Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
>>Myszeczka<<

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 8:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anula0202 wysłałam Ci prywatną wiadomość. Zaloguj się i sprawdz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 10:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jana to sa poprostu skutki po wzieciu tabletki. Takie sa opisane w ulotce bo sprawdzalam wlasnie. Nie jestem tylko pewna co do wypadania wlosow..Takze czekaj na okres cierpliwie. Moze pojawic sie w terminie ale moze sie tez spoznic. Coz tabletka po to duza dawka hormownow dla organizmu i trzeba sie z tym liczyc gdy sie ja zazyje.

anula nie ma mowy o ciazy Exclamation od wlozenia palca do pochwy nie zachodzi sie w ciaze. Cekaj na okres. 2 dni to jeszcze jest male spoznienie. Od stresu pewnie sie spoznia @ i tyle.

bioX88 napewno Twoja dziewczyna nie jest w ciazy bo bylo zabezpieczenie i nie bylo wytrysku w tym wczesniejszym krotkim stosunku. Mozecie byc oto spokojni. Okres pewnie spoznia sie przez odchudzanie. Mojej kolezance tez sie spoznial gdy stosowala takie diety Rolling Eyes
Powrót do góry
kiza

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie czy jak nie doszłlo do wytrysku we mnie to czy moge byc w ciązy mam 20 lat i dodam ,ze mam nieregulane miesiączki..okres miałam 1.07.2008 a dzis mamy 06.07.2008
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jestes w ciazy. Bo rozumiem z Twojego postu ze stosunek byl podczas okresu tak?
Powrót do góry
kiza

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 2:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po okresie tak 2 tyd-3 tyg. po nim najpierw kochalismy sie bez zabezpieczenia..ale po paru min.zawsze używalismy prezerwatywy
Powrót do góry
kiza

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo okres miałam 1.07.2008 a dzis mamy 06.08.2008 ale zawsze mam tak ze okres dostaje po ok.36 dniach
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha, moim zdaniem to nie jest ciaza. Czekaj cierpliwie na okres. Perwnie sie spozni ze stresu ale napewno przybedzie do Ciebie, glowa do gory Smile

P.S. nie pisz dwoch postow pod rzad. W prawym gornym rogu masz opcje zmien do wykorzystania.
Powrót do góry
kiza

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za podpowiedz:) kurcze mam nadzieje, ze lada dzień dostane ,bo oszaleje...wiem, ze mam nieregularne miesiączki ale juz chciałabym dostac i sie nie martwic...
Powrót do góry
lenka22

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 3:34 pm    Temat postu: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc mam takie male pytanie czy moge byc w ciazy mam nudnosci od tygodnia czuje sie strasznie słaba zawroty głowy i tak strasznie mi jakos ciezko mialam miesiaczke co prawda bardzo dziwna jednego dnia bylo normalnie a drugiego tak jak bym juz nie miala i tak przez 7dni prosze o odpowiedz

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Irmina Majka

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 4:56 pm    Temat postu: co to jest???!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem co sie dzieje już dwa tygodnie nie mam okresu a zawsze miałam dokładnie wtedy kiedy powinnam mieć... zawsze jak mam dostac okresu dzień wcześniej boli mnie brzuch i właśnie od wczoraj rana delikatnie mnie boli dziś zresztą tez tyle że jest to delikatny ból a zawsze był raczej bolesny co wiecej okresu jak nie było tak nie ma.... i nie wiem co robić i co myśleć... czy jakaś osoba kompetentna mogła by mi pomóc??

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 33 z 41