Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.26

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ula93

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 30, 2010 2:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 Ostania miesiączka skończyła mi się nie dawno najgorsze jest to że nie pamiętam dokładnej daty ale mnie więcej pomiędzy 17-20.05
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Maj 30, 2010 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie pozostaje nic innego jak po ok 14-16 dniach wykonać test...Najlepiej z krwi w laboratorium. Koszt 30 zl a pewność 100%.
maja20

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pon Maj 31, 2010 11:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam pytanie iz odstawiłam tabletki pierwszy miesiąc kochałam sie z chłopakiem ale nie do konca ...ale wczesniej zrobiłam mu " dobrze" reka na jego brzuch i okolice intymne po ok 3 godz. kochaliśmy sie ale jak wspomniałam nie do konca ostatnio nie czuje sie zbyt dobrze. mozliwe jest aby takie plemniki były zdolne do zapłodnienia?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Maj 31, 2010 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maja20 byla prezerwatywa? Czy po jak piszesz "zrobieniu dobrze" mezczyznie umyl on czlonka i oddal mocz? Jesli nie, a potem odbyliscie stosunek bez zabezpieczenia to ciaza jest mozliwa.

Wysłał podziekowań: 4

PostWysłany: Sro Cze 02, 2010 12:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej. Z góry przepraszam, że znowu zaśmiecam wam forum ale emocje znowu nakazały mi napisac....Otóż jak wiecie od kilku dni żyje w stresie dużym, ze względu na sytuacje jaka sie zdarzyła z moją dziewczyną i brakiem okresu. Uspokajaliście mnie za co jestem wam ogromnie wdzięczny, ale jak powiedziałem dopóki okres sie nie pojawi nie bede żył spokojnie;( Problem w tym że dziewczyna ostatni raz okres dostała dość dawno, bodajże 26.04. Co prawda cykle nieregularne no ale wydaje mi się już troche długo. Uspokoił mnie troche ból piersi który zawsze się pojawiał przed okresem i od niedawna również towarzyszy. To może swiadczyć o przychodzącym okresie, bo chyba na ciąże tak szybko nie zaczynają boleć co nie? Confused Narazie okresu brak, i jak nie bedzie do konca tygodnia może warto zgłosić się do lekarza? Czy jeszcze czekać jak myślicie? i jak długo będziemy jeszcze czekać, rozumiem że okres się czasami spóźnia no ale bez przesady. ja mam pecha że akurat teraz się musi spoźniać, czemu nie za miesiąc np. byłoby o wiele spokoniej;/
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Cze 02, 2010 12:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartek19 Jesli tyle sie dziewczynie miesiaczka spoznia, wyslij ja do ginekologa - spokojnie nei ze wzgledu na ciaze, al ze wzgledu na ewentualne zaburzenia hormonalne, lepiej to sprawdzic. W ciazy nie jest. Nie panikuj. Jak dlugo bedziecie czekac nikt tutaj ci nie powie niestety bo my nie wrozki, organizm kobiety to nie zegarek Sad Przykro mi, musicie czekac, jesli okres w ciagu kilku dni sie nie pojawi - wyslij idzewczyne do ginekologa.

PostWysłany: Sro Cze 02, 2010 12:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jak widzisz z tym panikowaniem nie jest tak łatwo, dzisiaj jakoś nie mam ochoty spać nawet bo jak sobie pomyśle to boje się. Ciąża na pewno by nam życie zepsuła, dlatego jest to dla mnie takie ważne; mam nadzieje że mnie rozumiecie. Chciałbym, żeby było już po wszystkim:( naprawdę byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. No poczekamy do końca tygodnia, jak okresu nie będzie postaram się namówić na ginekologa albo lekarza. Ale mam nadzieje, że dostanie - oby tak było.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Cze 02, 2010 12:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi rozumiemy, bo chyba kazdy na poczatu mial takie obawy, moze to sygnal ze nie jestescie jednak gotowi na taka forme intymnosci? Bo obawiam sie ze bedzie nastepna sytuacja i kolejny stres... czasem trzeba poczekac, byc gotowym, pamietaj ze to ma byc przyjemnosc a nie stres.

PostWysłany: Sro Cze 02, 2010 12:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi Tak wiem, dlatego planuje odłożyć takie zabawy, bez tego też się obejdzie. Już to dla nas nie istotne, najważniejsza w związku jest miłość a nie gry erotyczne. To swoją drogą, w swoim czasie - narazie to jeszcze nie ten czas. Niestety teraz zamiast przyjemności jest nieprzyjemność. Miejmy nadzieje, że to minie jak najszybciej, i bede mogł wam jak najszybciej napisać, że wszystko skończyło się dobrze. Chciałbym o tym z kimś porozmawiać, napewno dużo by to pomogło, ale niestety nie mam z kim dlatego wszystkie emocje gotują się we mnie, nie mam się komu wyżalić i co za tym idzie jest panika. Kiedyś musiało się coś takiego stać, przynajmniej będzie nauczka na przyszłość.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Cze 02, 2010 11:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ojeju Ty sie wykończysz. Zróbcie test ciązowy i będzie wielki błogi spokój . Po co te nerwy. Okres spóźniać się może z wielu powodów.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 4 z 41