Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochani proszę nie piszmy tutaj o innych rzeczach niż dotyczących tematu bo robimy bałagan. Pytania o objawy, sluz zadajemy w innych tematach tak?Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Thor

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, wiem, czytalem te tematy Smile Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie o preejakulacie i zakonczymy ten temat:

Czy jest mozliwosc wedlug Ciebie zajscia w ciaze poprzez preejakulat wprowadzony na palcach do pochwy w krotkim czasie, tzn ze nie byl zbyt dlugo wystawiony na dzialanie powietrza. Preejakulat "czysty", tzn przed poprzednim wytryskiem penis byl umyty i oddal mocz. Nadal jest ryzyko?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Paź 28, 2009 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz bardzo ładnie jest to wyjaśnione tu
http://www.biomedical.pl/forum/kropelkowanie-pytania-vt5899.html
bo czesto preejakulat mylony jest z kropelkowaniem.
Kończymy i uciekać mi do odpowiednich tematów Wink

Powrót do góry
leonela

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 12:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej!
To znowu ja!
Caly czas mnie nurtuje, czy jeśli czlonek zostal wyciągnięty przed wytryskiem (wyplul się na zewnątrz nie dotykając jej, czy moglam zajść w ciążę, podobno można, przed wytryskiem.
To byly moje dni plodne.
Bardzo proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 12:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozna zajsc jesli wytrysk nastapił na chwile przed wyjeciem...

Powrót do góry
leonela

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 12:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej!
Penis byl na zewnątrz do wytrysku doszlo po 2-3, a może 3-4 sekundach.
Jestem troche zdenerwowana.
Jak mąż poczul że dochodzi dojdzie do wytrysku od razu wyciągnal i on zaczal pluć na zewnątrz.
Gzie czytalm ze mozna zajsc w ciążę jeszcze przed wytryskiem.
Bardzo proszę o odpowiedź
Powrót do góry
Fisher325

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 12:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro nie chcecie dzieci, a miałaś dni płodne, to czemu się nie zabezpieczyliście?
Powrót do góry
leonela

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 12:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli jest możliwość to proszę odpowiedz mi na moje wcześniejsze pytanie.
Bardzo mi zalezy.
Powrót do góry
Thor

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 8:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, jest taka mozliwosc. Nazywa sie to kropelkowanie, czyli uwolnienie plemnikow zaraz przed wytryskiem.

Zrob test w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki z porannego moczu
Powrót do góry
leonela

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 10:07 am    Temat postu: Ciąża- objawy ciąży czy ciąza urojona- bardzo proszę o odp. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej !
Mam takie pytanie, nie wiem, czy jestem w ciąży ale osobiście nie chce czekać do dnia pojawienia się miesiączki, o ile się pojawi.
Do stosunku doszlo w dniu moich dni plodnych.
Przed wytryskiem moj partner wyciągnąl czlonka, twierdzi że na jakieś 3 sekundy. Dowiedzialam się do ciąży moglo dojść poprzez kropelkowanie.
Jutro nad ranem miie 70 godzin od zdarzenia.
Mam takie pytanie, nie wiem czy juz mam ciążę urojoną czy faktycznie jestem w ciąży, ponieważ w nocy mierzylam gorączkę i mialam 37.00 w prawym uchu i w lewym 36,9, ja zazwyczaj choruję bez gorączki, ogolnie gorączki nie mam, ostatnio jakiś tydzień temu bylam chora i mialam 38.00, ale to bylo na jakiś tydzień, może poltora przed calym zajsciem.
Wiem że temperatura cialy wzrasta i zastanawiam się czy to z nerwów, czy faktycznie jestem w ciąży. Dodoatkowo nie dobrze mi czuję, że będę zwracać, czy jest nadzieja że to tylko nerwy, czy raczej objaw ciąży?
Bardzo proszę o odpowiedź.
Slyszalam o pigulkach które można zastosować na nie dluzej niz 72 godziny po stosunku.
Podobno pozniej tez mozna ale sa mniej skuteczne.
Boję się że zażywająć może to nic nie dać lub co gorsze dziecku może zaszkodzić i może mieć jakieś poważne wady rozwojowe.
Proszę mi powiedzieć czy taki lek to ostateczność, i pozniej gdybym się starala o dziecko tez z uwagi na to zajście może urodzić się chore?
Moj partner zapewnia że nie jestem w ciąży, ale nie jestem w stanie w to uwierzyć.
Najgorsze jest to, że nie liczy się z moim zdaniem, robi tak jak uważa a potem ja ponoszę tego konsekwencje, które są dla mnie straszne.
Nie wiem jak rozwiązać zaistnialą sytuację, ponieważ nie mieszka w Polsce i z lekarzami sobie tutaj nie poradzę, jeśli będzie chodzilo o dziecko, o ciążę.
Bardzo proszę o odpowiedź, czy podniesiona temperatura po 48 godzinach, i chęć wymiotowania moga być objawami ciąży, czy to za wcześnie i raczej nerwy.
Bardzo Was proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam

---Pytanie przeniesione do odpowiedniego tematu---tosia81
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 37 z 56