Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malwina1234

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 11:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

noi jest 18 od stosunku zrobilam kolejny test i byl negatywny ale moja psychika jest pokopana bo ja nadal sie boje. mimo tych wszystkich rzeczy ktore mi powiedziałyście dziewczyny ja nadal odczuwam strach i dopóki nie dostane miesiączkito to tak bedzie. czy myslicie ze test jest juz wiarygodny?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 11:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

100% jest juz wiarygodny. Jak nie wierzysz zrob test z krwi ale w ciazy nie jestes.

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też mi sie tak wydaje ze jest juz wiarygodny tylko mnie wkurza ze mnie troche piersi bolą i jestem jakas taka osłabiona. i choc prawdopodobie to moja psychika tak dziala to i tak nerwy są jeszcze troche bo sie nigdy tak nie czulam, ale pewnie sobie wmawiam to wszystko. pewnie zawsze tak bylo tylko ja nie zwracalam na to uwagi a teraz jak zaistniala taka sytuacja to ja przewrażliwiona jestem

Dodano po 22 minutach:

.. i kurde jakos tak głowa mnie boli i pod pachami... niech to sie wreszcie skonczy bo sie wykoncze...
Powrót do góry
Patka1980

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 1:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam .Juz po mojej fasolce! Dzisiej dostalam@. Juz niewiem co mam z soba zrobic.Chyba wybiore sie do Ginek.zeby mi przepisal jakies tabletki wspomagajace.Czy ktoras z was takie cos brala i pomoglo? Pozdrawiam
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 1:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malwina1234 bo zaraz dostaniesz klapsa Smile . Przestań wyszukiwać sobie dziwacznych objawów. Nie jesteś w ciąży i wbij sobie to do główki . AA i następnym razem albo zabezpieczenie - porządne albo sio od seksiku.

Dodano po 2 minutach:

Patka1980 zajrzyj tu:
http://www.biomedical.pl/forum/8-vt11912.html?postdays=0&postorder=asc&start=70
tam na ten temat pogadamy.

Powrót do góry
zabucha

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 1:32 pm    Temat postu: Doradzicie mi Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej.Mam pytanie mam nieregularne miesiaczki teraz mialam po 22(óch)dniach cyklu od 2-9.10.09r. kochalismy sie z chlopakiem caly czas po okresie czy jest mozliwosc zebym zaszla w ciaze po okresie prosze o dpowiedzi i czy mozecie mi podpowiedziec kiedy mam dni plodne???? Z góry dziekuje!!!!

--- Pisz w odpowiednich juz istniejących tematach. tytuł powinien sugerowac konkretny problem.---tosia81
Powrót do góry
malwina1234

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 wierz mi po tym co ja teraz przeżywam to już nigdy bez zapezpieczenia!!!!!! niech sie tylko ten koszmar skończy. po prostu każde dziwne uczucie łącze z jednym i dostaje paranoi ;-(
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Malwina skoncz juz bo wyladujesz w wariatkowie.... idz do lekarza jak nie wierzysz w to co tu Ci piszemy. Bo naprawde sie kobieto zadręczysz...

No i dobre postanowienie... zapewne do następnego razu ....
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli masz nieregularne miesiaczki to ciezko okreslic... dni plodne sa po okresie zwykle.

Podaj najdluzszy i najkrotszy cykl.. wtedy bedziemy w stanie cokolwiek doradzic. przy 22 dniowych cyklach dni plodne sa zaraz po miesiaczce.
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 9:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zabucha teoretycznie po okresie mamy dni niepłodne ale wszystko zależy od regularności cyklu. w Twoim przypadku kiedy nie masz idealnego cyklu miesiaczkowego trudno oszacować czy miałaś dni płodne czy nie więc ciąży wykluczyć się nie da. Należy zawsze stosować zabezpieczenie ponieważ mozesz mieć dni płodne bezpośrednio po okresie .
O dniach płodnych i niepłodnych oraz o nieregularności cyklu proszę czytać tu
http://www.biomedical.pl/forum/nieplodne-na-100-vt3383.html?highlight=dni+p%B3odne

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 21 z 56