Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 3:03 pm Temat postu: |
|
|
dostałas juz odp w innym dziale! nie powielaj postow!!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
asia379
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 15, 2011 7:29 pm Temat postu: pomocy |
|
|
witam mam do was pytanie , czy ktoras z was miala takie objawy jak zgaga bol piersi bolace sutki i uczucie ze ma sie cos w gardle czego nie da sie polknac.? ja mam takie objawy i domyslam sie o o chodzi ale czy ktos moglby mi napisac czy maial takie same objawy ?
---Zapewne nie przeczytałaś REGULAMINU!!! Nie zakłądaj nowych tematów skoro już istnieją pokrewne. Poza tym tytuł powinien być konkretny a nie "POMOCY"....----tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Sty 15, 2011 9:11 pm Temat postu: |
|
|
Objawy są sprawą indywidualna. To ,że ktoś miał je w ciązy nie znaczy ,że u Ciebie będą jej objawem.
Był niezabezpieczony stosunek, kiedy...konkrety _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Nie Sty 16, 2011 3:26 pm Temat postu: |
|
|
asia379, koleżanka wyżej ma rację - objawy to indywidualna sprawa, jedne kobiety mają je bardzo wcześnie, drugie bardzo późno, następne w ogóle .. jedne mają krwawienie w ciąży, drugie nie, jedne wymiotują inne w ogóle tak jak pisze tosia - podaj konkrety . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
last_chance
|
Wysłany: Nie Sty 16, 2011 9:36 pm Temat postu: |
|
|
No dobrze.. a skoro mój pierwszy stosunek bez zabezpieczenia trwal okolo 2 minut i byl 3 dni przed okresem do tego bez wytrysku i baardzo powoli oraz nie do konca.. a 3 dni pozniej mialam normalny okres tyle ze bezbolesny to jest sie o co martwic? dodam ze teraz wypadaja mi dni plodne i mam napiete podbrzusze, rzadziej sie zalatwiam i nieduzo, boli mnie prawa strona podbrzusza i mam sporo sluzu. a. i 2 testy wyszly negatywnie. czy ciaza jest mozliwa? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Nie Sty 16, 2011 9:54 pm Temat postu: |
|
|
last_chance to ile trwał stosunek i czy był delikatny czy nie , wolno czy szybko nie ma nic do rzeczy. To chyba jasne i logiczne. Liczy się wytrysk przecież.
Teoretycznie 3 dni przed okresem są dni niepłodne . Nie było wytrysku + dni niepłodne + negatywne testy = brak ciazy. O co więc chodzi? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 12:32 am Temat postu: |
|
|
last chance dostałas juz odp w innym dziale! po co powielasz posty? czekaj cierpliwie na odpowiedz.;/;/ i czytaj regulamin forum bo dostaniesz ostrzezenie a potem bana! warto? chyba nie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
last_chance
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 2:09 pm Temat postu: |
|
|
dobrze dobrze.. poprawie sie! przepraszam. a skad moze byc to wzdecie i problem z zalatwianiem sie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 2:51 pm Temat postu: |
|
|
No to już na pewno nie w tym temacie _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
szczypior
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 10:55 pm Temat postu: |
|
|
witam, chciałbym sie podłączyć pod temat i zapytać czy sposób zabezpieczenia podczas stosunku prezerwatywa + brak wytrysku bądź wytrysk w gumce ale na zewnątrz dopiero, daje duże bezpieczeństwo przed ciążą??? Kochamy się z dziewczyną od niedawna i bardzo mamy na siebie ochotę nie patrząc czy ma płodne czy niepłodne. czy na nasze początki możemy czuć się spokojnie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|