Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
crayon

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lip 12, 2008 12:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze dziewczyny nie umiem się zebrać by zrobić ten test. Wiecie, już kilka razy miałam różne urojenia i zawsze była jedna kreseczka. Tylko, że teraz na dodatek zauważyłam u siebie (2 dni temu) brązową wydzielinę. Chyba najwyższy czas upewnienia się. Co myślicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Angela18

PostWysłany: Sob Lip 12, 2008 11:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciałabym się poradzić...sprawa wygląda tak że okres powinnam dostać w poniedziałek,ale niestety nie dostałam.Zawsze z moim chłopakiem zabezpieczamy się prezerwatywami w dodtaku w dni płodne nie kończy we mnie.W poniedziałek czyli w dniu w którym powinnam była dostać okres kochaliśmy się on skończył we ale w prezerwatywie,na początku wchodził jednak we mnie bez niczego.Zatanawiam się czy można zajść w ciążę w dniu w którym powinno się doatać okres?Dotatkowo po ostatnim okresie bolały mnie piersi i już wtedy zrobiłam pierwszy test który był negatywny.Kilka dni po owulacji a tydzień przed spodziewanym okresem pojawiła się u mnie krew ze śluzem trwało to około3dni i nie wiem co to mogło być?Zrobiam jesze 3testy ciązowe po terminie miesiączki wszystkie wyszły negatywnie.Strasznie się stresuje od poniedziałku nie przespałam ani jednej nocy.W czasie całego cyklu zażywałam też tabletki na odchudzanie-linea i mniej jadłam.Czy to może mieć jakiś wpływ na opóżnienie się okresu?Czy istnaiej możliwość abym była w ciąży???Bardzo się martwię.Proszę o szybką odpowiedż!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lip 12, 2008 2:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

angela tuz przed okresem sa dni niepłodne i mozna konczyc w srodku Razz pamietaj jednak ze robisz to na własna odpowiedzialnosc. czasem moze sie wszystko przesunac i bedzie niespodzianka, no ale na 2-3 dni przed okresem to juz na 100% nie zajdzie sie w ciaze.
odchudzanie moze wpływac na opoznienie okresu, tym bardziej stres...wiec postaraj sie zrelaxowac Smile

Powrót do góry
Angela18

PostWysłany: Sob Lip 12, 2008 4:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo w końcu tylko w poniedziałek była możliwość zajścia bo poprzednie razy wykluczyły testy.Ale skoro byłam dzień po planowanym okresie...zawsze miałam regularny a teraz się martwię.A mam wszystkie objawy ból piersi pryszcze tylko teraz mnie bol jajniki a tak to nigdy nie bolały....
Powrót do góry
agataccc

PostWysłany: Nie Lip 13, 2008 2:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczeta mam do was pytanie.
podejrzewam ze jestem w ciazy mam wszystike objawy, krwawienie mialam ale trwalo trzy dni.zrobilam sobie test wyszly dwie kreski ( jedna bardzo slabo widoczna) jutro ide do gin.
Krwawienei ( czy tez miesiaczka) skonczylo sie a dalej bola mnie piersi...mam na nich roztepy bardzo widoczna zyly, fioletowe obwodki wokol sutkow no i sa o wiele wieksze.
Moje pytanie brzmi, czy po okresie mozna dalej miec takie piersi?
Bardzo prosze o odp.
pozdrawiam!:Smile
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Lip 13, 2008 2:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ANGELA na moje oko bedzie ok, tylko nie stresuj sie bo to naprawde zle wplywa na nasz cykl..

agataccc jesli masz takie objawy to mozliwosc ciazy jest rzeczywiscie. Ale dopiero ginekolog potwierdzi to na 100%. A co do tych testow to wydaje mi sie zawsze musza byc 2 kreski tak samo widoczne a nie ze jedna bardziej a druga mniej. A w ktory dzien cyklu byl niebezpieczny stosunek?
Powrót do góry
agataccc

PostWysłany: Nie Lip 13, 2008 2:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka napisał:
ANGELA na moje oko bedzie ok, tylko nie stresuj sie bo to naprawde zle wplywa na nasz cykl..

agataccc jesli masz takie objawy to mozliwosc ciazy jest rzeczywiscie. Ale dopiero ginekolog potwierdzi to na 100%. A co do tych testow to wydaje mi sie zawsze musza byc 2 kreski tak samo widoczne a nie ze jedna bardziej a druga mniej. A w ktory dzien cyklu byl niebezpieczny stosunek?

heh.. Rolling Eyes narzeczony 1 poszedl do wojska wiec miesiec przed musialam sie nim 'nacieszyc'.chcemy miec dziecko wiec sie nie zabezpieczamy... Smile

-------

pytyalam o piersi bo moze u was tez cos takiego wystepuje i nie jest to objawa ciazy. Smile

posty połączyłam. emilka ------
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 13, 2008 3:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agataccc mi sie wydaje ze zasialiscie fasolke Wink słabo widoczna jest 2ga kreska ale widoczna. moja kolezanka tez miala 2ga kreche słabiutką i za 2 tyg zostanie mama Razz. zycze powodzenia.
ps- bierzesz kwas foliowy?

Powrót do góry
agataccc

PostWysłany: Nie Lip 13, 2008 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, nie biore...a powinnam prawda?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Lip 13, 2008 3:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powinnaś :] mi tu też ciążą zalatuje, piersi powinny po miesiączce wrócić do normy, bo takie zmiany są spowodowane wyższym poziomem progesteronu w drugiej fazie cyklu i... w ciąży Wink
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 11 z 41