Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
alex:))
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 1:52 pm Temat postu: |
|
|
przeczytaj forum to bedziesz wiedziala bo juz to napisalam nie raz.
zalezy jesli nie pekla nie zsunela sie nie ulalo sie nic ani tak jak Gosia pisze nie byla przeterminowana to malo prawdopodobne.
Czy gina hm sa miażdzone poprzez scisk. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eweloedit
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 2:49 pm Temat postu: czy jest mozliwa ciaza?? |
|
|
hej.
mam pytanie czy jest mozliwosc ciazy?? jak chlopak wlozyl mi minimalnie penisa do pochwy (ok 0,5cm). byl dlugo po wytrysku. chodzi mi o to czy mogl sie wtedy wydzielic preejakulat w ktorym mogly by sie znajdowac plemniki?
prosze o odp pozdrawiam
Proszę nie tworzyć nowych tematów lecz umieszczać posty w odpowiednich, już istniejących. Temat przeniosłam
mala_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gandzia10
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 3:23 pm Temat postu: |
|
|
zrobiłam test ciążowy 12 dni po stosunku.... wyszedł negatywny. może być jeszcze za wcześnie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Test jest wiarygodny po minimum 14-16 dniach od stosunku. To było wielokrotnie mówione na forum...
Przeczytałaś choć jedną stronę tematu??? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 3:58 pm Temat postu: |
|
|
Wydzielił się pewnie ale plemników zdolnych do zapłodnienia w nim nie było. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozalia
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 7:14 pm Temat postu: czy to ciąża |
|
|
hej kobietki,
mam podejrzenia co do ciąży. Miesiączka spóżnia mi się 2 tygodnie, byłam u ginekologa i okazało się, że macica jest powiększona, robiono mi usg ale lekarz stwierdził, że jeszcze za wcześnie aby cokolwiek stwierdzic. Zalecono mi zrobienie testu ciążowego- zrobiłam jedna kreska była b. wyrażna, druga blada- czy to faktycznie za wcześnie na diagnozę? czy ktoś miał podobny przypadek
Proszę nie tworzyć nowych tematów lecz umieszczać posty w odpowiednich, już istniejących. Temat przeniosłam
mala_mi
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 7:16 pm Temat postu: |
|
|
rozalia Tak prawdopodobnie jesteś w ciaży nawet jesli klresk ana tescie byla blada... . Tak 2 tygodnie to troszke za wczesnie zeby cokolwiek stwierdzic. Radzę troszkę poczekać i ponownie sie udać za jakiś czas.[/b] _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lukaszx680
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 10:42 pm Temat postu: |
|
|
kurcze nadal nie ma okresu:( coraz bardziej zaczynamy sie niepokoic:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 10:43 pm Temat postu: |
|
|
Nie panikuj! Ciąży z tego nie będzie. Niech idzie do ginekologa skoro tak się boicie...Nikt na forum Wam nic więcej nie powie! _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lukaszx680
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 10:52 pm Temat postu: |
|
|
jeju:( ale najgorsze jest to czekanie i niepewnosc......mowilem juz zeby poszla do ginekologa ale ona nie chce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|