Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
efra
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 7:40 pm Temat postu: |
|
|
czesc dzieczyny. kolejny cykl starania o dzieciatko i tak okres mialam 4.10 dni cykl 31 dniowy regularny . do stosunku doszlo 16.17.18.20 pazdziernika . jak wyliczylam to powinnam miec dni plodne . jestem tydzien przed okresem mam wilczy apetyt ,bol piersi i brzucha . jestem troche zakrecona i oslabiona nic mi sie nie chce. a do tego mam uplawy ,wczotraj byly bezowe z domieszka krwi ale niewiele tego bylo . dzisiaj jak sie obodzilam polecialy mi uplawy taki glut bezowy , dodam ze mnie nic nie swedzi i nie piecze , co to jest ? za jaki czas moge zrobic bhcg ? nie chcem wywalac pieniedzy niepotrzebnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 7:49 pm Temat postu: |
|
|
Ostatni okres 4 pazdziernika? Nie powinnas czuc tak wczesnie objawow ciazy, to co piszesz to rownie dobrze moga byc objawy przed kolejnym okresem.
A czy ktos odpowie na moje pytania? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 8:32 pm Temat postu: |
|
|
Thor zdarza się ciąża.
Po domniemanej owulacji śluz się zmienia ale o tym trzeba duzo pisać a tutaj mamy temat " czy jestem w ciąży". Poszukaj takiego tematu i tam o tym pogadamy tak aby tu nie robić offika.
efra za wczesnie na testy. Poczekaj na dzień spodziewanej miesiaczki _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
efra
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 8:40 pm Temat postu: |
|
|
chcem dodac ze przed chwila sprawdzalam sluz i jest juz prawie bialy i z domieszka ciagnacego sluzu jak w dni plodne
Dodano po 1 minutach:
dzieki za wspwrcie tosia . a co z tym sluzem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thor
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 8:41 pm Temat postu: |
|
|
No to teraz mnie zaskoczylas...
Moze sprostuje swoje pytanie:
Czy zna ktos ciaze ktora powstala w wyniku wprowadzenia na palcach preejakulatu?? Wykluczajac plemniki w cewce moczowej z poprzedniego wytrysku oraz wykluczajac kropelkowanie. Tzn jezeli facet mial wytrysk we wtorek, pozniej byl ze 3 razy w lazience i sie umyl, to czy mozliwe jest zajscie w ciaze poprzez preejakulat nastepnego dnia, czyli sroda? Wezmy pod uwage, ze jest to wprowadzenie posrednie, za pomoca palcow.
Nadal uwazasz, ze taka ciaza sie zdarza? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
efra
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 8:51 pm Temat postu: |
|
|
wiesz nie lape , do kogo to pytanie
Dodano po 1 minutach:
bo jesli do mnie . to przeczytaj poprzedni moj watek |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 8:52 pm Temat postu: |
|
|
Thor nie no takiej opcji nie ma _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thor
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 8:57 pm Temat postu: |
|
|
Nie, wypowiedz nie odnosi sie bezposrednio do Ciebie
Dodano po 5 minutach:
tosia81 czyli mam rozumiec, ze jedyne ciaze wynikajace z preejakulaty to ciaze przez to, ze mezczyzna nie umyl sie po ostatnim wytrysku i plemniki zostaly w cewce moczowej, tak?
Wiecie co, naprawde ironia losu potrafi byc bardzo... dobitna. Pary staraja sie o dziecko tygodniami, miesiacami, latami nawet... a tutaj ktos wpada poprzez preejakulat lub kropelkowanie podczas pierwszego razu. paranoja!!
Z reguly mowi sie, ze objawy ciazy wystepuja od okolo 6 tygodnia. Czy prawde mowia kobiety, ktore twierdza ze czuja objawy juz o wiele wczesniej, np od 2-3 tygodnia? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
efra
|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 9:07 pm Temat postu: |
|
|
thor ja jestem po trzech ciazach , mam jedno dziecko a dwie ciaze poronione objawy sa uzalenione od kazdej kobiety indywidualnie . ja w kazdej ciazy czuje sie inaczej . fakt to sa domniemane objawy ale czesto potwierdzone po braku miesiaczki i poizytywnym tescie
Dodano po 2 minutach:
kobiety pragnace zajsc w ciaze szukaja tutaj wspoarcia i rady w kwestii ciazy. i kazda wypowiedz innego użytkownika forum daje nadzieje ze bedzie dobrze i maja nadzieje ze sa w koncu sie udalo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|