Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
akoanka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 05, 2008 7:53 am    Temat postu: dziwnie nieregularny okres - co to może oznaczać !? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CZeść,
mam zmartwienie i pytanie do Was ! Nie wiem co się dzieje, ale ostatnio - jak nigdy - mam dziwnie nieregularny okres. Po regularnych cyklach (co 28 dni) dostałam później okres po 21 dniach, a potem po 14 dniach....Co to może oznaczać - nie zmieniałam miejsca zamieszkania, pogoda też nie jakoś bardzo upalna, stresy wielkiego też nie miałam ...?? Czy mogę być w ciąży ??! BARDZO proszę o pomoc - martwię się i nie wiem co zrobić. Dzięki z góry za szybką odpowiedź Smile

-----edited by emilka-----
nie rób śmietnika na forum i nie zakładaj tylu takich samych tematów. pozostawiłam tylko ten i przyłączyłam do tematu specjalnego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mała12

PostWysłany: Wto Sie 05, 2008 8:57 am    Temat postu: czy jestem w ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

20 lipca miałam okres, który trwał 5 dni. Z mężem kochamy się do momentu wytrysku. Wytrysk jest na zewnątrz. Od 3 dni bolą mnie bardzo piersi. Czy to możliwe abym zaszła w ciążę?

------edited by emilka------
przyłączyłam do tematu podwieszonego
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Sie 05, 2008 10:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mała12 podaj więcej szczegółów takich jak ilu dniowe masz cykle, czy sa regularne i w którym dniu cyklu miał miejsce stosunek. Bez tych danych nie jesteśmy w stanie pomoc.

akoanka, wybrałabym się na Twoim miejscu do ginekologa, mogły ci się hormony rozregulować, albo może to być oznaka czegoś innego torbieli albo coś takiego. Pozdrawiam.

-------edited by emilka-------
zmodyfikowałam trochę posta, żeby zachować sens tematu po przenosinach poszczególnych do niego

PostWysłany: Wto Sie 05, 2008 11:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okresy mam przeważnie 5-6 dni, obfite, regularne, a z mężem kochaliśmy się praktycznie co noc.
Powrót do góry
akoanka

PostWysłany: Wto Sie 05, 2008 12:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi dzieki za odpowiedz! troszke mnie to wystraszylo, ale rzeczywiscie wybiore sie do ginekologa... nigdy nie mialam aż tak nieregularnego okresu...ale wygląda to raczej na okres nie na jakieś drobne plamienia. Mimo to zrobiłam test ciążowy, ale chyba i tak nie miało to sensu skoro mam okres prawda? Przeraża mnie to, że mimo zapłodnienia mozna mieć okres...jak często to się zdaża i jakim cudem? wtedy chyba są inne plamienia niż przy normalnej miesiączce prawda?
dzieki.
akoanka
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Sie 05, 2008 12:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

akoanka moim zdaniem to napewno nie jest ciaza. Rozregulowal Ci sie cykl. Idz do gina jak radzi kolezanka poniezej Smile

mala12 male szanse na ciaze. Bo nigdy nie dochodzi do wytrysu w Tobie a wiec szanse maleja. Jedyne szanse jakie mogky byc to w dni uwuolki ale oczywiscie jesli cos tam kaplo do srodka..moze zrob test? A piersi moga bolec Cie na okres. Mnie juz 7 dni przed zawze bola.
Powrót do góry
akoanka

PostWysłany: Wto Sie 05, 2008 1:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka_dzieki za rade - tak zrobie. super, że jest takie miejsce w necie gdzie można pogadać o takich rzeczach...dzieki
Powrót do góry
Jana

PostWysłany: Wto Sie 05, 2008 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny, moje pytanie dotyczy tabletki ,,po,,.Zazylam ja 34h od stosunki .Po pieciu dniach mialam krwawienie ktore trwalo 5 dni obfite.Teraz spodziewam sie okresu normalnego 8/9 sierpnia.od zarzycie tabletki czuje sie zle boli mnie glowa i lewy jajnik strasznie i,wlosy mi wypadaja,brak apetytu i bola piersi i klatka piersiowa.Minelo prawie 3 tyg od zazycia postinoru.Czy takie moje samopoczucie moze wskazywac na ciaze?:(Czue sie tak od momentu zazycia.To jest normalne?/prosze pilnie o odp:(
Powrót do góry
anula0202

PostWysłany: Wto Sie 05, 2008 5:09 pm    Temat postu: czernulka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, pomozcie mi prosze boje sie ze jestem w ciazy,okres mi sie spoznia o 2 dni a wczesniej tez miałam nie reguralnie raz co 35dni a raz co 32. Nie kochalam sie z chłopakiem tylko jakies tdzien temu on mnie tak piesciał palcem, zadnego wytrysku nie było!! I własnie tydzien temu bolał mnie brzuch z prawej strony myslałam ze to nerka ale dzis mi sie wydaje ze to pekniete jajeczko( nowiecie). Rowniez jakies 5 dni temu zaczeły mnie bolec piersi jak przed okresem ale do dzis jakos ustały troche na dodatek nie mam apetytu i rano zauwazyłam taka przebarwiona linie od ppka do pochwy:( boje sie ze to ciaza błagam pomozcie!! ja nie mam po za tym zadnych obiawów przed miesiaczkowych pomozcie mi jak najszypciej! PROSZE!Sad

-----edited by emilka------
temat przeniosłam do innego tematu
Powrót do góry
bioX88

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 8:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!

Mam pewien problem otóż:

W 16 dniu cyklu kochałem sie ze swoją dziewczyną z zabezpieczeniem. Dzień wcześniej doszło do penetracji bez zabezpieczenia ale tylko chwilowej ponieważ doszliśmy do wniosku ze bez prezerwatywy nie da rady.

Okres spóźnia sie już kilka dni. Z tego co wiem to ona miała raczej nieregularne cykle. W międzyczasie moja dziewczyna zaczęła odchudzanie. Tzn bardzo mało jadła. Troszkę stresu tez było. W tej chwili zrobiliśmy test ale nie wykrył on nic. Bardzo sie martwimy i proszę o radę kogoś doświadczonego.

Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za pomoc.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 32 z 41