Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
>>Myszeczka<<
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 8:31 am Temat postu: |
|
|
anula0202 wysłałam Ci prywatną wiadomość. Zaloguj się i sprawdz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 10:55 am Temat postu: |
|
|
Jana to sa poprostu skutki po wzieciu tabletki. Takie sa opisane w ulotce bo sprawdzalam wlasnie. Nie jestem tylko pewna co do wypadania wlosow..Takze czekaj na okres cierpliwie. Moze pojawic sie w terminie ale moze sie tez spoznic. Coz tabletka po to duza dawka hormownow dla organizmu i trzeba sie z tym liczyc gdy sie ja zazyje.
anula nie ma mowy o ciazy od wlozenia palca do pochwy nie zachodzi sie w ciaze. Cekaj na okres. 2 dni to jeszcze jest male spoznienie. Od stresu pewnie sie spoznia @ i tyle.
bioX88 napewno Twoja dziewczyna nie jest w ciazy bo bylo zabezpieczenie i nie bylo wytrysku w tym wczesniejszym krotkim stosunku. Mozecie byc oto spokojni. Okres pewnie spoznia sie przez odchudzanie. Mojej kolezance tez sie spoznial gdy stosowala takie diety |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiza
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 1:21 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie czy jak nie doszłlo do wytrysku we mnie to czy moge byc w ciązy mam 20 lat i dodam ,ze mam nieregulane miesiączki..okres miałam 1.07.2008 a dzis mamy 06.07.2008 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 1:38 pm Temat postu: |
|
|
nie jestes w ciazy. Bo rozumiem z Twojego postu ze stosunek byl podczas okresu tak? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiza
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 2:17 pm Temat postu: |
|
|
po okresie tak 2 tyd-3 tyg. po nim najpierw kochalismy sie bez zabezpieczenia..ale po paru min.zawsze używalismy prezerwatywy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiza
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 2:19 pm Temat postu: |
|
|
bo okres miałam 1.07.2008 a dzis mamy 06.08.2008 ale zawsze mam tak ze okres dostaje po ok.36 dniach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 2:31 pm Temat postu: |
|
|
aha, moim zdaniem to nie jest ciaza. Czekaj cierpliwie na okres. Perwnie sie spozni ze stresu ale napewno przybedzie do Ciebie, glowa do gory
P.S. nie pisz dwoch postow pod rzad. W prawym gornym rogu masz opcje zmien do wykorzystania. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiza
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 2:38 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za podpowiedz:) kurcze mam nadzieje, ze lada dzień dostane ,bo oszaleje...wiem, ze mam nieregularne miesiączki ale juz chciałabym dostac i sie nie martwic... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lenka22
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 3:34 pm Temat postu: czy to ciaza? |
|
|
czesc mam takie male pytanie czy moge byc w ciazy mam nudnosci od tygodnia czuje sie strasznie słaba zawroty głowy i tak strasznie mi jakos ciezko mialam miesiaczke co prawda bardzo dziwna jednego dnia bylo normalnie a drugiego tak jak bym juz nie miala i tak przez 7dni prosze o odpowiedz
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Irmina Majka
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 4:56 pm Temat postu: co to jest???!!!! |
|
|
nie wiem co sie dzieje już dwa tygodnie nie mam okresu a zawsze miałam dokładnie wtedy kiedy powinnam mieć... zawsze jak mam dostac okresu dzień wcześniej boli mnie brzuch i właśnie od wczoraj rana delikatnie mnie boli dziś zresztą tez tyle że jest to delikatny ból a zawsze był raczej bolesny co wiecej okresu jak nie było tak nie ma.... i nie wiem co robić i co myśleć... czy jakaś osoba kompetentna mogła by mi pomóc??
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|