Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
derx
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 6:34 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie uprawiałem sex z dziewczyna bez prezerwatywy, po wytrysku na zewnątrz ponownie wprowadziłem penisa do środka. Właśnie w tych dniach miała dni płodne. Czy zajdzie w ciąże??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fisher325
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 6:47 pm Temat postu: |
|
|
derx napisał: | mam pytanie uprawiałem sex z dziewczyna bez prezerwatywy, po wytrysku na zewnątrz ponownie wprowadziłem penisa do środka. Właśnie w tych dniach miała dni płodne. Czy zajdzie w ciąże??? |
O ile mi wiadomo to bardzo możliwe, bo przecież na raz całej spermy nie wylejesz, że tak powiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 7:05 pm Temat postu: |
|
|
derx tak jest to mozliwe jezeli penisa nie umyles po wytrysku. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 7:17 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny!!!!!! jednak sie boje......
Jutro rano zrobie test z moczu.... dzisiaj tj, 7 dnia przerwy dostalam krwawienia.... jednak jeszcze na dobre sie nie zaczelo a juz sie konczy.....
Co jest?????
robilam juz kilka testow, ale wszystkie wyszly negatywnie....ale zastanawiam sie czy nie bylo za wczesnie na test. _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 7:29 pm Temat postu: |
|
|
Jezeli robilas 14 dni po stosunku to test juz byl wiarygodny
Krwawienie moze byc podczas 1 miesiaca bardzo skape, moze wogole nie wystapic. Nie panikuj. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 7:38 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki mala mi,
jestem panikara i to straszna, na wszelki wypadek zrobie ten test z moczu...dla swojej pewnosci...
I obiecuje, ze nie bede powielac postow. _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 8:10 pm Temat postu: |
|
|
Zrob test z moczu, albo z krwi wtedy nie bedziesz sie zastanawiala potem czy test prawidlowy wyszedl czy sie nie pomylil. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 10:33 pm Temat postu: |
|
|
derx jesli dodatkowo miała owulacje to jest szansa na ciaze..ale tez nie koniecznie.. ;/ czas pokaze czy Wam sie udalo czy tez nie.. ;/
nierozsadnie postapiłes kochajac sie 2gi raz bez umycia.. w wodzie od razu zgina a tak.. "resztki" mogłes wprowadzic ponownie do pochwy a sluz ułatwia zapłodnienie... reszty nie musze pisac do czego to prowadzi.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
annka22
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 8:16 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | no niestety... jestes poza krajem i trzeba liczyc sie z kosztami. tak czy siak musisz wydac tyle kasy bo inaczej nie dowiesz sie;/ |
No niestety, taka jest prawda
Dodam jeszcze, że czuję "mokro" od czasu owulacji. Mam śluz podobny do poowulacyjnego: biały, grutkowaty, wygląda jak papka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 12:23 pm Temat postu: |
|
|
derx oj możliwe możliwe;). Ryzykowna zabawa nie ma co . Jesli nie planujecie dzidzi to na przyszłość stosujcie zabezpieczenie.
scarlett no proszę Cię....Podczas brania tabletek może wystąpić tylko delikatne krwawienie. Czasami lekarze przepisują tabsy właśnie na zbyt obwite miesiączki. Nie wiem co może cie jeszcze uspokoić?
annka22 śluzem się nie sugeruj bo w ciąży jest taki sam jak w drugiej poowulacyjnej fazie cyklu. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|