Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 10:24 pm Temat postu: |
|
|
Daisyllus, robiłaś test?
julka1808, moim zdaniem małe bo małe ale jakieś szanse na ciążę są. w sumie to powinny już być dni nieplodne, ale masz dość długi cykl. dobre jest to, że miałaś lepki śluz, który mógł być juz objawem niepłodności
promyk, idź się przejdź na jakiś spacer, strzel kielicha czy cuś. nie jesteś w ciąży gumka była cała, sprawdzaliście, lekarz kazał Ci się nawet nie martwić. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agataccc
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 10:39 pm Temat postu: |
|
|
ines22 napisał: | do agataccc : gratuluje ci ...Tobie sie udało nam ciagle wychodzi jedna kreska na tescie gratuluje |
Dziekuje:)
to tego potrzebny jest czas (Ja z narzezonym rok staralismy sie o dzieckoa on jeszcze nawet nie wie ze jestem w ciazy....w wojsku zabrali mu telefon- ponoc go ukrywal dobrze no ale...wiec dopiero na przysiedze sie dowie ;D )
POzdrawiem :*:*:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Małgosia23
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 10:45 pm Temat postu: o co chodzi? |
|
|
witam
Kobietki! mam takie pytanie do was!!
kiedyś zażywałam tabletki.. po odstawieniu miała rożne przeboje z okresem.. :/ czyli nie regularny! 3 razy wywoływany.. jakieś upławy..oczywiście byłam u lekarza!
dostałam w końcu duphaston i... w 3 mc ( czyli teraz) zapomniałam go zarzyć.... miałam zarzywac od 17 - 23 dnia...
współżyłam z moim chłopakiem ale.. On był zabezpieczony...(prezerwatywa) nic nie pękło itp....
z góry dziekuuuuje za odpowiedz!
---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
julka1808
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 10:51 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje Emilka, ale jeżeli nie było wytrysku to nie powinno być szans,a przez seks analny to tym bardziej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 11:05 pm Temat postu: |
|
|
Małgosia 23 a o co pytasz? bo nie zadałaś, żadnego pytania..
---edit by Pituszka
Temat przenioslam do pokrewnego i poprawilam post zeby bylo wiadomo do kogo odpisalas _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Daisyllus
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 11:19 am Temat postu: |
|
|
Tak robilam test wczoraj , i wyszedl negatywny ;( ale okresu nie mam dalej mam takie objawy jak bym miala zaraz dostacale tu dalej nic i nie ;( chyba sie zalamie ;( My tak z mezem strasznie pragniemy dziecka ;( a jak narazie o chyba nic nie wychodzi ... czasami zdaje mi sie ze zemna jestcos nie tak albo z mim mezem ;(
Prosze o pomoc ;( ja juzprzechodze depresje ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 11:35 am Temat postu: |
|
|
Małgosia23 no wlasnie. Nie zadalas pytania jesli o ciaze to napewno jej nie ma bo gumka nie pekla
---edit by Pituszka
Temat przenioslam do pokrewnego i poprawilam post zeby bylo wiadomo do kogo odpisalas |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 11:36 am Temat postu: |
|
|
Witam
To ja Wind_of_hope mam pytanie. Okres mialam 20 czerwca wiesz uz ze mam nieregularne cykle Nie wiem czy dzis nie jest dzien owulacji Wczoraj starsznie wieczorem bolalo mnie podbrzusze i bylo mi niedobrze. Dzis kłuje mnie prawy jajnik i bola plecy w dole (krzyz). Dzis jest 26 dzien cyklu Mozliwe ze to dopiero dzis czy raczej nie? Czy moze to objaw zblizajacej sie niestety @? A moze to c..... Prosze o szybka odpwiedz DZIEKI!
Aha zapomnialam dodac ze mialam dzis taki przezroczysty sluz ciagnacy na papierze, ale pare dni wstecz tez tak mialam ehh
------edited by emilka-------
posty połączyłam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Małgosia23
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 3:53 pm Temat postu: Re: o co chodzi? |
|
|
tak, chodziło mi o ciąże, przepraszam zagapiłam sie.Dziś byłam u lekarza.. mam brać duphaston az wywoła okres a później USG macicy + biustu co tam sie dzieje żeby wiedzieć jak dalej będziemy mnie leczyć.... Powiedziałam ze kochałam się.. z zabezpieczeniem 15-16 czerwiec!? i.. bo badaniu lekarz orzekł " malutka maciczka, może być Pani spokojna "......ale cykl mi się powariował....
Kurde jakbym wiedziała ze będę miała takie problemy po odstawieniu tabletek to bym ich nie brała.....
P.s mam tez jakieś uczulenie ( kurde uparly sie na mnie te choroby teraz !? )
ale to pokrzywka!? tak powiedziała dermatolog.. przepisała mi Clemastinium hmm... mam nadzieje ze jedno z drugi nie.. pokłóci się i nie wybuchne Duphaston i Clemasiunium... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 9:03 pm Temat postu: |
|
|
megi jasne ze tak, tym bardziej ze kłuje Cie mocno w jajniku i sluz masz jak kurze białko...to na bank swiadczy o owulce takze do dzieła. widzisz masz nieregularnie i nie wiadomo do konca kiedy ta owula wypada.powodzenia _________________
Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Sro Lip 16, 2008 11:03 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|