrysku... boli mnie brzuch i janiki i piersi a nie mam okresu... bardzo sie boje... dlaczego tak sie dzieje>>?? pomóźcie;(
Dodano po 32 minutach:
prosze pomóżcie czy to ciąza:((((
-----edit by nowicjuszka-----
Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne!
Przeczytaj regulamin forum!
Przeniosłam do pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iza11
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 1:19 pm Temat postu: ;/ |
|
|
ma pytanko, 5dni temu ja i moj chopak uprawialismy petting w dni płodne, spczy to mozliwe ze pod czas mycia sie, sperma ktora znajdowala sie w bezpiecznej odlegloscio od pochwy, mogly sie do niej dostac?;/
boli mnie brzuch czy to moze byc ciaza?;/ czy to nerwobole wywolane stresem?;/ prosze o odp ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|