Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 16)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 13, 2009 8:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaori mi to wyglada na infekcje jakoms, wizyta u ginekologa konieczna w tym wypadku....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Sty 13, 2009 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smutna test robilas po 12-14 dniach od stosunku? Jesli tak to test jest raczej wiarygodny. Przyczyna braku miesiaczki albo sa hormony albo może to być np. jakiś torbiel. Ale zeby to stwierdzic musisz udac sie do lekarza.

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 13, 2009 11:39 pm    Temat postu: ...tik tak.... thanx Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czym wiąże się taka ewentualna infekcja (czym mogła być spowodowana?), wiem że to nie wiąże się kompletnie z tematyką ale byłabym wdzięczna za odpowiedź. Z góry dziękuje, mam tylko nadzieje że termin u lekarza zostanie szybko wyznaczony i szybko wszystko się wyjaśni.

Może to być infekcja bakteryjna albo grzybicza. Unikamy offtopic'ów na forum. Zajrzyj do działu "Dolegliwości intymne" tam dowiesz sie więcej. Pozdrawiam Smile / nowicjuszka
Powrót do góry
RennaxD

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 12:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kaori
radze udac Ci sie natychmiast do lekarza prawdopodobnie masz grzybice pochwy a leczenie jest dlugie i czasami bolesne jesli bedziesz zwlekac nic dobrego z tego nie wyjdzie narazie zeby Cie nie bolalo mozesz podmywac sie rumiankiem ale naparwde lepiej jak najszybciej udaj sie o lekarza sama myslalam ze mam grzybice pochwy jednak po 6dniach minela bylam u lekarza okazalo sie ze to nic takiego tylko z abardzo otarta zostala Wink zycze powodzenia i poczytaj cos o tym
Powrót do góry
Dorsa

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam , proszę pomóżcie mi , bardzo pragnę dzidziusia , kochaliśmy się z mężem dokładnie w sylwestra , jednakże dostałam miesięczkę w spodziewanym terminie( nie jest to dokładnie takie samo krwawienie) kiedy mogę wykonać test ale sprawdzić czy jestem w ciąży??
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli minie 14-16 dni od stosunku.
Dorsa

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

minęło już 14 dni ( właśnie dzisiaj) ale co z tym krwawieniem ?? przeraża mnie to ;/
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 3:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Idź zrób betę. Będziesz mieć 100% pewności.

Co do krwawienia...może to być plamienie implantacyjne, może to być poronienie samoistne, a równie dobrze może to być zwykła miesiączka tyle że bardziej skąpa. Wszystko zależy od tego w którym dniu cyklu się kochaliście i czy była owulacja.
smutna 19

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 8:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuje za pomoc ale właśnie dostałam okres Very Happy niby jest tak fajnie ale jest inny.....ma bardziej kolor brązowy niż czerwony i jest bardziej gęsty...wszystko ze mną jest ok??
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czasami na poczatku okres moze tak wygladac....
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 17 z 43