Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
piotrek84

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 20, 2011 2:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak sobie czytam różne wypowiedzi na forach i czegoś nie kumam, dlaczego tak wiele osób wmawia ludziom, że można zapłodnić poprzez ten magiczny pre-ejakulat. Dla mnie do tej pory było oczywiste, że potrzebny jest pełny wytrysk do środka aby była szansa na zapłodnienie, czy jakaś kobieta w ogóle zaszła w ciąże bez wytrysku ? Confused Nie ma chyba takich cudów, że ktoś tam włożył penisa na chwile ( 2-3 sekundy ) wyjął i już niby zapłodnił. ech... oświećcie mnie jeśli się mylę ... Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Sty 20, 2011 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

magda_25 litości....przez oral nie zachodzi się w ciąże. Poza tym kilka okresów po tym zdarzeniu ...czego chcieć więcej?

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sty 20, 2011 4:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hippi czego beczysz? trzeba było myslec zanim pozwoliłas na stosunek do konca.
nie wiesz jak sie zachodzi w ciaze?
moze bedziesz miała nauczke raz na całe zycie!
nikt tutaj nie jest wrozka i nie wywrozy Ci 1 kreski na tescie.
sama sobie jestes winna.
ja moge tylko powiedziec ze wg mnie nie bedzie ciazy chyba ze owulacja sie przesuneła i nastapi wczesniej niz zwykle. wtedy szykuj sie na powiekszenie rodziny!
gratuluje odpowiedzialnosci!
zabieracie sie za sex nie wiedzac co to tabletka "po"? Rolling Eyes ludzieee sredniowiecze mamy czy jak?! Surprised

piotrek84 ja tez w to nie wierze ale na forum jest taki przypadek.. pare tyg temu pewien user uswiadamiał nas ze moze dojsc do ciazy poprzez sytuacje jaka opisałes... i tak sie stało w jego przypadku. niby 0 wytrysku a kobieta jest w ciazy.. ja tam nie wierze w te brednie.gdyby tak było to bym chyba miała przedszkole w domu Razz
jednak jesli do wytrysku brakuje dosłownie chwila i facet w pore nie zdazy wyjsc to szansa na zapłodnienie jest bo plemniki były juz blisko wyjscia Razz a skad wiesz czy cos nie poleciało? tego nie wiadomo Smile fakt faktem to sie czuje...tzn Wy to czujecie Razz "chyba" Laughing

Dodano po 1 minutach:

TOSIU!! błagam zajrzyj na pm. wyslałam Ci wiadomosc a Ty nie widzisz jej czy jak Razz

Powrót do góry
piotrek84

PostWysłany: Czw Sty 20, 2011 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope pewnie, że się czuje, pewnie, że tuż przed można nie zdążyć, ale jeżeli zabawa zaczyna się od włożenia na chwile jak to niektórzy opisują "na próbę" to nie ma chyba prawa nic tam wylecieć co by zapłodniło, a ten koleś o którym piszesz to chyba ktoś go wkręcił w tą ciąże albo po prostu chce kogoś tu postraszyć i ma frajdę z tego, nie pokaże dowód jakiś. Dla mnie jest jasne, że do zapłodnienia jest potrzebny pełny wytrysk i koniec. Gdyby każde włożenie penisa na chwile oznaczało ciąże to byśmy się nie pomieścili na świecie Smile
Powrót do góry
hippi

PostWysłany: Czw Sty 20, 2011 5:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moze mi ktos powie kiedy sa dni nieplodne a kiedy dni plodne !??? wyjasni wszystko co i jak ??
Powrót do góry
piotrek84

PostWysłany: Czw Sty 20, 2011 5:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobry artykul znalazłem: ------REGULAMIN!! Nie podajemy linków---- nie tak łatwo zajść w ciąże, hmm.. w dodatku bez wytrysku do środka Smile
Powrót do góry
sandraaa7

PostWysłany: Czw Sty 20, 2011 8:46 pm    Temat postu: czy możliwa jest ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niedawno kochalam sie ze swoim chlopakiem , niestety wyszlo ze bez gumki ale nie skonczyl we mnie wgl nie skonczyl. mialam wtedy dni nie plodne. teraz spoznia mi sie okres 7 dzien po drugim dniu gdy powinna byc miesiaczka zrobilam test wyszedl negatywnie ,dzisiaj go powtorzylam rowniez wyszedl negatywnie . dodam ze leci mi bialy sluz sporo go jest. mam uczucie jakbym dostala miesiaczke wrecz czuje jak `leci` a gdy sprawdzam to nic nie ma oprocz sluzu. dodam ze powiekszyly mi sie brodawki. czy ciaza jest mozliwa czy okres spoznia mi sie przez stres,alkohol i tabletki ?jezeli test dalej nie wykaze ciazy to moge byc spokojna ze w niej nie jestem? dodam ze miesiaczki mialam regularnie . prosze o pomoc

--- Przecież istnieję już pokrewny temat. Dlaczego tam nie zadajesz tego pytania? Proszę zapoznać się z regulaminem---tosia81
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sty 20, 2011 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piotrek jestem takiego samego zdania Smile linki spoza bio sa zabronione, chyba ze na pw. Razz

Hippi wystarczy poszukac, ile mozna wałkowac?
przeczytaj to i sobie policz->
http://www.biomedical.pl/forum/jak-wyliczyc-dni-plodne-nieplodne-vt9930.html

Sandra skoro nie skonczył to nie ma mowy o ciazy , bo jak?
poza tym wynik testu był negatywny. ten sluz to przedpowiedz okresu Smile lada dzien wyleje, spokojnie Smile

Powrót do góry
JustMee

PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 12:33 pm    Temat postu: Zapytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc Wam!!Smile

Otoż chciałbym wam opisać moją sytuacje. Moja dziewczyna przez 10 miesiecy stosowala antykoncepcje hormonalna - NuvaRing. Kazdy jej cykl trwa 28-30 dni ( w wiekszosci jednak 28, ale jak mowie zdarzały się i cykle 30 dniowe ). Krwawienie z odstawienia następowało zawsze co do dnia. Jednak ostatnio stwierdziłą, że chce zrobic sobie przerwe. Ostatnie krwawienie z odstawienia nastąpiło 24 grudnia i trwało 4-5 dni ( dosyć długo w jej przypadku). Od tamtego czasu nie stosuje ( ona) zadnej antykoncepcji. Uprawialismy seks bez zabezpieczenia ( dwa razy) w okolicach 1-3 stycznia, potem tylko z gumka. Za kazdym jednak razem kiedy uprawialismy seks bez zabezpieczenia, czulem, ze do mojego orgazmu jeszcze spoooro brakuje, i tak tez bylo. Cykl przebiegal normalnie. Dzis jest 30 dzień cyklu, a miesiączki nadal nie ma. Niecałe 10 dni temu zaczął jej się PMS Razz i rzeczywiście objawy PMS były takie jak zawsze (rozdreażnienie, zmiany nastroju, chętka na słodkie- która nota bene trwa do chwili obecnej ), jednak PMS się skończyl, nie trwał jak zawsze, do 1. dnia krwawienia. Od środy boli ją krzyż, w czwartek leciutko podbrzusze, piątek natomiast w ciągu dnia krzyż, wieczorem mooocno podbrzusze( aż zrobiła sobie termofor), i dziś rano też. Od paru dni ma śluż mleczny, gęsty, biały, nie dużo, ale ma, posmak kwaśny, natomiast dzisiaj było prawie zupełnie sucho, ew lekko lepko. W trakcie trwania cyklu znacznie powiększyły jej sie piersi( nie tak jak wtedy, gdy używała NuvaRing). Martwi mnie to, iż nadal miesiączka nie wystąpiła... ona oczywiście zupełnie się nie martwi tym, i uważa że pewnie dzisiaj nastąpi okres ( kiedy nie używała anty. hormonalnej miała cykle, jak mówi, do 34 dni czasem, ale to daaawno było) Bóle są, a ani śladu miesiączki. Kiedy dzisiaj uprawialiśmy sex oralny ( wczoraj też) czułem, wczoraj, taki lekko metaliczny smak/zapach coś w stylu krwi, dzisiaj troszke bardziej. Do tego stopnia jestem przejęty, że zaczynam się rozczytywać czy może po ułożeniu szyjki macicy można coś stwierdzić, czy nie ( w środe była wyczuwalna, twarda, i chyba nisko, natomiast wczoraj była daleeko, tzn dosyć głęboko, i nie jestem pewien czy do końca twarda..) w każdym razie nie wiem czy wszystko przebiega jak powinno czy może już coś sugeruje ciążęSad....

P.S. Przepraszam za lekki chaos w mojej wypowiedzi.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 2:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JustMee, jeśli wytrysku nie było to nie ma możliwości, aby dziewczyna była w ciąży, tym bardziej, jeśli były to dni niepłodne .. dlaczego nie wykonacie testu ciążowego Wink ?
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 19 z 40