Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 8:21 pm Temat postu: |
|
|
Wiolusia17 a twój chłopak wyją długo przed wytryskiem czy wyjoł i odrazu był wytrysk? _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
>>Myszeczka<<
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam Was dziewczyny..Jestem tu pierwszy raz i bardzo błagam o szybką odpowiedź. Moje pytanie zapewne będzie dla Was głupie, dla mnie samej takie jest, ale ja zawsze panikuje i wyobrażam sobie różne rzeczy. Otóż, w moje dni płodne pieściłam się z chłopakiem, musieliśmy przerwać więc on nie miał wytrysku, ale miał tą wydzielinę preejakulacyjną. Ja byłam zupełnie ubrana ale boję się, że mogłam ją na palcu przenieść jakieś 5 minut po tym na wkładkę, a z wkładki mogła się dostać do pochwy, sama nie wiem jak, ale się boję..W ogóle to teraz widzę u siebie objawy ciąży, często chodzę siku, miałam zgagę pierwszy raz w życiu. Od tamtego wydarzenia minęło 12 dni, więc okres mi się jeszcze raczej nie spóźnia.. Piersi bolą mnie tak jak zwykle na okres, ale chyba zaczęły boleć trochę za wcześnie..Pomóżcie..Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 9:02 pm Temat postu: |
|
|
nie ma mowy o ciazy w Twoim przpadku bo nie bylo wytrysku a co za tym idzie nie ma plemnikow |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Eddie
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 9:22 pm Temat postu: Proszę o odpowiedź...jaka jest szansa ? :| |
|
|
Kochałem się ze swoją dziewczyną w wodzie. Był to jej 10. dzień cyklu przy 28-dniowym dość regularnym cyklu. W związku z tym chciałem zapytać, czy jest możliwość, że zajdzie w ciążę - nie doszło do wytrysku w jej ciele, ale wiem, że czasami wydziela się substancja, w której też znajdują się plemniki przed wytryskiem. Jeśli ktoś będzie mógł odpowiedzieć, to będę wdzięczny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka9
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 10:59 pm Temat postu: |
|
|
mam podobne pytanie.. ale musze miec odpowiedz skierowana do mnie bo nie wytrzymam ..jestem straszna panikara ..okres spoznia mi sie 3 dni.. a ja nie wspolzylam z chllopakiem.. wiem ze raczej to nie jest mozliwe, ale na sama myslm, ze sie spoznia boje sie wiem, ze glupota ale taka jestem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiolusiaaa17
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 11:06 pm Temat postu: Odp |
|
|
Szczerze mowiąc to dopiero od wczoraj sie tak martwie i stresuje ... wczesniej sie wogule nie denerwowałam i nie stresowałam bo byłam pewna ze @ dostane...:(ale jak widac nic... zawsze przed okresem boli mnie brzuch a teraz nic ... nie mam zadnych objawów czuje sie normalnie... Dziwne ejst to dla mnie.. Ja dawniej miałam nie regularne miesiaczki nawet kiedy @ spóznił mi sie 2 tyg, ale odkad zaczełam wspólzyc to okres nie spózniał mi sie ... dzisiaj sobie zmierzyłam goraczke i miałam 36.6. Martwie sie chociaz jestem prawie pewna ze w ziazy nie jestem.. ale jest to dla mnie jakos dziwne...A mój chłopak wyjął i po chwili miał wytrys ale nie odrazu...
Ostatnio zmieniony przez wiolusiaaa17 dnia Czw Lip 10, 2008 11:08 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kawama
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 11:08 pm Temat postu: uważam |
|
|
uważam, że skoro nie było stosunku...moment, bo ja nie rozumiem... jak może dojść do zapłodnienia skoro nie było stosunku?? poza tym przez same nerwy i stres okres może się spóźnić, ale też nie tylko przez to.....ale nie koniecznie musi to być ciąża.....
malutka.... nie mogło dojść do zapłodnienia bez stosunku!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka9
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 11:12 pm Temat postu: |
|
|
kawama.. ja to wiem no ale przez to wszystko mysli sie o najgorszym ...dzieki wielkie za wsparcie ;* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szara
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 11:20 pm Temat postu: |
|
|
megi32 ja narazie jestem na testach owulacyjnych. Nic mi narazie z nich nie wychodzi Nie wiem co się dzieje. Już kilka razy myślałam że się udało. A tak apropo męża to też się z niego śmieję że ślepakami strzela hi,hi. W końcu się kiedyś uda no nie????? Zrób test i pisz !!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zawstydzona??
|
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 8:48 am Temat postu: |
|
|
ok będe pamiętała? |