Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marteczka12345
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 4:32 pm Temat postu: |
|
|
Hej, ostatni okres miałam 23 stycznia. Kilka dni po nim kochałam się z zabezpieczeniem, nie bylo wytrysku, był to krótki stosunek. Niecały tydzień temu (wydaje mi się że to dni niepłodne????) doszło do zbliżenia na bardzo krótko 3 moze 4 włożenia, raczej bez wytrysku. Od miesiąca stresuję się ze jestem z ciąży, jestem też przeziębiona i biore leki, w ostatnich dniach przebyłam daleką podróż. Od wczoraj mam objawy jakbym miała dostać okres ale ani śladu. Boli mnie troche podbrzusze i plecy, tak jak zawsze w czasie okresu... Czy mogę być w ciąży? Prosze o szybką odp... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 4:46 pm Temat postu: |
|
|
marteczka nie masz powodu do niepokoju. z sytuacji jaka opisałas nie ma szans na ciaze nie było wytrysku wiec jest ok. bierzesz leki ale jakie? antybiotyki? jesli tak to one moga powodowac opoznianie okresu, dodatkowo zmiana klimatu (Twoja podroz), no i przede wszystkim stres.
uspokoj sie i nie wmawiaj sobie zadnych objawow a zobaczysz ze jutro , pojutrze @ sie pojawi
nic sie nie przejmuj. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
marteczka12345
|
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 9:47 pm Temat postu: |
|
|
drugi stosunek (ten bardzo krótki) ale jednak, był bez zabezpieczenia... Niepokoi mnie ból podbrzusza/ jajników, brzuch dołem jest twardy, jest mi słabo od 2 dni, sama juz nie wiem czy od choroby (jestem tuz po) czy to jakies oznaki ciazy.... pomóżcie boje sie zrobic test... Nigdy wczesniej przed okresem nie bolalo, raczej w trakcie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 12:04 am Temat postu: |
|
|
przeciez juz Ci napisałam. mam powtarzac 10x to samo? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 9:17 am Temat postu: |
|
|
marteczka12345, po prostu sobie uroiłaś, im bardziej o tym myślisz tym zaczynają Cię nowe części ciała boleć i wmawiasz sobie ciążę .. przecież objawów nie ma tak od razu .. z resztą, co się będę powtarzać, wind Ci wszystko dokładnie wytłumaczyła i nie mam nic do dodania _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 1:34 pm Temat postu: |
|
|
doroti nie pisz postow w roznych działach. wystarczy 1. tu nie ma slepych ludzi wiec napewno odp dostaniesz. w zasadzie juz Ci 2x napisałam pzdr _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 1:55 pm Temat postu: |
|
|
trzymajcie kciuki zebym nie dostala miesiączki w weekend.... bardzo czekam na dzidziusia.... powtórzę badanie jak tylko nie dostane okresu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sromotnikov
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 2:15 pm Temat postu: Brak okresu |
|
|
Hey mam pewien problem ktorego sie strasznie boje. Otoz w Niedziele 20 lutego wspolzylem ze swoja dziewczyna. Brala tabletki codziennie nie omijajac ani jednej a we wtorek miala miec okres. Niestety go nie dostala do tej pory(piatek 25 lutego) a do tego ma silne bole brzucha i zbiera ja na wymioty praktycznie nonstop...nie wiem co sie dzieje.. czy jest mozliwosc ze zaszla w ciaze? Nie zapomniala ani jednej tabletki a do tego odbylismy stosunek dwa dni przed okresem ktorego nie ma, czyli normalnie w dzien nieplodny... ratunku!
-----------edited by emilka----------
temat przeniosłam do innego działu i tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 2:57 pm Temat postu: |
|
|
Sromotnikov
jak sie bierze tabletki anty to nie ma czegos takiego jak dni płodne czy tez nie cały czas sa niepłodne i nie ma szans na zajscie w ciaze. bo tak jak piszesz nic nie pomineła wiec powinno byc OK
nie martw sie na zapas. moze nudnosci sa spowodowane tabletkami? moze sa zle dobrane? od dawna je bierze?
tak czy siak o ciaze bym sie na Twoim miejscu nie martwiła _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sromotnikov
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 4:40 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | Sromotnikov
jak sie bierze tabletki anty to nie ma czegos takiego jak dni płodne czy tez nie cały czas sa niepłodne i nie ma szans na zajscie w ciaze. bo tak jak piszesz nic nie pomineła wiec powinno byc OK
nie martw sie na zapas. moze nudnosci sa spowodowane tabletkami? moze sa zle dobrane? od dawna je bierze?
tak czy siak o ciaze bym sie na Twoim miejscu nie martwiła |
bierze kilka miesiecy te same ale z tego co mi tlumaczyla( niestety jestem tylko facetem duzo nie rozumiem^^' ) mowila ze sa to bardzo mocne tabletki:$ Ale ogolem Dziekuje poprawilo mi to nastroj:) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|