Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 7:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

damian93 no zlituj się Wink)

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kasssia1992

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 8:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki dziewczyny za rady
jednak bylam w ciąży dziś sie okazało...poroniłam bo spadłam ze schodów
;(
Powrót do góry
scarlett

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 8:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzis 5 dzien z 7 dniowej przerwy a krwawienia jak nie bylo, tak nie ma!!!!! co jest??????? czy mam zrobic test hcg? isc do lekarza? zrobic test z moczu?????
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 10:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kasssia1992 przepraszam ale czegoś nie rozumiem...
scarlett czekaj cierpliwie a jeśli nie możesz wytrzymać to zrób test

Powrót do góry
scarlett

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 10:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test robilam wczoraj, czy w 4 dniu od odstawienia. Czy mam go powtorzyc???

Dodano po 1 minutach:

zapomnialam dodac, ze wynik wyszedl ujemny....robilam pre test z porannego moczu
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 10:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poczekaj na okres spokojnie

Powrót do góry
kamkaz85

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 11:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Scarlett absolutnie nadwaga nie zmienia skuteczności leku. Sama jestem przy kości i tabletki działają tak, jak na kazdej innej kobiecie. A co do krwawienia, to mozesz miec ale wcale nie musisz. Sam powiedział mi mój lekarz, że mam nie panikowac, jesli krwawienie nie wystąpi. Znam osobiście kobietę, która bierze tabletki i krwawienie pojawia się u niej co 4 przerwę. Wszystko zalezy od organizmu. Ja krwawienie zawsze dostaje 6 dnia. Więc spokojnie bez stresu
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 1:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasia...wspołczuje..spadłas ze schodow? Neutral sama czy "ktos" Cie popchnał?..
a moze były chłopak? dowiedzial sie ze jestes w ciazy i tak postapił... wybacz ale rozne mysli mi chodza po głowie czytajac Twoje wczesniejsze posty..
no ale to nie miejsce na tego typu rozmowy...
przykro mi ze poroniłas.

Fisher takie uwagi pisz na pm bo zaraz zaczna odpisywac i bedzie mega oftopik :/

Powrót do góry
Kasssia1992

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[quote="tosia81"]Kasssia1992 przepraszam ale czegoś nie rozumiem...
czego nie rozumiesz? zaszłam w ciaze 3m-sce temu nie ostatnio o którym pisałam, usg które mialam nie wykazało ze jestem pomimo iz go robiłam 2tyg temu...
ze schodów spadłam sama poslizgnełam sie...
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakos mi sie nie chce wierzyc zeby usg nie wykazalo ciazy.. prawie w 3 miesiacu... moje siostry od 5-6 tygodnia wiedzialy ze sa w ciazy i mialy robione usg....

Współczuje poronienia, ale moze jestem brutalna ale przynajmniej dzieci nie beda mialy dzieci bo chyba jestes malo odpowiedzialna ... nawet jak na swoj wiek i nic dobrego by z tego nie wyszlo.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 25 z 56