Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JustMee

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 2:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to, że nie było wytrysku, to wiem na 101% Smile. Moje obawy biorą się z tego, że do tej pory zawsze co do dnia był okres...a teraz mam wyrzuty sumienia( tak wioem, po czasie) że jednak kochaliśmy się bez zabezpieczenia MIMO że wytrysku nie było, no i z tego że to już 30 dzień i nadal nic;) oprócz bólu tam i tu. Co do Twojego pytanie, dlaczego nie wykonamy testu, nie chce jej po prostu stresować. Skoro sama nie zastanawia się, i wg niej jest ok no to dobrze, że ona się nie martwi, w końcu powinna lepiej znać swoje ciało. Jeśli dziś nie dostanie okresu no to będe rozmowę kierował ku testowi..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JustMee, skoro wytrysku nie było nie ma mowy o ciąży, naprawdę, co innego gdybyś wyszedł na tzw. "styk" Wink okej, poczekajcie do jutra i wykonajcie test, po co się stresować niepotrzebnie ? ale i tak myślę, że wyjdzie negatywny Wink
JustMee

PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 2:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no w sumie masz racje, po co sie stresowac... no wyjscia an styk nie bylo, z tego co ja pamietam, natomiast nawet jeśli to i tak nie jest to wytrysk:) w kazdym razie dziekuje za odpowiedz, za podtrzymanie na duchu i...czekam na okres:)
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 2:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JustMee, jeśli na "styk" byś wyszedł w dni płodne to jest szansa, musisz o tym pamiętać Wink
JustMee

PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 3:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak właśnie się zastanawiam czy czasem raz nei było tak, że między wyjściem a orgazmem było 3-4 sekundy, ale nie pamietam dokladnie. W kazdym razie mam nadzieję, że te jej objawy sugerują nadchodzącą miesiączkę, mimo te że np teraz ja nic nie boli:P
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 11:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

justme nie zawsze musi bolec Smile ja kiedys czułam ze zbliza mi sie okres a od paru lat tak sie zmienił moj organizm ze na podstawie kalendarzyka wiem kiedy dostane @ a nie po rodzaju bolu, bol zniknał na dobre Razz mam na to swoje lekarstwo Smile

JustMee napisał:
tak właśnie się zastanawiam czy czasem raz nei było tak, że między wyjściem a orgazmem było 3-4 sekundy, ale nie pamietam dokladnie.

to ma duze znaczenie.. 3seq to prawie ze "finał"... mogło cos poleciec a Ty nawet tego nie poczułes...jesli miała dni płodne to ryzyko jakies jest ,jesli niepłodne to nie zawracaj sobie głowy Smile
test mozna dla własnego spokoju wykonac. najlepiej po 16dniach Smile

Dodano po 58 sekundach:

a i na przyszlosc moze lepiej uzywajcie gumek... kiedy ona stosowała tabletki to była zabezpieczona i Ty nie musiałes o to dbac, a teraz zaprzestała i na Twoje rece spadła odpowiedzialnosc zabezpieczenia Smile nast razem załozcie zimowe ogumienie Razz

Powrót do góry
JustMee

PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 11:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakies ryzyko...mam nadzieje ze male.. heh:) pocieszylas mnie ostatnim zdaniem " nst razem załóżcie zimowe ogumienie" naprawde mam wieeelką nadzieje, że wszystko bedzie ok i bedzie nst raz...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 11:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bedzie Smile spokojnie. bez wytrysku ciazy nie ma Smile wiem z własnego doswiadczenia Smile

Dodano po 19 sekundach:

a nawet i Z tez nie bedzie pod warunkiem ze sa dni niepłodne Smile

Powrót do góry
JustMee

PostWysłany: Nie Sty 23, 2011 12:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i tego się trzymajmy:) może po prostu jutro już będzie, może spóźni się dzień dwa.. ale będzie. Poza tym ( znowu wywolalas usmiech u mnie:P ) " wiem to z własnego doswiadczenia"Razz mnie przekonuje:))) dziękuję!!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sty 23, 2011 12:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no a co mam kłamac Smile mowie prawde Smile nie ma co sie wzorowac na kalendarzyku ale u mnie sie sprawdza Smile a okres moze sie spozniac z roznych powodow, wczesniej zazywała tabletki to miała regularnie co do dnia a teraz odstawiła i organizm musi na nowo nauczyc sie z tym zyc Razz dlatego te opoznienia...potem wszystko wroci do normy..
a ona nie chce juz brac tabletek? czemu odstawiła?

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 20 z 40