Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 11)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 10:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no pewnie ze tak. na objawy ciazowwe jest zdecydowanie za wczesnie Razz Smile. To wszystko wina stresu. radze sie uspokoic bo okres sie przesunie. Aha ja kiedys tez stosowalam globulki i pamietam ze okres przesunal mi sie prawie o 10 dni,takze nie zwariuj jak Tobie tez sie spozni. prawdopodobnie to wina globulek. No moze u Ciebie nie spozni sie Smile tak tylko napisałam Wink pzdr Cool

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anicia_s

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 11:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uspokoiłaś mnie Smile dziękuję za pomoc:) pozdrawiam
Powrót do góry
lena_no

PostWysłany: Pon Mar 03, 2008 8:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej Smile
mam pytanie.
Mianowicie chodzi o to ze wspolzylam z moim chlopakiem w 18 dzien mojego cyklu bez zabezpieczenia i skonczyl on we mnie. Cykle mam co 30-31 dni. Okolo 7 marca powinnam dostac miesiaczke. Ale od tamtego dnia czuje sie dziwnie. Odczuwam klucie w jajnikach czasami bardzo nie przyjemne, bola mnie piersi i jak zawsze bylam niejadkiem to teraz mam wilczy apetyt. W dodatku caly czas jestem zmeczona i senna. Potrafie przesypiac cale dnie. Czy mozliwe jest ze zaszlam w ciaze?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Mar 03, 2008 12:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked Shocked mam nadzieje ze planowałas ciaze bo ja widze szanse... Neutral. 18 dzien to jeszcze dni płodne i jest szansa na zapłodnienie... Confused nie wiem czy wspołczuc czy zyczyc powodzenia Cool

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Mar 03, 2008 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lena w twoim wypadku to sa bardzo duze szanse na ciaze poniewaz 18 dzien cyklu przy 30 dniowych cyklach sa to okolice owulacji wiec ja radzilabym zrobic test Smile
Powrót do góry
lena_no

PostWysłany: Pon Mar 03, 2008 1:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy test wykonany w srode czyli na 2 dni przed miesiaczka wykaze juz czy jestem w ciazy czy to jeszcze za wczesnie?
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pon Mar 03, 2008 1:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

minimum 12 dni od zaplodnienia musisz poczekac, wtedy bedzie wiarygodny Smile
Powrót do góry
lena_no

PostWysłany: Pon Mar 03, 2008 1:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
minimum 12 dni od zaplodnienia musisz poczekac, wtedy bedzie wiarygodny Smile

czyli masz na mysli 12 dni po stosunku?
bo 10 dni minie w srode i zatanawialam sie czy wtedy wynik testu bedzie wiarygodny Razz
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pon Mar 03, 2008 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurcze sorki pomylilam sie Smile od stosunku 12 dni a od zaplodnienia 6 Smile

ale w twoim wypadku poczekalabym do piatku z testem Smile
Powrót do góry
lena_no

PostWysłany: Pon Mar 03, 2008 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nadzieje ze wytrwam do piatku Smile
meczy mnie ta niepewnosc Wink
ale to tylko 4 dni
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 4 z 41