Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

iza11 napisał:
" ja mialam taki twardy brzuch jak zaszlam w ciaze" ;/

Laughing Laughing Laughing Laughing
no proszę Cię... i Ty w takie bzdury wierzysz? Shocked
ja mam twardy brzuch- owszem. ale jak mam zatwardzenie Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
iza11

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 7:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze na prawde za bardzo panikuje;(
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lukaszx680 napisał:
moze miec znaczenie to ze robilismy to 4 miesiace temu bez zabezpieczenia,

Shocked no jakby była w ciąży to chyba do tego czasu by się zorientowała,nie ? Confused
jeśli nie dowierzacie prezerwatywom to może zmieńcie antykoncepcję. Cool
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 7:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Naprawde za bardzo panikujesz.... w ciąży nie jestes i nie będziesz jeśli chodzi o tą sytuację. A jeśli cie to męczy tak bardzo, a nie masz co robić z kasą (ok. 30 zł) to zrób test z krwi za ok 10 dni wtedy bedziesz miała 10000% pewności.... ale wtedy znowu będzie następna taka sytuacja i znowu będziesz panikowała....

Może poprostu nie jestes gotowa na takie zbliżenia i dajcie sobie spokoj z tym jeśli to ma za każdym razem kończyć się taką paniką... a co dopiero będzie przy "prawdziwym" stosunku.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 7:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

em ja bym taka kolezanke w piiiiiiiii pupcie kopnełaVery Happy
taaa.Moda z inteligencja nie ida w parze.brrr

alex spokojnie...zbędne komentarze na pw proszę... Wink / nowicjuszka
Powrót do góry
iza11

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje Wam bardzo Wink Razz
Powrót do góry
tylkoja90

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

esz mam problem, prosze o pomoc. okres spoznia mi sie 9 dni co predzej nie mialo miejsca. moje cykle trwaly 22 dni.jest mozliwosc ze moge byc w ciązy bo kochalam sie z moim facetem bez zabezpieczenia w dni plodne ale wszystko poszlo na brzych a nie do srodka.pozatym ostatnio powaznie chorowalam na mononukleoze i organizm z tego co wiem bardzo sie wykancza, bralam antybiotyki co tez moze miec chyba wplyw na opoznienie.dwa dni temu robilam test i wyszlo ze nie jestem w ciazy ale okresu jak nie ma tak nie ma. co prawda czuje ze podbrzusze mnie boli jakby na okres ale nic...pozatym zauwazylam bialą,gesta wydzieline z sutkow. boje sie. niewiem co robic. moze powtorzyc test. na pewno pojde go gin ale dopiero jak bede pewna ze nie jestem w ciazy. prosze napiszcie co o tym myslicie...
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 11:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylkoja90 przecież wyraźnie piszesz że nie było wytrysku w Tobie...
poza tym choroba, antybiotyki, pewnie i stres i gotowy sposób na rozregulowanie cyklu.
nie panikuj. okres pewnie się spóźni.
jeśli bardzo chcesz być pewna zrób test ciążowy (apteczny lub z krwi) ale najwcześniej 14-16 dni po ostatnim stosunku.
Powrót do góry
Genia

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więc objawy wystepuja kiedy?xD

A jak myślicie, można zajść w ciążę w dni płodne, ale używając prezerwatywy?
Plemniki gina po wytarciu członka chusteczka?[reszta byla w prezerwatywie] Chyba nie co?
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 11:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Genia napisał:
można zajść w ciążę w dni płodne, ale używając prezerwatywy?

tak jeżeli prezerwatywa była przeterminowana lub uszkodzona.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 10 z 52