Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Cherryll

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 25, 2009 2:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny!
Kochałam się z moim chłopakiem 27 dnia cylu- bylismy zabezpieczeni prezerwatywą. Chłopak nie doszedł we mnie, wspomógł się ręką. Jednak po fakcei okazało się, że pekła nam gumka- tak z boku, jakieś 3 cm od szczytu członka. Ponieważ byłam na górze to obawiam się, że część spermy mogła się dostac w okolice pochwy.....
Dziś mam 34 dzień cyklu- dokładnie tydzień od feralnej niedzieli a okresu wciąż brak... Crying or Very sad Moje cykle nie są niestety książkowo regularne, bo w ciągu ostatnich 9 miesięcy wahały się od 29 do 36 dni.
Mam powiększone, bolące piersi (zwłaszcza sutki), pobolewa mnie czasem brzuch i od 2-3 dni mam dziwny śluz- mętny, białawy, lepki.
Jestem w mocnym stresie, dodatkowo ten pechowy weekend spędzilismy w Zakopanem.
Nie wiem sama już co mysleć.. Mam test ale wiem,że jest jeszcze za wcześnie by go robić.
Jak duże jest prawdopodobieństwo ciąży?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Paź 25, 2009 4:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cherryll wydaje mi sie ze prawdopodobienstwo ciazy jest nie wielkie - gdyz przy takim zakresie cykli i tak 27 dc byl dniem nieplodnym.

Bol brzucha, piersi, sluz to wszystko wskazuje na okres.
Zapewne sres zmiana klimatu opozniaja termin miesiaczki
Jesli by cie to uspokoilo 14 dni od stosunku zrob test ciazowy (z krwi albo zwykly plytkowy). Ale sadze ze do tego czasu miesiaczka sie pojawi sama i wykonanie testu nie bedzie konieczne.

PostWysłany: Nie Paź 25, 2009 5:07 pm    Temat postu: pomozcie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. POMOZCIE
moj ostatni okres wypadal 30 wrzesnia i nastepny powinnam miec 27 pazdziernika ;>
kochalam sie z chlopakiem 11 pazdziernika i niestety pekla nam prezerwatywa;/ dostaje juz szalu ;( zastanawiam sie czy jestem w ciazy czy nie;>
mierzylam temp rano mam 36,8 jak myslicice jestem w ciazy? dodam jeszcze ze bola mnie jajniki -jak to u mnie wydaje mi sie ze troche za wczesnie niz do tej pory jak mialam dosac okres. chorowalam na angine ropna w tym miesiacu i przyjmowalam antybiotyki to tez moglo opoznic okres? pozdrawiam.

---nie zakładaj nowych tematów skoro istnieja pokrewne. Pytanie przeniesione---tosia81
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Paź 25, 2009 5:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cykle masz regularne?

Jesli tak to niestety ciazy nie mozna wykluczyc, jesli wytrysk wystapil w tobie gdyz przy regulanych cyklach byly to dni podne.

Temperatura prosze sie nie sugerowac, skoro nie mierzysz jej regularnie.
Tak antybiotyki jak najbardziej moga opoznic okres.
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Paź 25, 2009 6:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pani katarek, przecież na razie jeszcze Ci się okres nie spóźnia, więc czemu panikujesz? owszem, ciąża jest możliwa, bo wpadka nastąpiła w dni płodne i tak naprawdę powinnaś pójść po escapelle. teraz pozostaje tylko czekać i wykonać test jeżeli okres się nie pojawi. choroba i antybiotyki mogą wpływać na opóźnienie okresu również.
temperatura jest wiarygodna jeżeli mierzy się ją codziennie o tej samej porze i w tym samym miejscu. takie jednorazowe pomiary są nic nie warte. zwlaszcza, że w drugiej fazie cyklu zawsze jest odrobinę wyższa tempka niz w pierwszej fazie
blanka84

PostWysłany: Nie Paź 25, 2009 9:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gosia85 napisał:
może to być tylko plamienie.
jeśli od stosunku minęło 16 dni zrób test ciążowy lub bthcg

ciezko mi okresli czy jest 16 czy 6 czy4 dni bo staralismy sie do wczoraj do wstapienia "okresu" powinnam własnie tegp dnia dostać wlasnie okres jest duzo mniejszy i strasznie zle sie czuje, gdzie wczesniej tylo mnie delikatnie brzuch bolał teraz jestem cała obolała i strasznie sie czuje:(
Powrót do góry
damian93

PostWysłany: Nie Paź 25, 2009 11:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam po raz kolejny... dziewczyny heelp Neutral
Pisałem już wcześniej, ale dalej się boję.
Uprawiając sex z dziewczyną w dni płodne strzeliła guma Neutral ale poczułem to i momentalnie wyciągnąłem członka. Wytrysku nie było w środku, był dopiero około po 5ciu minutach po wyjęciu. Czy jest możliwość ciąży ? Bo się przejmuję jak cholera Neutral
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 26, 2009 12:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIe, nie ma mozliwosci, wytrysk musial by nastapic w dziewczynie albo zaraz po wyjsciu z dziewczyny. Jesli tak ni ebylo to ciaza wykluczona.

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Paź 26, 2009 11:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sluchajcie, pewnie powiecie, ze jestem schizem...ale mimo tabletek i gumki zrobilam dzis rano badanie na hcg.... jutro bedzie wynik. Shocked
Umre ze strachu do tego czasu. Jak myslicie, czy tabsy moga miec wplyw na wynik testu z krwi?????
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Paź 26, 2009 11:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

blanka84 jeśli obawiasz się,że to nie okres a tylko plamienie to zrób po prostu test ciążowy z moczu lub bete. Da Ci to odpowiedz.
damian93 nie ma szans na dzidzie Wink
scarlett no nie wytrzymam z Tobą Wink. Na wynik testu nie wpływa zażywanie tabletek antykoncepcyjnych.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 31 z 56