Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zawstydzona??

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 11:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

8-9 co?????bo nie mogę rozszyfrować?Smile)teraz zaczęliśmy używać bo ja mu kazałam.....chociaż ty mi pomagasz bo inni to się tylko dziwią i nic konkretnego nie piszą żeby mi pomóc:(odp czekam z niecierpliwościąSmile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wiolusiaaa17

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 11:41 am    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!!! Bardzo sie martwie poniewaz nie dostałam jeszcze okresu a powinnam dostac juz wczoraj :/// a tu dalej nic:// nie mam zadnych objawów ani na @ ani na ciąze... Współzyłam z moim chłopakiem ale zabiezpieczalismy sie... raz tylko nie ale nie było wytrysku w srodku... nie wiem co jest grane... :/// Co mam robic??? Doradzcie mi cos Bardzo prosze!!!
Powrót do góry
zawstydzona??

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 11:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiolusiaaa17 z tego co ja się dowiedziałam na tym forum to nie możesz być w ciąży!!!! Very Happy ponieważ ja miałam ten sam problem co ty także nie martw się naprawdę bo niema czym.......... a okres może Ci się spóźniać z różnych powodów np.<stres>a jeśli nie masz regularnej miesiączki to tym bardziej się nie martw.....odp.......
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 12:40 pm    Temat postu: Re: Jaka jest możliwość zapłodnienia w tym przypadku ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eddie napisał:
Kochałem się ze swoją dziewczyną w wodzie. Był to jej 10. dzień cyklu przy 28-dniowym dość regularnym cyklu. W związku z tym chciałem zapytać, czy jest możliwość, że zajdzie w ciążę - nie doszło do wytrysku w jej ciele, ale wiem, że czasami wydziela się substancja, w której też znajdują się plemniki przed wytryskiem. Jeśli ktoś będzie mógł odpowiedzieć, to będę wdzięczny. Pozdrawiam

mało prawdopodobne, ale na przyszłość uważajcie - 10 dc to już płodne i można jak najbardziej zajść w ciążę
Eddie

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 1:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka dzięki za odpowiedź...rozumiem, że nie muszę się zbytnio martwić ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawstydzona?? napisał:
chociaż ty mi pomagasz bo inni to się tylko dziwią i nic konkretnego nie piszą żeby mi pomóc:

bez takich uwag prosze! to ze malo osob Ci odpisuje to nie znaczy ze ma to gdzies. widocznie nie maja czasu..

Powrót do góry
kawama

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 4:42 pm    Temat postu: hmm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Emilka dzięki za odpowiedź....
Nie wiedziałam ,że płodzenie dzidziusia to taka trudna sprawa... no dopiero zaczęłam się starać i nie tak na prawdę nic się nie znam, na badaniu temperatury itp. Wiem, tylko o śluzie i czytałam gdzieś ,że owulacja jest 14 dni przed następnym terminem @... a jeśli tak, to hmmm owulację powinnam mieć 8 lipca, pod warunkiem jak się nic nie przesunęło... noo przytulaliśmy się w niedzielę, mam nadzieję ,ze przetrwały do tego wtorku Smile .. wszystko się wyjaśni za niecałe półtora tygodnia... tylko to czekanie mnie dobija.... gdziekolwiek sie nie ruszę, to chodzą dziewczyny z brzuszkami, albo z maluszkami w wózeczkach....ehhh a ja nic... to jest przygnębiające Sad ... ale mam iskierkę nadziei
No życzę Wam małej fasoleczki dziewczęta......
Pozdrawiam
Powrót do góry
zawstydzona??

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 5:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam jedną osobe która mi odp.i jest ok i sie nie wtrącaj!!!

-------

:rollpinezka jak bedziesz miała czas to odp........ok???papatki

------edited by emilka-------
proszę stosować się do regulaminu forum i nie wstawiać więcej niż 3 znaków przestankowych obok siebie a także nie pisać kilku postów bezpośrednio pod sobą - korzystaj z opcji "zmień"
proszę również o zachowanie kultury na forum
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 6:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze to niejesteś jedyna na tym forum a każdy odpisuje jak może po co pisać wiele razy skoro jedna konkretna odpowiedz jest ? I się nieunoś tak złość piękności szkodzi a to że ty tu sobie narobisz wrogów to będzie tylko twój problem bo wkońcu nikt niebędzie ci odpisywać
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 7:35 pm    Temat postu: Re: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiolusiaaa17 napisał:
Witam!!! Bardzo sie martwie poniewaz nie dostałam jeszcze okresu a powinnam dostac juz wczoraj :/// a tu dalej nic:// nie mam zadnych objawów ani na @ ani na ciąze... Współzyłam z moim chłopakiem ale zabiezpieczalismy sie... raz tylko nie ale nie było wytrysku w srodku... nie wiem co jest grane... :/// Co mam robic??? Doradzcie mi cos Bardzo prosze!!!

napewno nie jestes w ciazy bo skad w Tobie niby plemniki skoro nie bylo wytrysku w Tobie? Ciotka spoznia sie przez stres. Rozluznij sie a zobaczysz ze okres sam przyjdzie. Najgorsze jest takie kwrecanie sobie urojonych stanow Rolling Eyes

zawstydzona bledne jest Twoje myslenie Exclamation To jest forum i kazdy moze odpisywac na Twojego posta. A Dlaczego? bo kazdy je czyta. A Ludzie nie odp bo tez moga nie miec czasu itp. Przeciez nikt nie siedzi na forum 24 godziny na dobe..Jesli chcesz rad konkretnej osoby to piszesz wtedy na PW. to tak na marginesie Smile
8 dzien cyklu lub 9 dzien cyklu. Od tych dni zaczynaja sie Twoje dni plodne.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 8 z 41