Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 17, 2011 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczypior mozecie pod warunkiem ze gumka nie peknie lub nie pekła Razz ale to czy ma dni płodne czy nie, to jest własnie bardzo wazne. bo co innego jesli peknie w niepłodne a co innego gdy w sam srodek owulacji. wtedy ciaza murowana, dlatego najlepiej by było jakby nauczyła sie liczyc Razz chyba ze chcecie zostac rodzicami Wink
podsumowujac: skoro nie było wytrysku to i w ciazy nie bedzie Smile ale radze uwazac. jestescie jeszcze niedoswiadczeni a to wiaze za soba pewne konsekwencje Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
szczypior

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 7:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind of hope, moja dziewczyna potrafi liczyć jakie ma dni Wink, ja z resztą też teoretycznie, chodziło mi że kochamy się w jej dni płodne czasami i zabezpieczamy się zawsze prezerwatywą i nie kończe w niej bo nie chcemy ryzykować. i czy wtedy również możemy czuć się bezpiecznie??? o to mi chodzi Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha to zle zrozumiałam Razz sorki.
mozecie sie czuc bezpiecznie Smile jak najbardziej. najwazniejsze ze nie dochodzi do wytrysku w srodku. bo gumka to tylko gumka, zawsze moze trzasnac zanim zdazysz wyjsc Smile
lepiej w dni płodne szczegolnie uwazac Smile

Powrót do góry
hippi

PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 4:20 pm    Temat postu: Witam Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem Tutaj 1 raz i mam problem pytanko Sad ostatni dzien miesiaczki mialam 6 stycznia 2011r a z chlopakiem kochalam sie bez zabezpieczenia 7 stycznia i wytrysk byl we mnie czy jest mozliwosc ze zajde w ciaze ??? zrobilam juz 2 testy co mozna robic po 6 dniach i wyszlo ze nie jestem ale wiadomo one sie czasami myla pomozcie

---Przeczytaj REGULAMIN zanim napiszesz posta. Nie zakłądaj nowych tematów skoro już istnieją pokrewne. Tytuł powinien być rzeczowy i określać problem---tosia81
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 5:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hippi, zależy jak długie masz cykle .. jednak ryzyko jako takie istnieje, bo plemniki mogą doczekac owulacji i wtedy ciąża murowana (plemniki przeżywają w śluzie płodnym kobiety nawet do 7 dni) .. określ się jak długiie masz cykle, wtedy będzie można coś więcej powiedziec .
hippi

PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam cykle co 28 dni sa regularne
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hippi test robiłas za wczesnie! najwczesniej robi sie po 16dniach a nawet pozniej!
a ile trwa okres?
wg mnie nie ma szans na ciaze bo do owulacji było jeszcze sporo..
ps- widze ze zadowolona nie jestes...pytanie moje brzmi:
- dlaczego nie uzyliscie zabezpieczenia skoro nie chcecie byc rodzicami?
- wiesz co to jest tabletka |"po"?

teraz juz nie ma co płakac. mleko sie rozlalo. tzn wg mnie nie doszlo do zapłodnienia ale lekarzem nie jestem.

Powrót do góry
magda_25

PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 11:15 pm    Temat postu: problem :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc, mam pewien problem... 2 mies temu uprawialam seks oralny. tydz pozniej dostalam okres, potem nastepny. teraz powinnam tez dostac ale nie mam... za to pod brzuchem, wzdluz niego, mam jakies zgrubienie i w ogole czuje jakbym miala pelny caly brzuch. jakis mies temu mialam mdlosci i brk apetytu. poza tym w tym czasie panowala w okolicy grypa zoladkowa. czy wie ktos co moze sie ze mna dziac? skad to zgrubienie pod brzuchm i dziwne uczucia?

----Przeczytaj REGULAMIN!! NIe zakładaj nowych postów skoro już są podobne. Tytuł powinien być rzeczowy i sugerować problem---tosia81
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Sty 20, 2011 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

magda ciaza jest wykluczona. od sexu oralnego sie w nia nie zachodzi! niby jak?
co w przełyku masz macice? chyba nie Smile wiec nie panikuj.
ile dni sie spoznia okres?
chorowałas na grype ?
wg mnie to przez stres Smile wszystko jest ok.
a co do zgrubienia to warto wybrac sie do lekarza, tylko on ma specjalistyczny sprzet ktorym moze Cie zbadac i powiedziec co to za zgrubienie Smile

Powrót do góry
hippi

PostWysłany: Czw Sty 20, 2011 12:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres trwa 6 dni czasami w 7 dzien jest jeszcze brudzenie wiec nie wiem czy to mozna lazliczyc do okresu SadSad pomozcie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 18 z 40