Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
efra

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 7:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc dzieczyny. kolejny cykl starania o dzieciatko Smile i tak okres mialam 4.10 dni cykl 31 dniowy regularny . do stosunku doszlo 16.17.18.20 pazdziernika . jak wyliczylam to powinnam miec dni plodne . jestem tydzien przed okresem mam wilczy apetyt ,bol piersi i brzucha . jestem troche zakrecona i oslabiona nic mi sie nie chce. a do tego mam uplawy ,wczotraj byly bezowe z domieszka krwi ale niewiele tego bylo . dzisiaj jak sie obodzilam polecialy mi uplawy taki glut bezowy , dodam ze mnie nic nie swedzi i nie piecze , co to jest ? za jaki czas moge zrobic bhcg ? nie chcem wywalac pieniedzy niepotrzebnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Thor

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 7:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatni okres 4 pazdziernika? Nie powinnas czuc tak wczesnie objawow ciazy, to co piszesz to rownie dobrze moga byc objawy przed kolejnym okresem.

A czy ktos odpowie na moje pytania?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 8:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Thor zdarza się ciąża.
Po domniemanej owulacji śluz się zmienia ale o tym trzeba duzo pisać a tutaj mamy temat " czy jestem w ciąży". Poszukaj takiego tematu i tam o tym pogadamy tak aby tu nie robić offika.
efra za wczesnie na testy. Poczekaj na dzień spodziewanej miesiaczki

Powrót do góry
efra

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chcem dodac ze przed chwila sprawdzalam sluz i jest juz prawie bialy i z domieszka ciagnacego sluzu jak w dni plodne

Dodano po 1 minutach:

dzieki za wspwrcie tosia . a co z tym sluzem
Powrót do góry
Thor

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 8:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to teraz mnie zaskoczylas...

Moze sprostuje swoje pytanie:

Czy zna ktos ciaze ktora powstala w wyniku wprowadzenia na palcach preejakulatu?? Wykluczajac plemniki w cewce moczowej z poprzedniego wytrysku oraz wykluczajac kropelkowanie. Tzn jezeli facet mial wytrysk we wtorek, pozniej byl ze 3 razy w lazience i sie umyl, to czy mozliwe jest zajscie w ciaze poprzez preejakulat nastepnego dnia, czyli sroda? Wezmy pod uwage, ze jest to wprowadzenie posrednie, za pomoca palcow.

Nadal uwazasz, ze taka ciaza sie zdarza?
Powrót do góry
efra

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 8:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz nie lape , do kogo to pytanie

Dodano po 1 minutach:

bo jesli do mnie . to przeczytaj poprzedni moj watek
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Thor nie no takiej opcji nie ma Wink

Powrót do góry
Thor

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie, wypowiedz nie odnosi sie bezposrednio do Ciebie Smile

Dodano po 5 minutach:

tosia81 czyli mam rozumiec, ze jedyne ciaze wynikajace z preejakulaty to ciaze przez to, ze mezczyzna nie umyl sie po ostatnim wytrysku i plemniki zostaly w cewce moczowej, tak?

Wiecie co, naprawde ironia losu potrafi byc bardzo... dobitna. Pary staraja sie o dziecko tygodniami, miesiacami, latami nawet... a tutaj ktos wpada poprzez preejakulat lub kropelkowanie podczas pierwszego razu. paranoja!!

Z reguly mowi sie, ze objawy ciazy wystepuja od okolo 6 tygodnia. Czy prawde mowia kobiety, ktore twierdza ze czuja objawy juz o wiele wczesniej, np od 2-3 tygodnia?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 8:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Thor napisał:
czy kiedykolwiek ktos slyszal o potwierdzonej ciazy poprzez peeting + preejakulat? (nie kropelkowanie)

Przez peeting sie zdarza . Plemniki nie przeżyją kilku dni na zewnątrz wiec nie przeniesiesz ich nawet jak nie umyjesz raczek.
http://www.biomedical.pl/forum/czy-przez-peeting-moze-dojsc-do-zaplodnienia-part4-vt9875.html

Tu możemy pogadać o śluzie
http://www.biomedical.pl/forum/jak-interpretowac-sluz-vt11647.html
Kobiety czują róznie objawy ciazy . Ja zaczełam czuc miej wiecej około 6 tygodnia.

http://www.biomedical.pl/forum/objawy-ciazy-po-jakim-czasie-vt4955.html

Powrót do góry
efra

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

thor ja jestem po trzech ciazach , mam jedno dziecko a dwie ciaze poronione objawy sa uzalenione od kazdej kobiety indywidualnie . ja w kazdej ciazy czuje sie inaczej . fakt to sa domniemane objawy ale czesto potwierdzone po braku miesiaczki i poizytywnym tescie

Dodano po 2 minutach:

kobiety pragnace zajsc w ciaze szukaja tutaj wspoarcia i rady w kwestii ciazy. i kazda wypowiedz innego użytkownika forum daje nadzieje ze bedzie dobrze i maja nadzieje ze sa w koncu sie udalo
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 36 z 56