Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 08, 2008 7:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to że jestes dziewica to nieczego niezmienia... No a i wątpie że od chusteczki będziesz w ciąży, ile czasu mineło zanim robił ci palcówe? I jakie miałaś dni?
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lip 08, 2008 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mewa 1 dzien spoznienia to nie jest jeszcze tragedia. Skoro test nie wykazal nic to raczej to nie jest ciaza. Czekaj na okres, napewno sie zjawi, pozdrawiam

szara zgadzam sie z Emilka. To mogly juz byc Twoje dni plodne. Zalezy to oczywiscie od tego jak dlugie masz cykle itp.
Powrót do góry
justyna30sierpien

PostWysłany: Wto Lip 08, 2008 8:33 pm    Temat postu: w kropce.... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ryzyko napewno w 100%. a przy tym krwawieniu to bylo tak ze jednego dnia mialam okres 2 godzinki a reszte dnia tylko plamilam na brazowo. z moim chlopakiem nie zabezpieczamy sie wogole.niechcemy tego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lip 08, 2008 8:40 pm    Temat postu: Re: w kropce.... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

justyna30sierpien napisał:
z moim chlopakiem nie zabezpieczamy sie wogole.niechcemy tego.

bez sensu. To przeiez jasne ze jak sie nie zabezpieczacie to ryzyko ciazy jest i trzeba sie z tym liczyc Confused zrob test i bedziesz wiedziec. Jak pisze KInia wszystko zalezy od tego w jaki to bylo dzien cyklu itp.
Powrót do góry
szara

PostWysłany: Wto Lip 08, 2008 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pinezka mam cykle 28 dniowe. Nie możliwe żebym miała owulkę wcześniej, było "suchutko". Nie wiem co się dzieje, owulka teraz powinna wystąpić Confused
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lip 08, 2008 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli wiesz ze bylo sucho to git Smile to Ty znasz najlepiej swoj organizm. Jesli masz tak jak piszesz cykle 28dniowe i sa w miare regularne to owulka przypada na ok 14 dzien cyklu. Wiec bylo jeszcze daleko w Twoim przypadku. Glowa do gory, wszycho bedzie ok Smile 3 maj sie Exclamation
Powrót do góry
suchapastela

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Lip 09, 2008 1:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy mozna zajsć w ciąze przez analny bez wytrysku?
Powrót do góry
kawama

PostWysłany: Sro Lip 09, 2008 1:49 pm    Temat postu: sama już nie wiem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej, jestem nowa na forum i normalnie postanowiłam napisać, bo chyba już ześwirowałam....staramy się z mężem o dzidzię... wyliczyłam sobie mniej więcej dni plodne i do tego obserwowałam śluz.... przytulaliśmy się tydzień temu i tak codziennie...ostatnio miałam i mam do tej pory ból w podbrzuszu, troszkę mnie sutki bolą i biegam często do ubikacji... wczoraj wieczorem strasznie mnie pobolewało podbrzusze , tak jak na okres, a ja pomyślalam sobie, że może się zagnieźdża Confused.... kiedy siusiałam to na moment zrobiło mi sie słabo i zakręciło mi sie w głowie....oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test---jedna kreska... co prawda okres mam dostać dopiero ok 22 lipca... drażni mnie to czekanie, ale cóż....
Dodam ,że wczoraj czułam jakbym nosiła jakiś kamień w podburzuszu...
pewnie ześwirowałam z tym pragnieniem dzidzi... sama nie wiem co mam o tym myśleć... z tego wszystkiego nie wiem czy dobrze wszystko napisałam...
Pozdrawiam @LLL
Powrót do góry
megi32

PostWysłany: Sro Lip 09, 2008 3:23 pm    Temat postu: Czy to "fasolka"? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc!! Very Happy Jestem tu nowa, mam 32 lata i przez dlugi czas sledzilam wypowiedzi "starajacych sie" i juz "zafasolkowanych". Stwierdzilam, ze i ja dolacze. Jestem mezatka od 10 lat i mamy synka 8 letniego. Od kwietnia tego roku postanowilismy "postarac sie" o rodzenstwo dla naszej pociechy!! Smile I w zwiazku z tym mam pytanie. @ mialam 10 czerwca 2008 trwala 5 dni (Boze jak ja tego nieznosze!! Twisted Evil ). Cykle trwaja 26 dni. Od okolo 17 czerwca zaczely sie moje dni plodne, a okolo 21 czerwca mialam owulacje (badanie temp., obserwacja sluzu). Bardzo intensywnie "przytulalismy sie " z mezem. Problem jest w tym, ze @ powinnam dostac 6 lipca, a dzis jest juz 9-ty i nic!! Mam tez bardzo, bardzo dziwne objawy tj.: podwyzszona temp.37.0C - 37.1C, nabrzmiale piersi, apetyt, bol podbrzusza, nic mi sie nie chce, czuje sie zmeczona (nie pracuje zawodowo), no i nawet maz ostatnio jakos pachnial cebula Crying or Very sad . Moja pierwsza ciaza byla zaplanowana, ale jakos nie mialam szans na takie obserwacje mojego organizmu jak teraz. Bardzo boje sie zrobic test bo rozczarowanie boli Sad . Bardzo prosze wszystkie "dobre dusze" o odpowiedz czy to moze byc moja upragniona dzidzia?????? Question
Pozdrawiam

--------edited by emilka--------
przyłaczyłam do podwieszonego
Powrót do góry
justyna8977

PostWysłany: Sro Lip 09, 2008 4:32 pm    Temat postu: pomużcie ja już nic nie wiem :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!!Smile Ja mam pytanko bo chodzi o to że w tamtym miesiącu dostałam @ ale chodzi że miałam straszne bóle łydek szczególnie w nocy skurcze i wo gule moja @ trwała tydzień ale przez pierwsze 4 dni było normalnie a potem miałam takie ochłapy jak by Confused teraz w tym miesiącu straszne bule podbrzusza również obolałe łydki ze nieraz nawet nie mogę chodzić , kręgosłup również mnie boli Sad i dzisiaj nie wiem co to było ale tak jak by woda wyciekła ze mnie aż spodenki miałam całe mokre Embarassed mam częste bule głowy oczy mnie pieką i często chce mi sie spać ale szybko sie męczę ja tak nigdy nie miałam dlatego proszę bardzo bym chciała wiedzieć czy to może być ciąża bo ja i tak staram sie z moim narzeczonym już ponad rok o dziecko dlatego chciała bym wiedzieć po prostu czy to mogą być objawy ciąży czy nie czy to tylko mój wymysł Sad aha i dodam ze testu sobie nie robiłam bo nie wierze tym testom Smile

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 6 z 41