Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fisher325

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Nie Paź 18, 2009 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie o to mi chodziło przez post na poprzedniej stronie. To jest nie do pomyślenia. Kiedyś ludzie nie uprawiali seksu w ogóle przed małżeństwem, a teraz uprawiają zanim są pełnoletni. Potem te dziecko trafia do adopcji, bo 15-19 letnia matka, a właściwie dziewczyna sobie nie poradzi, tatusia nie ma, a rodzice tej dziewczyny wywalają ją z domu...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 10:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No niestety ...nie da sie przetłumaczyć tym młodym ( coraz młodszym ) osobą, że sex to tylko chwila przyjemności a konsekwencję mogą być na całe życie. Dziewczyny w tym wieku są bardzo podatne na wpływ chłopców. Teksty " daj mi dowód miłości " itp to jednak na psychikę niedojrzałych kobiet działa. Cóż zrobić?

Powrót do góry
scarlett

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 11:17 am    Temat postu: znow stres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajce;
Znowu sie denerwuje.
jestem w trakcie 7 dniowej przerwy od novynette....dzis jest 4 dzien a ja nadal nie mam krwawienia z odstawienia. Wzielam dopiero pierwsze opakowanie.... Moje obawy zwiazane sa z tym, ze mam duza nadwage i przeczytalam, ze moze to obnizac skutecznosc tabletek.... na wszelki wypadek stosowalismy jeszcze gumke. Dzis rano zrobila test ciazowy, wyszedl negatywny ale stresuje sie, ze moge byc w ciazy.... Embarassed
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 11:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tabletki bierzesz , prezerwatywę stosujesz , test negatywny więc w czym problem? czekaj cierpliwie na okres.

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokojnie to dopiero 1 opakowanie tabletek, sa przypadki ze krwawienie przy 1 op sie nie pojawilo... nie jest powiedziane ze krwawienie nastepuje 4 dnia. Ono ma sie rozpoczac w ciagu tej 7 dniowej przerwy Smile Bedzie wszystko dobrze:) Czekaj cierpliwie na krwawienie Smile Czesto jest tak ze wlasnie przy pierwszym opakowaniu ono pojawia cie troszke pozniej np 5-6 dzien przerwy dopiero

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Pisałem w niedziele tutaj, ale dziś zaszła dziwna sytuacja... Moja dziewczyna obudziła się z bólem głowy, były momenty że głowa ją bolała bardzo i wogóle tak na przemian. Zjadła tabletkę przeszło, po godzinie, dwóch znów ją zaczęła boleć tak bardzo że pojechała do lekarza, lekarka skierowała ją do szpitala na badania. Czy to może być jakiś objaw ciąży ? bo mam stracha ;|
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

damian93 weź nie zartuj... to nie jest objaw ciazy Sad

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 4:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki, bede czekac... obawiam sie bo jestem grubasem i przeczytalam, ze u otylych skutecznosc tabsow spada o 70% Shocked
Dziwi mnie tylko, ze lekarz o tym nie wspomnial.... moze uznal, ze nie jestm az tak gruba Cool i ze mimo wszystko tabsy beda na mnie dzialac.....kiedys bralam juz novynette i po pierwszym opakowaniu krwawienie wystapilo 4 dnia....ale to bylo ponad 3 lata temu, organizm tez pewnie dzialal inaczej. Sad
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 5:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pierwsze slysze zeby otylosc obnizala skutecznosc. W razie watpliwosci radze zapytac lekarza. Zreszta wg mnie jak by takie cos mialo miejsce to podejrzewam ze bylo by to w ulotce.

No roznie bywa z tymi tabsami Smile Czekaj cierpliwie na okres.

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 7:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po prostu się wystraszyłem, ale skoro tak uważasz to jestem spokojniejszy.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 24 z 56