Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asia12
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 9:28 pm Temat postu: pomocy blagam |
|
|
przy wejsciu do pochwy mam tak jak by guza moza powiedzec ze wejscie do pochwy znacznie mi sie zmiejszylo nie uprawialam nigdy stosunki jestem dziewica nie wiem czy ma to jakies znaczenie ale nie wiem co mi jest blagam o pomoc??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lotka
|
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 9:58 pm Temat postu: Jestem w ciąży??? |
|
|
Bardzo proszę o jakieś pomocne odpowiedzi. Rozpoczęłam współżycie z chłopakiem 3 miesiące temu. Używaliśmy gumek, ale czasem zdarzało nam się polegać jedynie na metodzie stosunku przerywanego. Zawsze sobie mówiłam, że już tak nie zrobię następnym razem, no ale zawsze akurat był klimat i w ogóle. Już raz bałam się, że jestem w ciąży ale okres był regularnie więc byłam spokojna, ale od 2 tygodni żyję w ciągłym stresie, boli mnie podbrzusze, tak jakby jajniki ale może trochę pęcherz. Piersi się powiększyły i są bolące, ale zwykle to się z nimi dzieje przed okresem. Martwi mnie tylko to podbrzusze, no i śluz mam taki mleczny i nie ciągnący się. Okres powinnam mieć za jakieś 5-7 dni, ale stres jaki teraz przeżywam jest nie do zniesienia. Poszłam dziś do ginekologa ale nic o tym nie mówiłam, poprosiłam tylko żeby przepisał mi tabletki, zbadał mnie normalnie i powiedział, że wszytko ok. Już po prostu nie wyrabiam, nie wiem, co mi się wydaje, a co naprawdę się ze mną dzieje. Marzę, żeby ten okres już był.
---edited by karioka---
Temat przyłączam do pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martuska411
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 6:47 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Otóż moja sytuacja wyglada nastepujaco: moje cykle trwaja 26-29 dni. Ostatnia miesiaczke dostalam 11 grudnia, biorac pod 28 dzien cyklu wyliczylam ze nastepna powinna byc 8 stycznia, jednak do tej pory nie wystapila, 2 dni przed spodziewana miesiaczka dorwalo mnie ostre przeziebienie i bralam 2 antybiotyki naraz(do wtorku), 1 stycznia kochalam sie ze swoim chlopakiem moze przez 30 sekund bez prezerwatywy(teoretycznie dni nieplodne) wiec z obawy przed ciaza wykonałam 9,12i dzis czyli 15 testy ciazowe(2 BOBO-test i Pre-test) wszystkie wyszly negatywne...W dodatku przez ostatnie dni mialam sucho w pochwie,potem śluz jak w dni plodne a od wczoraj lepki,grudkowaty ale tez niekiedy wyglada jak biale nitki...CO TO MOZE OZNACZAC I DLACZEGO MIESIACZKA MI SIE SPOZNIA TAK DŁUGO (od roku cykle nie trwały dłużej niz 29 dni) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Xmilkchcolatex
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 6:56 pm Temat postu: |
|
|
Hej Dziewczyny !
Już kiedyś tutaj was prosiłam o porad e i w tej sytuacji powróciłam do was ponownie bo wiem, że na was można liczyć A więc moja sytuacja wygląda tak : ostatni okres miałam 27 grudnia i spodziewam się następnego gdzieś około 24 stycznia... W ta sobotę kochałam się z moim chłopakiem bez prezerwatywy ale moment przed tym jak zaczął mu się wytrysk wyszedł ze mnie... I mój problem polega na tym, że zawsze jakiś ponad tydzień przed okresem bolą mnie piersi i owszem zaczęły mnie dość mocno boleć w weekend ale w tym momencie nie bolą mnie wcale ;/ A dodam, że w poniedziałek złapała mnie grypa żołądkowa i przeczyściło mi cały żołądek... Czy przerwanie bólu piersi mogłoby być tym spowodowane ? I czy w ogóle w zaistniałej sytuacji mogło dojść do zapłodnienia ? Czy akurat ten dzień mógł być dniem płodnym ?
Proszę was o szybką odpowiedz. Z góry dziękuję i pozdrawiam Dziewczyny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 8:40 pm Temat postu: |
|
|
lotka no ale co sie stresujesz?? okres ma dopiero byc, nic sie nie spoznia i objawy nadchodzacej miesiaczki sa, u lekarza bylas wszystko ok wiec po co te stresy???
martuska411 moim zdaniem to wina przeziebienia i antybiotykow, potrafi to niezle czasem namieszac w cyklach wiec bez nerwow...
Xmilkchcolatex takich wychodzenie tuz przed wytryskiem bywa grozne... no ale z piersiami tez roznie bywa ja bym po prostu poczekala czy dostaniesz okres a jak spozni sie dluzej niz 5 dni zrobila test... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Xmilkchcolatex
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 8:44 pm Temat postu: |
|
|
A mógł to być dzień płodny ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 9:07 pm Temat postu: |
|
|
trudno powiedziec bo jezeli juz w weekend zaczely cie bolec piersi to znaczy ze okres sie zbliza wiec byly to dni nieplodne ale tak na pograniczu... a noz cos sie przesunelo i moga byc juz to plodne dni...
roznie to jest... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Xmilkchcolatex
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 9:10 pm Temat postu: |
|
|
A to, że wyszedł jak tylko zaczął czuć ze będzie dochodził do końca daje jakieś szanse na to, że nie jestem w ciąży ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 9:21 pm Temat postu: |
|
|
jezeli do wytrysku bylo jakies 5 -8 sekund to ok... ale u niektorych mezczyzn wystepuje tzw. kropelkowanie przed samym wytryskiem wiec z tym moze byc jedynie problem... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Xmilkchcolatex
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 9:25 pm Temat postu: |
|
|
To było chyba trochę więcej niż 8 sekund... Bo on ze mnie wyszedł i dopiero po chwili miał wytrysk. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|