Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
alex:))

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 1:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przeczytaj forum to bedziesz wiedziala bo juz to napisalam nie raz.
zalezy jesli nie pekla nie zsunela sie nie ulalo sie nic ani tak jak Gosia pisze nie byla przeterminowana to malo prawdopodobne.
Czy gina hm sa miażdzone poprzez scisk.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
eweloedit

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 2:49 pm    Temat postu: czy jest mozliwa ciaza?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej.

mam pytanie czy jest mozliwosc ciazy?? jak chlopak wlozyl mi minimalnie penisa do pochwy (ok 0,5cm). byl dlugo po wytrysku. chodzi mi o to czy mogl sie wtedy wydzielic preejakulat w ktorym mogly by sie znajdowac plemniki?

prosze o odp pozdrawiam

Proszę nie tworzyć nowych tematów lecz umieszczać posty w odpowiednich, już istniejących. Temat przeniosłam
mala_mi
Powrót do góry
gandzia10

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 3:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobiłam test ciążowy 12 dni po stosunku.... wyszedł negatywny. może być jeszcze za wcześnie?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 3:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test jest wiarygodny po minimum 14-16 dniach od stosunku. To było wielokrotnie mówione na forum...

Przeczytałaś choć jedną stronę tematu???
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 3:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydzielił się pewnie ale plemników zdolnych do zapłodnienia w nim nie było.
rozalia

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 7:14 pm    Temat postu: czy to ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej kobietki,

mam podejrzenia co do ciąży. Miesiączka spóżnia mi się 2 tygodnie, byłam u ginekologa i okazało się, że macica jest powiększona, robiono mi usg ale lekarz stwierdził, że jeszcze za wcześnie aby cokolwiek stwierdzic. Zalecono mi zrobienie testu ciążowego- zrobiłam jedna kreska była b. wyrażna, druga blada- czy to faktycznie za wcześnie na diagnozę? czy ktoś miał podobny przypadek Question

Proszę nie tworzyć nowych tematów lecz umieszczać posty w odpowiednich, już istniejących. Temat przeniosłam
mala_mi
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 7:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rozalia Tak prawdopodobnie jesteś w ciaży nawet jesli klresk ana tescie byla blada... . Tak 2 tygodnie to troszke za wczesnie zeby cokolwiek stwierdzic. Radzę troszkę poczekać i ponownie sie udać za jakiś czas.[/b]

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurcze nadal nie ma okresu:(SadSad coraz bardziej zaczynamy sie niepokoic:(SadSadSad
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie panikuj! Ciąży z tego nie będzie. Niech idzie do ginekologa skoro tak się boicie...Nikt na forum Wam nic więcej nie powie!
lukaszx680

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeju:(Sad ale najgorsze jest to czekanie i niepewnosc......mowilem juz zeby poszla do ginekologa ale ona nie chce
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 11 z 52