Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 11)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 9:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bierzesz tabsy ( czy to sa antykoncepcyjne?) jesli tak to nie ma mozliwosci zajscia w ciaze, poza tym wytrysk był na zew. Smile wiec skad te obawy wogole ? Smile relaxx Laughing Laughing

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia_samosia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 10:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
bierzesz tabsy ( czy to sa antykoncepcyjne?) jesli tak to nie ma mozliwosci zajscia w ciaze, poza tym wytrysk był na zew. Smile wiec skad te obawy wogole ? Smile relaxx Laughing Laughing

tak są hormonalne dodatkowo o działaniu anty Smile

kobieta przeważnie za dużo panikuje Razz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 11:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to tym bardziej nie powinnas sie martwic Smile jesli bierzesz je regularnie to nie ma mowy o ciazy Smile w trakcie 7dniowej przerwy rowniez jestes chroniona Wink

Powrót do góry
kasiakkk

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 2:28 pm    Temat postu: Re: Brązowy śluz,zawroty głowy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaarina napisał:
A wiec moje rozterki są takie uprawialiśmy sex w samym środku dni płodnych Very Happy i chyba nic Crying or Very sad upłyneło od tamtego czasu prawie dwa tygodnie, 2 dni temu za obserwowałam brązowy śluz na majtkach nie potrzebowałam podpaski ani tamponu wkładka wystarcza, także od jakichś 2 może 3 dni zaczełam się jakoś dziwnie czuć wstaje około 6 rano bez problemu bo jest mi nie dobrze ale nie mam wymiotów, w dzień czuje się strasznie zmęczona mam zawroty głowy i drzemie sobie około godzinki mam straszny apetyt i to na jakieś rzeczy za którymi wcześniej nie przepradałam np. soczewica czerwona fasola śledziki i oczywiście słodycze hehe co mnie dziwi palić też mi się nie chce a jak już pale to jakoś mi nie idzie;/bardzo chciała bym mieć takiego małego szkrabka nie chce robic testu boje sie ale nie tego co wiekszosc boje sie ze wynik wyjdzie mi negatywny Crying or Very sad wizyte u lekarza mam dopiero na 19 maja wiec 19 dni. co wy myslicie na ten temat czy to moze sie udac w sumie niepokoi mnie to ze nie mam zanych powiekszonych piersi bo i bez tego mam b.duze zadnych gruczolow lojowych na sutkach przebarwien skory ....

pozdrawiam was wszystkie gorąco i zazdroszcze szczęściarom ktorym sie udało:* Laughing

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
zrobiłas test??????
Powrót do góry
Desperka

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 5:08 pm    Temat postu: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

2 tygodnie temu mialam okres... Wczoraj uprawiałam sex z moim chłopakiem. miesiączka powinna mi sie rozpocząć dopiero za 14 dni. a właśnie dziś wystąpiło małe krwawienie! Co to może oznaczać???!!! Prosze o odpowiedź!!!

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A masz regularne okresy? Stosunek byl do konca?Miesiaczka 14 dni wczesniej - dziwna sprawa. Moze to bylo jakies obtarcie i kapla krew? Rolling Eyes a tak na marginesie psizesz ze miesiaczka miala yhc za 14 dni. Czyli kochalas sie w dni plodne wedlug moich obliczen bo skoro ostatni okres byl 14 dni temu to teraz masz dni plodne. Musisz podac wiecej info Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 7:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze plamienie? w ktorym dniu cyklu jestes? wg mnie to moze oznaczac srodek owulacji Razz pod warunkiem ze sa to plamienia a nie obfite krwawienie Confused . masz sluz? mokro? czy sucho?

Powrót do góry
Sabrina

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie powinno Ci macierzyństwo grozić jeśli było tak jak pisałaś
Powrót do góry
Desperka

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 11:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jest 14 dzień. Strasznie się martwie bo ja wogule nie orientuje sie w tych sprawach... Stosunek był przerywany ale boje sie ze cos mogło wymknąć się z pod kontroli jeżeli teraz mam to plamienie. To raczej było troche brązowego śluzu... bo jak włożyłam podpaskę to ona jest czysta... Tylko jak podcieram się gdy zrobię siku to jest to widoczne.... Nie wiem co to może być!!! Proszę pomóżcie!!!

Jeżeli zrobię sobie dzisiaj albo jutro test ciążowy to coś wykaże???? Bo w ulotce jest napisane że bedzie on najbardziej wiarygodny w dniu spodziewanej miesiaczki... Co mam zrobić???!!! Strasznie sie martwieeee!!!

-----edited by emilka----
staraj się korzystać z opcji "zmień" i nie pisać bezpośrednio pod sobą kilku postów
Powrót do góry
evlin29

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 11:39 pm    Temat postu: CZY JESTEM W CIAZY!!!!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich Smile mam 3letniego synka po jego urodzeniu mam problemy z okresem to znaczy mam go co 2 nawet i trzy miesiace cos z hormonami teraz ostatnio miałam na koniec stycznia nie mam mdłosci ,ale od paru dni boli mnie pdbrzusze ,jajniki i mam wzdecia a i czasami boli mnie w krzyzu mam nadzieje ze to nie ciaza Sad Sad pomózcie

----edited by emilka----
temat przyłączyłam dopodwieszonego
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 38 z 41