Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 11:13 pm Temat postu: |
|
|
szczypior mozecie pod warunkiem ze gumka nie peknie lub nie pekła ale to czy ma dni płodne czy nie, to jest własnie bardzo wazne. bo co innego jesli peknie w niepłodne a co innego gdy w sam srodek owulacji. wtedy ciaza murowana, dlatego najlepiej by było jakby nauczyła sie liczyc chyba ze chcecie zostac rodzicami
podsumowujac: skoro nie było wytrysku to i w ciazy nie bedzie ale radze uwazac. jestescie jeszcze niedoswiadczeni a to wiaze za soba pewne konsekwencje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
szczypior
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 7:55 pm Temat postu: |
|
|
wind of hope, moja dziewczyna potrafi liczyć jakie ma dni , ja z resztą też teoretycznie, chodziło mi że kochamy się w jej dni płodne czasami i zabezpieczamy się zawsze prezerwatywą i nie kończe w niej bo nie chcemy ryzykować. i czy wtedy również możemy czuć się bezpiecznie??? o to mi chodzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 11:19 pm Temat postu: |
|
|
aha to zle zrozumiałam sorki.
mozecie sie czuc bezpiecznie jak najbardziej. najwazniejsze ze nie dochodzi do wytrysku w srodku. bo gumka to tylko gumka, zawsze moze trzasnac zanim zdazysz wyjsc
lepiej w dni płodne szczegolnie uwazac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
hippi
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 4:20 pm Temat postu: Witam |
|
|
Jestem Tutaj 1 raz i mam problem pytanko ostatni dzien miesiaczki mialam 6 stycznia 2011r a z chlopakiem kochalam sie bez zabezpieczenia 7 stycznia i wytrysk byl we mnie czy jest mozliwosc ze zajde w ciaze ??? zrobilam juz 2 testy co mozna robic po 6 dniach i wyszlo ze nie jestem ale wiadomo one sie czasami myla pomozcie
---Przeczytaj REGULAMIN zanim napiszesz posta. Nie zakłądaj nowych tematów skoro już istnieją pokrewne. Tytuł powinien być rzeczowy i określać problem---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 5:25 pm Temat postu: |
|
|
hippi, zależy jak długie masz cykle .. jednak ryzyko jako takie istnieje, bo plemniki mogą doczekac owulacji i wtedy ciąża murowana (plemniki przeżywają w śluzie płodnym kobiety nawet do 7 dni) .. określ się jak długiie masz cykle, wtedy będzie można coś więcej powiedziec . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hippi
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 8:19 pm Temat postu: |
|
|
ja mam cykle co 28 dni sa regularne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 10:47 pm Temat postu: |
|
|
hippi test robiłas za wczesnie! najwczesniej robi sie po 16dniach a nawet pozniej!
a ile trwa okres?
wg mnie nie ma szans na ciaze bo do owulacji było jeszcze sporo..
ps- widze ze zadowolona nie jestes...pytanie moje brzmi:
- dlaczego nie uzyliscie zabezpieczenia skoro nie chcecie byc rodzicami?
- wiesz co to jest tabletka |"po"?
teraz juz nie ma co płakac. mleko sie rozlalo. tzn wg mnie nie doszlo do zapłodnienia ale lekarzem nie jestem. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
magda_25
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 11:15 pm Temat postu: problem :( |
|
|
czesc, mam pewien problem... 2 mies temu uprawialam seks oralny. tydz pozniej dostalam okres, potem nastepny. teraz powinnam tez dostac ale nie mam... za to pod brzuchem, wzdluz niego, mam jakies zgrubienie i w ogole czuje jakbym miala pelny caly brzuch. jakis mies temu mialam mdlosci i brk apetytu. poza tym w tym czasie panowala w okolicy grypa zoladkowa. czy wie ktos co moze sie ze mna dziac? skad to zgrubienie pod brzuchm i dziwne uczucia?
----Przeczytaj REGULAMIN!! NIe zakładaj nowych postów skoro już są podobne. Tytuł powinien być rzeczowy i sugerować problem---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 11:31 am Temat postu: |
|
|
magda ciaza jest wykluczona. od sexu oralnego sie w nia nie zachodzi! niby jak?
co w przełyku masz macice? chyba nie wiec nie panikuj.
ile dni sie spoznia okres?
chorowałas na grype ?
wg mnie to przez stres wszystko jest ok.
a co do zgrubienia to warto wybrac sie do lekarza, tylko on ma specjalistyczny sprzet ktorym moze Cie zbadac i powiedziec co to za zgrubienie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
hippi
|
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 12:57 pm Temat postu: |
|
|
okres trwa 6 dni czasami w 7 dzien jest jeszcze brudzenie wiec nie wiem czy to mozna lazliczyc do okresu pomozcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|