Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 7:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lenka podstawowe pytanie brzmi: a byl jakis stosunek niezabezpieczony z wytryskiem do srodka ze teraz sie martwisz?

Irmina Majka to samo pytanie kieruje do Ciebie Smile musioscie podawac wiecej info bo my tu wrozkami na forum nie jestesmy.. jesli tak dlugo spoznia Ci sie okres to moze to byc ciaza ale nie musi jesli nie bylo wpadki.
Powrót do góry
xwhathaveyoudonex

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 7:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! We wtorek [22 lipca] uprawiałam petting z moim chlopakiem. W pewnym momencie mój chłopak zaczął pocierać \"swoim\" o moja pochwe i wargi sromowe, ale nie wszedl we mnie. Byl to 11 dzien mojego cyklu. I tu mam pytanie. Czy przez taka zabawe mogłam zajsc w ciaze ? Strasznie sie boje, bo chociaz chlopak nie miał wytrysku, mógł pojawić się płyn preejakulacyjny Sad 4 dni temu dostałam krwawienia, tydzień przed terminem spodziewanej @, ale moje obawy nadal pozostają. Więc czy moge być w ciąży ?

Pozdrawiam i z góry dziekuje za wszystkie sensowne odpowiedzi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
siedemnastka

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 8:30 pm    Temat postu: spóźniony okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres spóźnia mi sie 10 dni robilam test w 5 dniu i niby nie jestem w ciazy co sie ze mna dzieje pomożcie mi..moj chlopak zostal we mnie do konca 3 dni przed spodziewanym okresem pomocy

[color=green]---- edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego.[/color]
Powrót do góry
kiza

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 9:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiatm...juz tu pisałam o moim zmartwieniu....ze kochałam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia nie skończył we mnie , ale boje sie..mam nie regularne miesiączki zwylke traja po ok. 36 dni dzis jest 38 dzień...ale zauwazyłam, ze zawsze przed okresem wydobywał sie jakis sluz.. a teraz nic Sad czy to jakis znak?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 10:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

xwhathaveyoudonex nie ma mowy o ciazy. Dostalas okres i giaa gra, nie ma sie czym przejmwoac. a od pocierania nie zachodzi sie w ciaze. Musi byc wytrysk do srodka i owulka of course.

siedemnastka przed okresem sa dni nieplodne bez wzgledu na regularnosc cyklu. Nie jestes w ciazy. Okres spozniac sie moze przez stres, musisz poczekac cierpliwie.

kiza sluz nie zawwsze wystepuje. Moze tym razem masz inny cykl? Napewno okres wpadnie, pozdrawiam Was wszystkie Smile
Powrót do góry
Ciotka Frania

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 7:47 pm    Temat postu: Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dane:
mam 44 lata, ostatnia miesiączka 10 lipca, stosunki w pierwszych 10 dniach cyklu (łącznie z dniami miesiączki, która trwała jak zwykle ok 2 dni), zabezpieczenienie-tylko Patentex ale dokładnie pilnowane zasady.

Dzisiaj zrobiłam USG (kontrolne)i oprócz mięśniaków jest komentarz-"w lewym jajniku ciałko żółte".

Powinnam dostać okres lada dzień. Zapomniałam jakoś spytać lekarza podczas badania czy to może być jednym z objawów ciąży, czy raczej znak, że niedługo dostanę okres.

Czekam na wnuki a nie na własne dzieci więc się bardzo niepokoję.A wizytę u lekarza mam za tydzień. Ktoś moze mi cos podpowiedzieć wcześniej (uspokoić lub zmartwić...) ?

----edited by emilka-----
temat przeniosłam do specjalnego
Powrót do góry
japan1717

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 7:52 pm    Temat postu: pomozcie!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mozecie mi powiedziec cos.Kochalem sie z moja dziewczyna w 1 dzien okresu brala tabletki anty lecz po okresie przestala czy jest mozliwosc zajscia w ciaze??prosze o szybka odpowiedz!!

----edited by emilka-----
temat przeniosłam do specjalnego
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 8:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciotka Frania, niby szanse na ciążę mogą być ale ciałko żółte wcale o tym nie świadczy, bo ono powstaje w miejsce pękniętego pęcherzyka

japan, jest możliwość ciąży
japan1717

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale mowia ze podczas okresu nie mozna zajsc w ciaze.

-------

mowia ze 1 dzien okresu nie mozna zajsc w ciaze, do puki jest krawienie.to sa dni nei plodne.Czy jest mozliwosc ciazy??

-----edited by emilka----
nie pisz dwóch postów pod sobą
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest dlatego że po odstawieniu tabletek ona niema pewności kiedy wystąpi owulacja i jeśli wystąpi szybko to mogą plemniki przyeżyć
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 34 z 41