Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
doroti
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 11:38 am Temat postu: |
|
|
kochane czy jest mozliwe ze zrobilam test wczoraj rano i cos tam sie pokazalo a robilam tez dzis rano i nie wyszlo nic??? powinnam dostac w wekend okres.... chyba bede czekac dalej musze sie nauczyc cierpliwosci...ale nie daje mi spokoju ten test z piatku rano...jakas mega cienka kreska sie pojawila ale to po dluzszym czasie...moze to jakis bład? oby nieee _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
paola142
|
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Będąc u chłopaka dostałam okres i na noc miałam tampona. W nocy zaczelisie sie pieścić i dotykać i on swoim członkiem zaczął mnie pięścić przyokolicy pochwy i na samym wejściu do pochwy, i gdy był juz bardzo podniecony to założył prezerwatywe. I ,moje pytanie tyczy sie tego czy przez takiecos moge być w ciąży? nie miał wytrysku we mnie tylko dopiero jak miał prezerwatywe ale wiem, że jest jeszcze coś takiego jak kropelkowanie. Proszę o odpowiedz. z góry dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 3:29 pm Temat postu: |
|
|
doroti jesli po jakims czasie pojawila sie to nie licz na to ze jestes w ciazy. wynik odczytujesz w ciagu 5min i jesli nie pojawi sie 2ga krecha, nawet blada czyli albo zrobiłas za wczesnie i hormon jest jeszcze niewykrywalny albo w ciazy nie jestes.
zrob test w poniedzialek. stezenie hormonu ciazy powinno sie podniesc o ile masz w sobie fasolke
zycze powodzenia!
Sromotnikov bedzie dobrze
paola jesli mialas okres to jak mozna zajsc w ciaze!?? :/. przeciez cykl menstruacyjny to m.in pozbywanie sie niezapłodnionej komorki przez Twoj organizm. tym bardziej nie powinnas wymyslac takich glupot bo była gumka i był okres. nie ma ciazy na 1000%. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bialy992
|
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 12:37 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie otóż mój problem wyglądał tak:
spędziliśmy noc z dziewczyną, oczywiście były pieszczoty, seks oralny, w końcu doszło do wytrysku. Ubrudzony byłem tylko ja, dziewczyna nie. Poszła po chusteczki higieniczne, którymi się wytarłem. wytarłem się jedną, drugą, trzecią... do sucha łącznie z palcami, dziewczyna w tym czasie poszła zdjąć stanik i ubrać koszulkę... minęło około 3-4 minut. Potem postanowiłem odwdzięczyć się dziewczynie, pieściłem ją palcami (tymi samymi którymi czyściłem chusteczką ciało). Potem dziewczyna poszła do toalety oddać mocz.
dzień później dziewczyna doznała jednodniowego krwawienia.
jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Ona lat 17 ja 18, był chyba 1 dzień dni płodnych
----Nie powielaj postów. Zapoznaj się z REGULAMINEM i z konsekwencjami jego łamania ---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 1:00 pm Temat postu: |
|
|
bialy992, trzeba przyznać, że takie zabawy w dni płodne są dość ryzykowne jednak uważam, że szanse na ciąże są raczej nikłe, a to, że dziewczyna dostała na drugi dzień krwawienia nie oznacza od razu, że doszło do zapłodnienia, owszem, występują one podczas ciąży, ale nie od razu na drugi dzień po domniemanym zapłodnieniu .. a czy to krwawienie było obfite czy raczej słabo ? może to owulacja ? _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 2:03 pm Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim nie wiesz czy były dni płodne czy nie . Każe takie sytuacje niosą ryzyko. Jesli sperma została na palcach to możliwość jej wprowadzenia do pochwy była, prawda? Małe szanse na ciąże ale wykluczyć się nie da _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 7:52 pm Temat postu: |
|
|
tosiu, a w tym przypadku plemniki nie zginęłyby skoro miały kontakt z powietrzem, a nie ze śluzem kobiety, a po za tym on wytarł ręce ? _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 8:32 pm Temat postu: |
|
|
Wszystko zależy od tego jak to zrobił. Teoretycznie ryzyko minimalne. plemniki bez śluzu żyją bardzo krótko ale jednak żyją chwileńkę . Czy wytarł dobrze ręce? Czy minęły minuty czy sekundy...wszystko się liczy. Uważam ,że nie ma się czym martwić no ale warto na przyszłość nie bawić się w ten sposób....no albo umyć ręce _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 8:37 pm Temat postu: |
|
|
no w sumie racja tosiu, też uważam, że mimo to szansa jest znikoma _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jolka20
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 11:44 am Temat postu: co jest nie tak? |
|
|
mam problem. nie wiem co jest nie tak. 2 dni okresu miałam normalnie, a 3 dzień był dziwny. taki jakby był ostatni. strasznie mało tej krwi. i się martwie. Bo zawsze mi okres trwa ok 5 dni. dodam, że uprawiam tylko seks oralny i uważam przy tym. nie sądzę, żeby mogłoby to być związane z ciążą, ale to nie jest u mnie normalne.
to możliwe, że aż takie zmiany wywołuje stres albo przeziebienie?
----Regulamin!!! Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Tytuł powinienem sugerować problem. Najpierw przemyśl czego dotyczy sprawa i zastanów się w którym dziale powinnaś poprosić o radę ----tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|