Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 7:59 pm Temat postu: |
|
|
to że jestes dziewica to nieczego niezmienia... No a i wątpie że od chusteczki będziesz w ciąży, ile czasu mineło zanim robił ci palcówe? I jakie miałaś dni? _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 8:02 pm Temat postu: |
|
|
mewa 1 dzien spoznienia to nie jest jeszcze tragedia. Skoro test nie wykazal nic to raczej to nie jest ciaza. Czekaj na okres, napewno sie zjawi, pozdrawiam
szara zgadzam sie z Emilka. To mogly juz byc Twoje dni plodne. Zalezy to oczywiscie od tego jak dlugie masz cykle itp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justyna30sierpien
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 8:33 pm Temat postu: w kropce.... |
|
|
ryzyko napewno w 100%. a przy tym krwawieniu to bylo tak ze jednego dnia mialam okres 2 godzinki a reszte dnia tylko plamilam na brazowo. z moim chlopakiem nie zabezpieczamy sie wogole.niechcemy tego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 8:40 pm Temat postu: Re: w kropce.... |
|
|
justyna30sierpien napisał: | z moim chlopakiem nie zabezpieczamy sie wogole.niechcemy tego. |
bez sensu. To przeiez jasne ze jak sie nie zabezpieczacie to ryzyko ciazy jest i trzeba sie z tym liczyc zrob test i bedziesz wiedziec. Jak pisze KInia wszystko zalezy od tego w jaki to bylo dzien cyklu itp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szara
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 9:59 pm Temat postu: |
|
|
Pinezka mam cykle 28 dniowe. Nie możliwe żebym miała owulkę wcześniej, było "suchutko". Nie wiem co się dzieje, owulka teraz powinna wystąpić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 10:35 pm Temat postu: |
|
|
jesli wiesz ze bylo sucho to git to Ty znasz najlepiej swoj organizm. Jesli masz tak jak piszesz cykle 28dniowe i sa w miare regularne to owulka przypada na ok 14 dzien cyklu. Wiec bylo jeszcze daleko w Twoim przypadku. Glowa do gory, wszycho bedzie ok 3 maj sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
suchapastela
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 1:04 pm Temat postu: |
|
|
czy mozna zajsć w ciąze przez analny bez wytrysku? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kawama
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 1:49 pm Temat postu: sama już nie wiem |
|
|
Hej, jestem nowa na forum i normalnie postanowiłam napisać, bo chyba już ześwirowałam....staramy się z mężem o dzidzię... wyliczyłam sobie mniej więcej dni plodne i do tego obserwowałam śluz.... przytulaliśmy się tydzień temu i tak codziennie...ostatnio miałam i mam do tej pory ból w podbrzuszu, troszkę mnie sutki bolą i biegam często do ubikacji... wczoraj wieczorem strasznie mnie pobolewało podbrzusze , tak jak na okres, a ja pomyślalam sobie, że może się zagnieźdża Confused.... kiedy siusiałam to na moment zrobiło mi sie słabo i zakręciło mi sie w głowie....oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test---jedna kreska... co prawda okres mam dostać dopiero ok 22 lipca... drażni mnie to czekanie, ale cóż....
Dodam ,że wczoraj czułam jakbym nosiła jakiś kamień w podburzuszu...
pewnie ześwirowałam z tym pragnieniem dzidzi... sama nie wiem co mam o tym myśleć... z tego wszystkiego nie wiem czy dobrze wszystko napisałam...
Pozdrawiam @LLL |
|
Powrót do góry |
|
|
|
megi32
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 3:23 pm Temat postu: Czy to "fasolka"? |
|
|
Czesc!! Jestem tu nowa, mam 32 lata i przez dlugi czas sledzilam wypowiedzi "starajacych sie" i juz "zafasolkowanych". Stwierdzilam, ze i ja dolacze. Jestem mezatka od 10 lat i mamy synka 8 letniego. Od kwietnia tego roku postanowilismy "postarac sie" o rodzenstwo dla naszej pociechy!! I w zwiazku z tym mam pytanie. @ mialam 10 czerwca 2008 trwala 5 dni (Boze jak ja tego nieznosze!! ). Cykle trwaja 26 dni. Od okolo 17 czerwca zaczely sie moje dni plodne, a okolo 21 czerwca mialam owulacje (badanie temp., obserwacja sluzu). Bardzo intensywnie "przytulalismy sie " z mezem. Problem jest w tym, ze @ powinnam dostac 6 lipca, a dzis jest juz 9-ty i nic!! Mam tez bardzo, bardzo dziwne objawy tj.: podwyzszona temp.37.0C - 37.1C, nabrzmiale piersi, apetyt, bol podbrzusza, nic mi sie nie chce, czuje sie zmeczona (nie pracuje zawodowo), no i nawet maz ostatnio jakos pachnial cebula . Moja pierwsza ciaza byla zaplanowana, ale jakos nie mialam szans na takie obserwacje mojego organizmu jak teraz. Bardzo boje sie zrobic test bo rozczarowanie boli . Bardzo prosze wszystkie "dobre dusze" o odpowiedz czy to moze byc moja upragniona dzidzia??????
Pozdrawiam
--------edited by emilka--------
przyłaczyłam do podwieszonego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justyna8977
|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 4:32 pm Temat postu: pomużcie ja już nic nie wiem :( |
|
|
Witam!! Ja mam pytanko bo chodzi o to że w tamtym miesiącu dostałam @ ale chodzi że miałam straszne bóle łydek szczególnie w nocy skurcze i wo gule moja @ trwała tydzień ale przez pierwsze 4 dni było normalnie a potem miałam takie ochłapy jak by teraz w tym miesiącu straszne bule podbrzusza również obolałe łydki ze nieraz nawet nie mogę chodzić , kręgosłup również mnie boli i dzisiaj nie wiem co to było ale tak jak by woda wyciekła ze mnie aż spodenki miałam całe mokre mam częste bule głowy oczy mnie pieką i często chce mi sie spać ale szybko sie męczę ja tak nigdy nie miałam dlatego proszę bardzo bym chciała wiedzieć czy to może być ciąża bo ja i tak staram sie z moim narzeczonym już ponad rok o dziecko dlatego chciała bym wiedzieć po prostu czy to mogą być objawy ciąży czy nie czy to tylko mój wymysł aha i dodam ze testu sobie nie robiłam bo nie wierze tym testom
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|