Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Mar 05, 2011 1:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli nie masz obaw co do ciązy to nie jest to odpowiedni temat na tę rozmowę .

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
asiulabe

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pon Mar 07, 2011 6:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy silne bóle głowy i bóle pleców takie troche dziwne jak przy przeziębieniu zawsze oznaczają ciąże czym mogą byc takie bóle głowy jeszcze spowodowane
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 07, 2011 6:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już dostałaś odpowiedz w innym temacie prawda? Miałaś zapoznać się z REGULAMINEM i poczytać o tych objawach. Żadne objawy nie oznaczają ciązy. To zupełnie indywidualna sprawa

Powrót do góry
hippi

PostWysłany: Sro Mar 09, 2011 7:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam pytanie czy w trakcie ciazy mozna miec okres??????
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Mar 09, 2011 9:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A poczytaj sobie troszkę o tym. Ile można razy powtarzać ,że w czasie ciąży NIE MA OKRESU???

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Mar 09, 2011 11:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie okres a plamienie. jesli jestes w ciazy i masz krwawienia to mozliwe ze doszlo do poronienia.

Powrót do góry
karolina0065

PostWysłany: Czw Mar 10, 2011 8:21 pm    Temat postu: Boje się Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

-----Może postarasz się pisac posty bardziej kulturalne i bez wulgaryzmów??? W innym wypadku będą kasowane----tosia81
Powrót do góry
lewa

PostWysłany: Pią Mar 11, 2011 10:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie. wprost i wiem ze może to głupie ale czy włożenie palca na któym znajdująsię plemniki jest w stanie zapłodnić kobiete gdy ma dni płodne? sytuacja jest taka że chłopak oszukał mnie i przyznał siękiedy było po fakcie .. nie było wytrysku wiec myślałam że wszystko jest ok ale on wcześniej masturbował się więc w płynie plemmniki były. nie oddał moczu .... owulacje miałam 5 dni potem... proszęo odpowiedź.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Mar 11, 2011 11:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli owulke mialas 5 dni po zajsciu to powinno byc ok. chociaz niektore plemniki sa w stanie dozyc tych 5dni.
niby przez palec sie nie zachodzi w ciaze , ALE:
- jesli ma sie dni płodne to sluz to doskonałe miejsce dla plemnika, bez niego zginie
- do tego owulacja
- no i nasienie..a raczej wytrysk do srodka.

moze on tylko miał na palcu płyn? a nie sperme? Wink

Powrót do góry
lewa

PostWysłany: Sob Mar 12, 2011 7:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to był płyn ale jak pisałam nie powiedział mi o tym, że masturbował sięwcześniej.. jakies 6-7 h przed tym spotkaniem i miał wytrysk a skoro nie oddał moczu to pisaliście że w płynie plemniki mogą się znajdowac tak? chce wiedzieć czy jest jakieś realne ryzyko?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 34 z 40