Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 11:04 am Temat postu: |
|
|
jezeli gumka zostala w tobie... to niczego wykluczyc nie mozna - istnieje mozliwosc ze cos wyplynelo.
A pamietaj ze te plemniki z cewki "wyplynely" podczas podniecenia z preejakulatem, prosto do prezerwatywy... prezerwatywa zostala w Tobie... nie daj boze mialas dni płodne to jeśli plemniki miały choćby kontakt ze śluzem to ciąży nikt ci tutaj nie wykluczy.
Dodano po 2 minutach:
Ja wiem że pewnie byś chciała coś innego przeczytać np. "nie ma możliwości ciaży", ale niestety ryzyko ciąży seks za sobą zawsze niesie... trzeba się z tym liczyć idąc z kimś do łóżka... nie ma 100% metody antykoncepcji... a takie sytuacje jak ta którą opisałaś jest zaliczana do ryzykownych. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ziomek001
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 11:15 am Temat postu: |
|
|
Mam pytanie.. Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jeśli byłem z dziewczyną i mój penis nie wszedł cały do pochwy, dokładniej to żołądź nawet cały nie wszedł, ale za to gdy był przy pochwie miałem wytrysk, oczywiście zaraz przerwałem ale pierwszy niewielki "strzał" był gdy miałem tylko ta niewielką część penisa na początku pochwy. Dodam tylko jeszcze że dziewczyna była najprawdopodobniej dzień lub dwa po owulacji? Bardzo proszę o rzetelna odpowiedź. Z góry dziękuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 11:23 am Temat postu: |
|
|
ziomek001 jesli była po owulacji no to ryzyka nie ma. Ma regularne cykle co do dnia?
Jesli jakims cudem jej sie owulacja przesuneła... to ryzyko ciąży jest ogromne... musisz wiedziec czy ma regularne cykle... bez tego ani rusz.
Jesli lubia sie jej wahać to jeśli nie mineły 72h od stosunku to pędem do ginekologa po tabletke po - nalezy ją zazyc włąśnei w ciagu 72h od stosunku.
Dodano po 54 sekundach:
Ilość spermy ni ema tu nic do rzeczy jak i również głębokość penetracji. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ziomek001
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 11:26 am Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o cykl to zwykle ma co 28, 29 dni, ale ostatnio ze względu na dużą ilość stresu przesunął się i miesiączka była to 31 dniach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 11:35 am Temat postu: |
|
|
No to jak ma takie wahania to pędem do ginekologa po tabletke po. NIe ma na co czekać. 4 dni wahań to jest bardzo duzo w takiej sytuacji. Nie mozna dokladnie okreslic dnia owulacji gdyz wtedy owulacje moze miec 14 dnia cyklu lub tez 17 dnia cyklu. Kazdy stosunke przed owulacja i w trakcie jest bardzo ryzykowny. Pamietaj ze podczas dni plodnych wystarczy kontakt spermy ze sluzem aby istnialo ryzko ciazy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ziomek001
|
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 11:38 am Temat postu: |
|
|
Dziekie wielkie za pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia12344
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 12:11 am Temat postu: hmm |
|
|
witam:) jestem tu nowa wiec prosze o wyrozumialosc;)
a wiec w poprzednim miesiacu okres spoznil mi sie 13 dni i byl on krotszy niz zwykle.zawsze mam 5-6 dni a mialam 3 dni okres krotszy i minej obfity..w tym miesiacu spoznil mi sie tydzien i trwal 3 dni i tylko jeden dzien byl obfity..nigdy ine mialam tak krotkich miesiaczek.prze tym okresem mialam straszny bol piersi goraczke mdlosci zawroty glowy.nigdy nie mialam takich objawow przedmiesiaczkowych. troszke uroslo mi podbrzusze ale to juz moze byc moje urojenie;) czy to mozliwe ze jestem w ciazy? bardzo bym chciala .staramy sie. i mam wielka nadzieje..prosze o odpowiedz
Dodano po 12 minutach:
a i dodam ze bol piersi bolal mnie okolo 3 tygodni.. byly momenty ze bolalo tak straznie ze budzilam sie w nocy z bolu plakalam.straszny bol.. urosly mi piersi bardzo i mam rozstepy na nich :/ ehh goraczke mialam powyzej 37 stopni a jak juz spadla to byla ponizej 36.. przy temperaturze czulam se normalnie. i takie objawy mialam jak zgaga wzdecia humorki no typowo okresowe ale i zarazem ciazowe podkreslam ze nigdy przed okresem nie mialam nigdy takich objawow..
---Nie nadajemy tytułów "hmm" powinien sugerować problem. I przede wszystkim zapoznaj się z REGULAMINEM. Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 12:31 am Temat postu: |
|
|
kasia12344 plamienie czesto mylone z krotka miesiaczka moze byc objawem ciazy. Radzilabym zrobic test ciazowy bo wg mnie jest wysokie prawdopodobienstwo ze test wyjdzie pozytywny _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 11:36 am Temat postu: |
|
|
A robiłaś test ciążowy??? To podstawa _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia12344
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 10:47 pm Temat postu: |
|
|
przepraszam za zly temat ale tak jak mowilam jestem tu nowa i nie wiedzialam
robilam test dzien po gdy mialam dostac miesiaczke.wyszedl negatywny.
teraz zamierzam zrobic drugi ale musi mi sie skonczyc te plamienie..mam nadzieje ze tym razem sie udalo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|