Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Gru 25, 2010 11:40 am Temat postu: |
|
|
paola nie ma szans na ciaze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wodzionka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 2:19 pm Temat postu: |
|
|
bardzo pilnie potrzebuję pomocy. od 9 grudnia stosuję maść na receptę, która w swoim składzie zawiera sterydy. od 22 grudnia doszła mi kolejna maść do stosowania. czy mogły być one przyczyną zahamowania okresu .? dodam, że planowana miesiączka miała wypaść 16 grudnia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 9:37 pm Temat postu: |
|
|
Zrób koniecznie test ciążowy. Jeśli wyjdzie pozytywnie natychmiast odstaw maści _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wodzionka
|
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 10:31 pm Temat postu: |
|
|
dziś i tak używam ich (a właściwie jednej z nich) ostatni raz. dodam także, że w tym roku miałam już taki przypadek, kiedy brałam antybiotyki i okres mi się nie pojawił, ale w następnym miesiącu już go dostałam. rozważam albo wrażliwość na leki, albo brak owulacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 10:39 pm Temat postu: |
|
|
okres nie jest zależny od owulacji. Możesz nie jajeczkować a okres i tak wystąpi. To nie ma nic do rzeczy. Antybiotyk może opóźnić miesiączkę jak najbardziej ale sterydy nie koniecznie....nie wiem jakiej maści używasz. W każdym badz razie wszelkie sterydy tym bardziej na poczatkku ciąży są zakazane. Mówimy o smarowaniu dużych powierzchni ciała. czy robiłaś test? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
werka94
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 2:03 am Temat postu: |
|
|
Pomóżcie mi mam problem jakis czas temu kochałam sie ze swoim chlopakiem i nie mam juz nadal miesiaczki nie wiem co robic ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 10:44 am Temat postu: |
|
|
werka nie wiesz co robic..
isc po test. ile dni juz spoznia sie okres??
czy podczas stosunku doszlo do wytrysku w srodku?
jak dlugie masz cykle? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
olaprawo
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 11:36 am Temat postu: czy to może być ciąża? |
|
|
mam pytanie, ponieważ już nerwowo nie wytrzymuję.
Ostatni stosunek odbyłam 14 listopada, jednak mój mężczyzna nie szczytował we mnie, wtedy w ogóle był daleko od "końca"- z powodu pewnych męskich dolegliwości. brałam wtedy tabletki antykoncepcyjne, co do minuty, ani jedna nie opuszczona. w tych dniach zachorowałam i musiałam brać antybiotyki. poczekałam z ich braniem 4 dni po stosunku (ponieważ dłużej nie mogłam czekać , była to 7 dniowa przerwa wtedy), ponieważ mogły one obniżyć skuteczność anty. Okres między opakowaniami dostałam w normie (4 dzień odstawienia). potem zaczęłam normalnie brać drugie opakowanie, ale po 3 tabletce musiałam je odstawić. po odstawieniu dostałam znowu okresu (gdzieś 5 dni po)- normalny 6 dniowy okres. i licząc od tego okresu dostałam kolejny po 27 dniach (mam teraz 3 dzień), tylko jest on jakiś skąpszy. W międzyczasie zrobilam 4 testy ciążowe (po 16 dniach, po 25 i po 34 ) i wyszło,że w ciąży nie jestem. mimo to ciągle się boję. czy jest możliwe,że jeśli 4 testy były negatywne, normalnie miesiączkuję, to mogę być w ciąży? (jutro robię test z krwi, a do ginekologa nie mogę iść, bo moja doktor jest na zdrowotnym i nie mam możliwości iść do innego gina).
----Regulamin! Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. ----tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 12:21 pm Temat postu: |
|
|
olaprawo, nie ma szans na ciążę, bo skąd ? testy po takim czasie na pewno nie kłamią, a po za tym miałaś okres .. więc ciąża wykluczona .. dla uspokojenia nerwów zrób jednak test krwi, chociaż i tak nie potrzebnie go robisz _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 12:24 pm Temat postu: |
|
|
werka94, koleżanka wyżej ma rację .. idź po test ciążowy i wykonaj go .. po za tym my nie wiemy dokładnie jak było i czy nastąpił wytrysk i czy było zabezpieczenie, więc nie możemy Ci określic czy szanse na ciążę istnieją .. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|