Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mało_co!

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 8:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Embarassed Witam dziewczyny.!Smile)jestem nowa na ty forum i mam bardzo poważne obawy że jestem w ciąży.....://
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wiolusiaaa17

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 9:15 am    Temat postu: Prosze o pomoc. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pomorzecie mi jakos????Bardzo was prosze
Powrót do góry
mało_co!

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 9:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jak mozna Ci pomóc na jakiej zasadzie???

-----edited by emilka-----
nie pisz caps lockiem całych postów, bo odbierane jest to jako krzyk
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 10:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eddie stawiam zasadnicze pytanie do Ciebie. Po co piszesz po kilka razy tego samego posta jak juz dostales odpowiedz na swoje pytanie Confused Exclamation przeciez to jest nie logiczne Rolling Eyes Twoja dziewczyna nie jest w ciazy i nie pisz w kolko tych samnych postow bo robi sie balagan na forum. To tyle.

malutka nie ma mozliwosci ciazy na 1000% Smile glowa go dory Exclamation okres spoznia sie na bank przez stres bo w kolko myslisz o tym.

wiolusia no przeciez sama piszesz ze ciaze wykluczasz. Wiec czym sie stresujesz?Bo ja nie rozumiem Confused my juz nic nie pomozemy. Nie siedzimy w Twoim organizmie. Powiedzialysmy to co sadzimy. Ja uwazam ze w ciazy nie jestes. Nie bylo wytrysku w srodku i nie ma ciazy. Okres spoznia sie ze stresu jak napisalam tez kolezance wyzej Smile

mało_co! opisz bardziej szczegolowo swoja sytuacje to bede mogla cos wiecej powiedziec bo wrozka nie jestem i nie wiem czy masz powody by podejerzewac ciaze.
Powrót do góry
megi32

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 6:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc Exclamation Exclamation Very Happy Nie moglam sie doczekac do soboty i postanowilam dzis zaszalec. Kupilam 3 testy ciazowe roznych firm. Jeden zrobilam dzis z samego ranka Laughing i dwa nastepne zrobilam po poludniu Laughing i na wszystkich trzech wyszedl ten sam wynik Laughing Laughing Dwie II Laughing Laughing
JESTEM W CIAZY Exclamation Exclamation Exclamation
Szara!! Moja droga kolezanko jak mi sie udalo to Tobie na 100% sie uda!! Dokladnie mierz temperature (zawsze z rana przed wstaniem z lozka), rob wykres i obserwuj sluz!!! To naprawde pomoze Ci w okresleniu dnia owulacji.
21 lipca 2008 ide do lekarza!!
To forum to naprawde dobra rzecz Exclamation Wink Duzo tu czytam Exclamation Exclamation
Duzo mozna sie nauczyc!!
Zycze wszystkim kobitkom starajacym sie "zasiania fasolki" Exclamation Very Happy
pozdrawiam

---edited by Wind_Of_Hope---
rozumiem radosc ale po co piszesz az tyle emotow? poczytaj regulamin zanim zaczniesz wyrazac emocje ok? post edytuje.
Powrót do góry
qwertyqwerty

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 9:00 pm    Temat postu: ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam takie pytanie uprawiałem petting z dziwczyną i dostałem wytrysku, po 7 godzinach uprawiałem z nią krutki sex bez wytrysku. to wszystko działo sie w czasie okresu a ona ma długi cykl ponad 28dni...
I mam pytanie czy moze zajśc w ciąze??

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
>>Myszeczka<<

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za szybką odpowiedź. Jednak pomimo tego martwiłam się i zrobiłam dziś test..wynik negatywny:) No ale od tego wydarzenia minęło 12, 13 dni...Myślicie że mogę wierzyć wynikowi?? Ciągle martwi mnie ta gorycz w ustach i zgaga bo nigdy jej nie miałam.. Przepraszam, że Was tak zadręczam.. Pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myszeczka najlepiej robic test w dniu spodziewanego okresu... albo zrob test z krwi ( bhcg) - tam nie ma mowy o pomyłce.
co do zgagi- moze jakies kłopoty z zoladkiem? niekoniecznie musi oznaczac ciaze..

qwertyqwerty napisał:
witam mam takie pytanie uprawiałem petting z dziwczyną i dostałem wytrysku, po 7 godzinach uprawiałem z nią krutki sex bez wytrysku. to wszystko działo sie w czasie okresu a ona ma długi cykl ponad 28dni...
I mam pytanie czy moze zajśc w ciąze??

po wytrysku poszedłes sie umyc? zanim nastapił sex? teoretycznie po takim czasie plemniki gina Wink wiec mozesz byc spokojny, jesli dziewczyna ma długie cykle a kochaliscie sie w czasie gdy miala okres to tym bardziej ciazy nie bedzie. gorzej jakby miala cykle bardzo krotkie.

wiolusiaaa17 napisał:
Witam!!! Bardzo sie martwie poniewaz nie dostałam jeszcze okresu a powinnam dostac juz wczoraj :/// a tu dalej nic:// nie mam zadnych objawów ani na @ ani na ciąze... Współzyłam z moim chłopakiem ale zabiezpieczalismy sie... raz tylko nie ale nie było wytrysku w srodku... nie wiem co jest grane... :/// Co mam robic??? Doradzcie mi cos Bardzo prosze!!!

nic nie jest grane i uspokoj sie . panikujesz nie wiadomo po co. chyba wiesz jak dochodzi do zapłodnienia prawda? u Was tego nie było wiec i okres bedzie.. Rolling Eyes a 1 dzien spoznienia to wogole nie ma o czym mowic. zebys nie miala go ponad 2 tyg. to mozna podejrzewac. stres tylko opoznia @ wiec postaraj sie nie myslec o tym bo w ciazy napewno nie jestes. i nie poruszaj 10 razy tego samego na forum ok? bo bede zmuszona usuwac tematy w ktorych opisane jest cały czas to samo tylko innej osobie... pzdr Wink Laughing

Powrót do góry
qwertyqwerty

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 9:59 pm    Temat postu: pytanie prosze o szybka odp. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli mam sie w jakis sposób "bac" ?? czy na 100% nie??
Powrót do góry
szara

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

megi32 to superowo, że w końcu się powiodło Very Happy Cieszę się. Fajowo. Extra. Bosko. Co do mnie - zobaczymy. Odezwij się nieraz tutaj bo pewnie teraz zmienisz posta na inne tematy, no wiesz odnośnie Twojej dzidzi. Pozdrawiam, buziaki.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 10 z 41