Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
szara
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 1:25 pm Temat postu: |
|
|
Chej witam pisałam ostatnio,że zrobię sobie teścik bo mi się @ spóźnia już 3 dzień. Ale postanowiłam że się przejdę do gina. O 15.00 mam wizytę Trzymajcie kciuki żeby się udało. Ręce mi się telepią, nie mogę pisać... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
polcia74
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 3:07 pm Temat postu: Czy to ciąza? |
|
|
Ostatnio kochalam sie z swoim facetem w wodzie nie uzylismy zabezpieczenia ale sposcil sie nie we mnie a w wodzie czy moge byc w ciazy???
---edited by Wind_Of_Hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem.
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Agusia17
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 3:45 pm Temat postu: Czy w dni niepłodne moza zajsc w ciaze? |
|
|
Mam dni niepłodne i kocham sie z Moim Partnerem bez zabezpeczenia zawsze wyjmuj członka tuz przed wytryskiem.. ale i tak boimy sie ze mozemy zaliczyc wpadke :( :( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 5:37 pm Temat postu: |
|
|
słusznie się boicie.
a jak określasz dni płodne? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 5:53 pm Temat postu: |
|
|
Czekam na jakas odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 7:19 pm Temat postu: |
|
|
megi ,,, za bardzo przezywasz to wszystko..kazdy objaw utożsamiasz z ciaza..tak nie mozna..a co jesli to przedokresowe objawy ? nakrecasz sie tylko... ja nie wiem co oznacza zolty sluz,ale moze to jakas infekcja? nie piecze Cie ani nic? ilodniowe masz zazwyczaj cykle?
agusia a na gumki was nie stac ? ja nie rozumiem takiego toku myslenia...skoro kocahcie sie bez zabezp. to bierzecie pod uwage mozliwosc ciazy co nie ? to zrzuccie sie po 4zł i beda extra gumki..moze satysfkacja mniejsza ale przynajmniej bezpiecznie..z reszta nie moja sprawa..tylko nie pisz ze nie chcesz zaliczyc wpadki skoro nie zabezp. sie wogole....
polcia raczej słabo chyba ze najpierw spuscil sie na ciebie a Ty potem zanurzylas sie w wodzie, dodatkowo mialas dni plodne+owulacja..jesli nie to ciazy nie bedzie
plemniki w wodzie gina..skad niby maja wiedziec gdzie jest pochwa itp? supermenami z 6 zmysłem to one nie sa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 7:28 pm Temat postu: |
|
|
Nie piecze mnie nic z tych rzeczy i nigdy tak nie mialam nie utozsamiam wszystkiego z ciaza tylko mam doac czekania i nigdy tak pozno piersi mnie nie zaczynaly bolec jUTRO JEST 39 DZIEN oprocz tych 2 poprzednich razow co mi te krechy slabe wychozily i to wczesne poronienie mialam to bylo z 35 moze troche wiecej a tak to co 30 dni moze faktycznie mi sie rozlegulowaly Dzis caly dzien mnie bola plecy w dole wiec moze jutro dostane @ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 9:51 pm Temat postu: |
|
|
megi sorki ...tak z tWoich wypowiedzi wynikało..jak uraziłam to perdona me **... zrob test jak juz nie mozesz doczekac sie.. teraz na bank bedzie prawidłowy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi210
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 9:25 am Temat postu: |
|
|
Nie musze robic dostalam dzis @ Cóz przyjdzie i chyba dłużej poczekac na dzidzie w końcu lekarz powiedzial ze do roku mozna se starac Tylko jak ja mam trafic jak mam tak nieregularne Ok to odezwe sie kiedys jak juz sie uda Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szara
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 1:21 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny jestem w ciąży!!!! Hura!! Jak mówiłam byłam u lekarza bo spóźniała mi się @ ale lekarz nic mi nie powiedział bo to za wcześnie i kazał zrobić test. Zrobiłam i wynik pozytywny. a i jeszcze jedno, staraliśmy się z mężem od kilku miesięcy ale dopiero się nam powiodło po testach owulacyjnych i to za pierwszym razem. Polecam gorąco wszystkim te testy. Szkoda że wcześniej o nich nie pomyślałam. A jeśli chodzi o objawy to nie mam żadnych oprócz lekkiego zmęczenia. Żadnych bolących piersi, brzucha, moczopędu, czucia zapachów.Może dlatego, że na nie jeszcze za wcześnie. Pozdrowienia dla wszystkich
-------
To jeszcze raz ja czy ktoś mógłby obliczyć ewentualny termin porodu? Ostatnią @ miałam 28 czerwca a cykle mam 28 dniowe.
połączyłam posty - emilka -------- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|