Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.28

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lewa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 13, 2011 7:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak jak mówiłam 5 dnia po tym miałam owulacje.. jasne rozumiem, o co Ci chodzi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 13, 2011 10:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to sie ciesze Razz

Powrót do góry
lewa

PostWysłany: Pon Mar 14, 2011 12:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale w moim przypadku znajdowały się w nim plemniki z poprzedniego wytrysku.. ale podobne są one słabsze .. uważasz że mam się czym martwić skoro owulacje miałam 5 dnia później?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 14, 2011 12:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie bardzo rozumiem Wasza sytuacje..
mozesz bardzie wytłumaczyc?
chłopak doszedł i przeniosł palcami sperme do Twojej pochwy? Confused Shocked

Powrót do góry
lewa

PostWysłany: Pon Mar 14, 2011 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie. pieściliśmy siebie nawzajem . do wytrysku nie doszło więc nie pilnowałąm tego żeby wycierać ręce. ale po całej sytuacji dowiedziałam się że on wcześniej masturbował się kończąc wytryskiem. to było 6-7 h wcześniej. do tego czasu nie oddał moczu. więc w płynie mogły znajdować się plemniki z poprzedniego wytrysku. w pieścil mnie palcami na których znajdował się ten pły. ogólnie mówiąc gdy byliśmy razem do wytrysku nie doszło ale on miał wytrysk kilka godzin wczęsniej i nie oddał moczu.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 14, 2011 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie nie ma szans na ciaze. plemniki na zew. sa w stanie przezyc do 2min maxymalnie. a co dopiero 6h?! to niemozliwe. dawno wyschly i zgineły.

Powrót do góry
lewa

PostWysłany: Pon Mar 14, 2011 1:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba niejasno to tłumacze. no ale on wydzielał świeży płyn podczas naszych pieszczot i miał na dłoniach teń świeży. a skoro plemniki pzostają w cewce moczowej to jeśli nie oddał moczu to podczas pieszczot gdy wydzielał płyn one mogły wydostać się razem z nim skoro wczęsniej miał wytrysk te kilka h wcześniej. czy źle to rozumiem? nie chodziło mi o to, że dotykał mnie palcami ktymi wczęsniej się masturbował bo to by było oczywiste źe zginęły chociażby przez mycie rąk. powiedz mi czy ryzyko jest duże ? myślę ze mogło minąć od pół minuty do minuty zanim włożył palce więc mozę płyn zdażył wyschnąć lub po drodze wytarł go ale nie jestem w stanie tego stiwerzić. martwie się bo gdybym wiedziała do nie dopuściłabym do takiej sytuacjo z "wkłądaniem rąk " bo już wczęsniej czytałam o tym że plemniki zostają w cewce, chodzi mi o ryzyko włożenia tego palca...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 14, 2011 11:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha to juz rozumiem o co Ci chodzi...
pisałas ze owulacje mialas 5 dni pozniej tak?
w sumie ..
mogło tak sie zdarzyc ze plemniki pozostały w cewce moczowej i podczas pieszczot nastapiło podniecenie ale wg mnie szanse sa bardzo małe. to musiałaby byc b.duza ilosc spermy.
badz dobrej mysli Smile
zawsze dla pewnosci mozesz zrobic test. minimum po 16 dniach od stosunku Smile

Powrót do góry
lewa

PostWysłany: Pon Mar 14, 2011 11:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz poczekam do okresu.. po prostu nie chce sie na zapas streować żeby dodatkowo mi sie spóźnił. dziękuje że poświęciłaś mi czas. tak 5 dnia później.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Mar 15, 2011 12:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma sprawy. tak jak pisze wg mnie nie ma mowy o ciazy,ale moge sie mylic. od tego sa testy zeby potwierdzic lub wykluczyc ciaze Smile
powodzenia i zycze 1 kreski Smile_ na przyszlosc uwazajcie podczas dni płodnych, a tym bardziej owulacji!

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Strona 36 z 40