Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gandzia10

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 2:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie... jak wcześnie(od zapłodnienia) mogą wystąpić objawy tego że jestem w ciąży??

Dodano po 45 minutach:

i jeszcze jedno czy to prawda że jakies 14 dni(od pierwszego dnia miesiączkowania) to dni niepłodne?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
alex:))

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masz odpowiedni temat do tego zeby obliczyc kiedy sa dni plodne a kiedy nie.
co do objawow zalezy u kazdej kobiety ukazuja sie one w innym czasie czasami po 3 tygodniach czasami kobieta dowiaduje sioe o ciazy bedac w 3 miesiacu.Tego nie da sie tak dokaldnie okreslic to zalezy od ogranizmu kobiety.
Powrót do góry
dziewczynaa

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 6:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hejjj... pisałam juz tu ale opisze to jeszcze raz bo bardzo sie boje Sad(...na poczatku lipca piesciłam sie z chłopakiem on dotykał mnie ja jego on dotknał siebie przed wytryskiem i jest taka mozliwsoc ze dotknął mnie lub ja po dotykaniu jego mogłam sie gdzies tam dotknąc czy cos...bardzo sie boje pod koniec lipca dostałam normalny okres i zorbiłam 3 testy ciazowe 2 popołudniu i jeden rano wszystkie wyszłynegatywne... Jednak boje sie ... ostatnio było mi niedobrze a dzis cos mnie tak na dole brzuch pobolowa czy moge byc w ciazy prosze o odpowiedz...
Powrót do góry
lukaszx680

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 7:00 pm    Temat postu: problem:( brak seksu 2 miesiace, a okres sie spoznia Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wiec......ostatni raz uprawialismy seks na poczatku wakacji i moja dziewczyna potem dostala normalnie okresu.a teraz wypada termin nastepnego okresu a on sie spoznia. co to moze byc??? prosze o odpowiedz

Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne!

Przeczytaj regulamin forum!

Przeniosłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 8:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zmiana klimatu, pogoda, zwykłe zaburzenie hormonalne...

Spokojnie. Jeśli byliście zabezpieczeni ( tabletki antykoncepcyjne, prezerwatywa) i zabezpieczenie nie zawiodło ( prezerwatywa nie pękła ani się nie zsunęła) to nie macie się czym martwić
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przestań wkręcać dziewczyno!!!

OD TEGO NIE ZACHODZI SIĘ W CIĄŻĘ!!!
zagubiona_ona

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co do objawów ... szukałam w różnych miejscach.,.. i różnie piszą Sad
ale mi ginekolog powiedziała, że raczej pierwsze objawy są hm po ok 4 tyg ...

ja spokojnie czekam do 20 sierpnia i wtedy zrobie test.
trochę się boję ale muszę być dobrej myśli Wink

Riverside - Schizophrenic Prayer
Powrót do góry
gandzia10

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 11:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też czekam gdzieś tak do 20 no może odrobine dłużej... i podobnie jak ty cholernie sie boje. ale pożyjemy zobaczymy:)
Powrót do góry
Dusienia

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 11:47 am    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam... ostatnia miesiączke miałam 09 lipca... a dziś jest 12 sierpania a ja nie mam kolejnej ... niedawno miałam dni niepłodne i kochałam sie ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia... ale nie miał wytrysku... boli mnie brzuch i janiki i piersi a nie mam okresu... bardzo sie boje... dlaczego tak sie dzieje>>?? pomóźcie;( Sad Sad Sad

Dodano po 32 minutach:

prosze pomóżcie czy to ciąza:((((

-----edit by nowicjuszka-----

Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne!

Przeczytaj regulamin forum!

Przeniosłam do pokrewnego.
Powrót do góry
iza11

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 1:19 pm    Temat postu: ;/ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ma pytanko, 5dni temu ja i moj chopak uprawialismy petting w dni płodne, spczy to mozliwe ze pod czas mycia sie, sperma ktora znajdowala sie w bezpiecznej odlegloscio od pochwy, mogly sie do niej dostac?;/
boli mnie brzuch czy to moze byc ciaza?;/ czy to nerwobole wywolane stresem?;/ prosze o odp ;/ Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 7 z 52