Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
scarlett

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Lis 02, 2009 3:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chce byc pewna, dlatego zrobilam dzis jeszcze jeden test....
a z seksu zrezygnowalismy, od ponad 2 tygodni.
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lis 02, 2009 3:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

laski nie odp jej bo to studnia bez dna.. ona wiecznie bedzie pisała o ciazy itp - wy swoje a ona swoje. niech robi bete 100 razy...200 co nas to obchodzi Smile powiedzialyscie swoje a ona dalej ..... jak grochem o sciane... rece opadaja.
proponuje zakonczyc ta rozmowe.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lis 02, 2009 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

2 tygodnie przerwy i potem to samo.
Masz racje koniec tego tematu bo to juz jest nudne. NI emozna pisac jednego w kolko tego samego.
Soryy za offa.
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Lis 02, 2009 4:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hihi Wink. kończymy więc rozmowę.

Powrót do góry
scarlett

PostWysłany: Pon Lis 02, 2009 6:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze, dziewczyny, chce byc poprostu pewna.... i tylko tyle.
A maczyc Was wiecej nie zamierzam, bo podjelismy z facetem decyzje, ze na jakis czas rezygnujemy z seksu, przynajmniej do czasu jak pokonam swoj lek przed ciaza.
Nie bylo moim zamiarem Was zirytowac Sad
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 02, 2009 7:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiemy wiemy ale nie słuchasz nas w ogóle i sama sobie wkręcasz co powoduje,że czujesz sie jak czujesz. To nie ma sensu.Po każdym stosunku bedzie tak samo . pomysł z rezygnacją z seksu jak najbardziej trafiony bo sie zamęczysz.

Powrót do góry
scarlett

PostWysłany: Pon Lis 02, 2009 7:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Juz sie wykanczam, mam nerwice.... stwierdzono u mnie mejeutofobie, czyli paniczny strach przed ciaza.... dlatego postanowilam, ze zrezygnuje z seksu, przynajmniej do czasu kiedy odzyskam rownowage psychiczna....
Jelsi jutrzejszy test wyjdzie negatywny przstane Was zadreczac, wiec trzymajcie kciuki
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 02, 2009 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na pewno wyjdzie negatywny. A my możemy porozmawiać w innym dziale. jak przygotować sie do ciąży, obawy itd.

Powrót do góry
zuziax

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lis 02, 2009 9:59 pm    Temat postu: czy moglam zajsc w ciaze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pomozcie-czy moglam zajsc w ciaze Question we wrzesniu mialam okres 9-13,w pazdzierniku8- 12-kochalam sie z chlopakiem w nocy z 16NA 17pazdziernika do konca,wytrysk byl do srodka.Pprosze o odpowiedz

[color=green]--- Nie zakladajnowych tematów skoro istnieja pokrewne . Pytanie przeniesione---tosia81[/color]

Ostatnio zmieniony przez zuziax dnia Wto Lis 03, 2009 12:08 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lis 02, 2009 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zuziax podaj czy cykle masz regularne i ilu dniowe.

PO drugie: nie pisz z capslookiem bo jest to zabronione w regulaminie!!
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 42 z 56