Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 13)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiolusia17 a twój chłopak wyją długo przed wytryskiem czy wyjoł i odrazu był wytrysk?
>>Myszeczka<<

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 8:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Was dziewczyny..Jestem tu pierwszy raz i bardzo błagam o szybką odpowiedź. Moje pytanie zapewne będzie dla Was głupie, dla mnie samej takie jest, ale ja zawsze panikuje i wyobrażam sobie różne rzeczy. Otóż, w moje dni płodne pieściłam się z chłopakiem, musieliśmy przerwać więc on nie miał wytrysku, ale miał tą wydzielinę preejakulacyjną. Ja byłam zupełnie ubrana ale boję się, że mogłam ją na palcu przenieść jakieś 5 minut po tym na wkładkę, a z wkładki mogła się dostać do pochwy, sama nie wiem jak, ale się boję..W ogóle to teraz widzę u siebie objawy ciąży, często chodzę siku, miałam zgagę pierwszy raz w życiu. Od tamtego wydarzenia minęło 12 dni, więc okres mi się jeszcze raczej nie spóźnia.. Piersi bolą mnie tak jak zwykle na okres, ale chyba zaczęły boleć trochę za wcześnie..Pomóżcie..Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma mowy o ciazy w Twoim przpadku bo nie bylo wytrysku a co za tym idzie nie ma plemnikow Smile
Powrót do góry
Eddie

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 9:22 pm    Temat postu: Proszę o odpowiedź...jaka jest szansa ? :| Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałem się ze swoją dziewczyną w wodzie. Był to jej 10. dzień cyklu przy 28-dniowym dość regularnym cyklu. W związku z tym chciałem zapytać, czy jest możliwość, że zajdzie w ciążę - nie doszło do wytrysku w jej ciele, ale wiem, że czasami wydziela się substancja, w której też znajdują się plemniki przed wytryskiem. Jeśli ktoś będzie mógł odpowiedzieć, to będę wdzięczny.
Powrót do góry
malutka9

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam podobne pytanie.. ale musze miec odpowiedz skierowana do mnie bo nie wytrzymam Sad ..jestem straszna panikara Sad ..okres spoznia mi sie 3 dni.. a ja nie wspolzylam z chllopakiem.. wiem ze raczej to nie jest mozliwe, ale na sama myslm, ze sie spoznia boje sie Sad wiem, ze glupota ale taka jestem Sad
Powrót do góry
wiolusiaaa17

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 11:06 pm    Temat postu: Odp Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczerze mowiąc to dopiero od wczoraj sie tak martwie i stresuje ... wczesniej sie wogule nie denerwowałam i nie stresowałam bo byłam pewna ze @ dostane...:(ale jak widac nic... zawsze przed okresem boli mnie brzuch a teraz nic ... nie mam zadnych objawów czuje sie normalnie... Dziwne ejst to dla mnie.. Ja dawniej miałam nie regularne miesiaczki nawet kiedy @ spóznił mi sie 2 tyg, ale odkad zaczełam wspólzyc to okres nie spózniał mi sie ... dzisiaj sobie zmierzyłam goraczke i miałam 36.6. Martwie sie chociaz jestem prawie pewna ze w ziazy nie jestem.. ale jest to dla mnie jakos dziwne...A mój chłopak wyjął i po chwili miał wytrys ale nie odrazu...

Ostatnio zmieniony przez wiolusiaaa17 dnia Czw Lip 10, 2008 11:08 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
kawama

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 11:08 pm    Temat postu: uważam Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uważam, że skoro nie było stosunku...moment, bo ja nie rozumiem... jak może dojść do zapłodnienia skoro nie było stosunku?? poza tym przez same nerwy i stres okres może się spóźnić, ale też nie tylko przez to.....ale nie koniecznie musi to być ciąża.....

malutka.... nie mogło dojść do zapłodnienia bez stosunku!!!
Powrót do góry
malutka9

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 11:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kawama.. ja to wiem Sad no ale przez to wszystko mysli sie o najgorszym Sad ...dzieki wielkie za wsparcie ;*
Powrót do góry
szara

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 11:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

megi32 ja narazie jestem na testach owulacyjnych. Nic mi narazie z nich nie wychodzi Shocked Nie wiem co się dzieje. Już kilka razy myślałam że się udało. A tak apropo męża to też się z niego śmieję że ślepakami strzela hi,hi. W końcu się kiedyś uda no nie????? Zrób test i pisz !!!! Very Happy
Powrót do góry
zawstydzona??

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 8:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok będe pamiętała?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 9 z 41