Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agataccc
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 4:17 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki za odpowiedzi na moje pytanie:) Jutro u gin sie juz na 100% dowiem ) narazie ide sie polozyc po kolejnych nudnosciach zakonczoych w toalecie hehe
pozdrawiem serdecznie!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luter
|
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 10:05 pm Temat postu: |
|
|
Witam ponownie... pisałem tutaj chyba 26 Czerwca o pęknięciu gumy:|... moja dziewczyna ma dostać jutro okres.. boli ją brzuch i nie wiem dlaczego.. czy to jest jakis znak okresu?
Zazwyczaj boli ją podbrzusze.. .a nie brzuch
Proszę o szybką odpowiedź... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agataccc
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 12:54 am Temat postu: |
|
|
ja bym sie nie sugerowala czyms takim:) ten bol moze byc nawet spowodowany stresem czy dostanie ta miesiaczke hehe poczekajie kilka dni jak nie przyjdzie to test:)
ps. zrobilam sobie pzed chwila znow test ( tak jestem niecierpliwa) no i dwie kreseczkiiiiiiiiiiii;D juz mocniejsza <jupi><jupi><jupi> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 11:34 am Temat postu: |
|
|
luter ona nie jest w ciazy i wszystko bedzie ok okres wpadni lada dzien. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ines22
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 12:09 pm Temat postu: |
|
|
do agataccc : gratuluje ci ...Tobie sie udało nam ciagle wychodzi jedna kreska na tescie gratuluje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Daisyllus
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Czesc . ! mam pytanie okres spoznia mi sie juz tydzien miesiaczke powinnam dostac najpozniej 7 a dzisiaj jest 14 i dalej nie mam takie jakbym nabrzmiale piersi wczoraj bardzo mnie bolaly ale dzisaj juz mniej . czuje sie jakbym byla wciazy mam bole brzucha ale nie czeste czasem zakuje mnie tak jakby prawy jajnik a czasem lewy duzo sie naczytalam w internecie o ciazy pozamacicznej i strasznie sie teraz boje . prosz emi powiedziec czy moje objawy sa do takiej ciazy podobne przypominam iz czesciej sikam i mam lekka biegunke ;( strasznie sie boje bo chce miec dzidziusia prosze o szybko odpowiedz zgory bardzo dziekuje ;(
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luter
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 7:16 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za podtrzymywanie na duchu dziewczyny... ale dalej go nie ma znaczy okresu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
julka1808
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 8:05 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Mam pytanie, a więc cykl mam co 30/31 dni,okres miałam 24 czerwca,o kolo 2 lipca zauważyłam rozciągliwy przezroczysty śluz i gdzieś od 6 lipca mam biały lepki śluz. Z 12 na 13 lipca (19 dzień cyklu) doszło do współżycia bez zabezpieczenia z moim chłopakiem, nie trwało to długo,a na pewno nie doszło do wytrysku,gdyż by mogło dojść do niego zaczęliśmy się kochać analnie,leczy i tu nie doszedł bo ja się rozmyśliłam. I tu pytam tak z ciekawości o szanse zajścia, według mnie niema. I czy to możliwe ze owulacja była tak szybko? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
promyk
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 8:08 pm Temat postu: promyk |
|
|
Proszę pomóżcie!! Przez ten glupi internet dostaje w glowe, ale jednak wybralam ten sposob zeby sie jakos uspokoic. 9 lipca przezylam swoj pierwszy raz, po okresie od 1 lipca (skonczyl sie jakies 2 dni przed). Zabezpieczylismy sie gumka i jak pozniej sprawdzilismy wszystko bylo z nia ok.. Na nastepny dzien odczuwalam jakby sie cos dzialo z podbrzuszu. Wczoraj lekkie pobolewanie, promieniuje lekko do pachwin i cos czje jakby jakąś gule pod pępkiem, z nerwow dostalam biegunke, w koncu dzis bylam u lekarza, piatego dnia po i powiedzial ze to moze sie zdarzac po pierwszym razie.. I ze to przejdzie.. Zbadal mnie i niby uspokoil, moj chlopak juz mowi ze wpadam w paranoje ale ja sie wciaz boje, czytam te wypowiedzi na temat pobolewania w pierwszych dniach i umieram nadal ze strachu, boje sie zrobic test, w sumie to jeszcze troche czasu zostalo do tego aby moc to takim testem stwierdzic.. Ale boje sie strasznie ze moge byc w ciazy.. Prosze uspokojcie mnie jakos.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 9:31 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli nieuspokoił cię gin to my napewno jak tak się boisz to oznacza że niejesteś gotowa do seksu i do odpowiedzialności związaniej z nim. Poprostu albo zrozum że ciąże niezachodzi się od wiatru. A po drugie wypowiedzi o bolącym,brzuchu na początku chodzi z tego co mi wiadomo o ból związany z zagnieżdżeniam jajeczka czyli niewiystępuje na drugi dzień jeśli niedoszło do zapłodnienia jeszcze. Moim zdaniem powinnaś wyluzować. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|