Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
JustMee
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 2:06 pm Temat postu: |
|
|
to, że nie było wytrysku, to wiem na 101% . Moje obawy biorą się z tego, że do tej pory zawsze co do dnia był okres...a teraz mam wyrzuty sumienia( tak wioem, po czasie) że jednak kochaliśmy się bez zabezpieczenia MIMO że wytrysku nie było, no i z tego że to już 30 dzień i nadal nic;) oprócz bólu tam i tu. Co do Twojego pytanie, dlaczego nie wykonamy testu, nie chce jej po prostu stresować. Skoro sama nie zastanawia się, i wg niej jest ok no to dobrze, że ona się nie martwi, w końcu powinna lepiej znać swoje ciało. Jeśli dziś nie dostanie okresu no to będe rozmowę kierował ku testowi.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 2:36 pm Temat postu: |
|
|
JustMee, skoro wytrysku nie było nie ma mowy o ciąży, naprawdę, co innego gdybyś wyszedł na tzw. "styk" okej, poczekajcie do jutra i wykonajcie test, po co się stresować niepotrzebnie ? ale i tak myślę, że wyjdzie negatywny _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
JustMee
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 2:41 pm Temat postu: |
|
|
no w sumie masz racje, po co sie stresowac... no wyjscia an styk nie bylo, z tego co ja pamietam, natomiast nawet jeśli to i tak nie jest to wytrysk:) w kazdym razie dziekuje za odpowiedz, za podtrzymanie na duchu i...czekam na okres:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 2:50 pm Temat postu: |
|
|
JustMee, jeśli na "styk" byś wyszedł w dni płodne to jest szansa, musisz o tym pamiętać _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
JustMee
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 3:36 pm Temat postu: |
|
|
tak właśnie się zastanawiam czy czasem raz nei było tak, że między wyjściem a orgazmem było 3-4 sekundy, ale nie pamietam dokladnie. W kazdym razie mam nadzieję, że te jej objawy sugerują nadchodzącą miesiączkę, mimo te że np teraz ja nic nie boli:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 11:47 pm Temat postu: |
|
|
justme nie zawsze musi bolec ja kiedys czułam ze zbliza mi sie okres a od paru lat tak sie zmienił moj organizm ze na podstawie kalendarzyka wiem kiedy dostane @ a nie po rodzaju bolu, bol zniknał na dobre mam na to swoje lekarstwo
JustMee napisał: | tak właśnie się zastanawiam czy czasem raz nei było tak, że między wyjściem a orgazmem było 3-4 sekundy, ale nie pamietam dokladnie. |
to ma duze znaczenie.. 3seq to prawie ze "finał"... mogło cos poleciec a Ty nawet tego nie poczułes...jesli miała dni płodne to ryzyko jakies jest ,jesli niepłodne to nie zawracaj sobie głowy
test mozna dla własnego spokoju wykonac. najlepiej po 16dniach
Dodano po 58 sekundach:
a i na przyszlosc moze lepiej uzywajcie gumek... kiedy ona stosowała tabletki to była zabezpieczona i Ty nie musiałes o to dbac, a teraz zaprzestała i na Twoje rece spadła odpowiedzialnosc zabezpieczenia nast razem załozcie zimowe ogumienie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
JustMee
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 11:52 pm Temat postu: |
|
|
jakies ryzyko...mam nadzieje ze male.. heh:) pocieszylas mnie ostatnim zdaniem " nst razem załóżcie zimowe ogumienie" naprawde mam wieeelką nadzieje, że wszystko bedzie ok i bedzie nst raz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 11:58 pm Temat postu: |
|
|
bedzie spokojnie. bez wytrysku ciazy nie ma wiem z własnego doswiadczenia
Dodano po 19 sekundach:
a nawet i Z tez nie bedzie pod warunkiem ze sa dni niepłodne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
JustMee
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:01 am Temat postu: |
|
|
i tego się trzymajmy:) może po prostu jutro już będzie, może spóźni się dzień dwa.. ale będzie. Poza tym ( znowu wywolalas usmiech u mnie:P ) " wiem to z własnego doswiadczenia" mnie przekonuje:))) dziękuję!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:05 am Temat postu: |
|
|
no a co mam kłamac mowie prawde nie ma co sie wzorowac na kalendarzyku ale u mnie sie sprawdza a okres moze sie spozniac z roznych powodow, wczesniej zazywała tabletki to miała regularnie co do dnia a teraz odstawiła i organizm musi na nowo nauczyc sie z tym zyc dlatego te opoznienia...potem wszystko wroci do normy..
a ona nie chce juz brac tabletek? czemu odstawiła? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|