Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anonymous1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 2:09 am Temat postu: |
|
|
Z tego, co wyczytalem w poprzednim temacie, jesli przerwa w braniu pigulek miedzy jdenym opakowaniem, a drugim wyniesie 7 dni zamiast 8, to podczas przerwy kobieta jest niezabezpieczona, a dodatkowo musi wziac 7 pigulek (czyli musi minac tydzien) z nowego opakowania, zeby bariera znowu dzialala, zgadza sie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 2:38 am Temat postu: |
|
|
NIE!!! Jejciu...Broń Cię Boże przed czymś takim! Bo zrobisz sobie sama krzywdę...
Przerwa pomiędzy opakowaniami trwa 7 dni.
Nigdy dłużej!!!Bo jeśli potrwa dłużej wtedy cykle nie są zabezpieczone i należy zrobić 3 miesiące przerwy w braniu tabletek.
Przerwę można sobie skrócić, lub nie robić jej w ogóle ale nie wolno jej nigdy przedłużać.
Najlepiej jednak stosować się do instrukcji z ulotki czyli 21 tabletek i 7 dni przerwy po czym nowe opakowanie. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anonymous1
|
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 3:24 am Temat postu: |
|
|
No to sie juz pogubilem. Ty mowisz co innego, Emilka co innego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 9:37 am Temat postu: |
|
|
ja mówię tak samo, czytaj ze zrozumieniem _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martyna21
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 2:53 pm Temat postu: |
|
|
kochałam się z chłopakiem on był zabezpieczony 3razy w ciągu jednej nocy.Po drugim razie zsunęła się gumka ale on wyszedł juz wtedy ze mnie.Nie miał orgazmu ani wytrysku w srodku tylko na zewnatrz czy mogło dojść do zapłodnienia?czy mogę być w ciąży?prosze o szybka odpowiedź dzisiaj ide do lekarza i boje się
przeniosłam do innego działu i tematu. emilka
Dodano po 37 minutach:
kochałam się z chłopakiem 3 razy w ciągu jednej nocy za drugim razem zsunęła się gumka ale zdążył wyjść ze mnie.nie miał orgazmu ani wytysku w środku tylko na zewnątrz.czy mogę być w ciąży?dzisiaj ide do lekarza i się boje bardzo proszę o odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 3:13 pm Temat postu: |
|
|
jak nic nie poleciało w środku to nie masz się czego obawiać _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anicia_s
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:00 pm Temat postu: |
|
|
Kochałam się z chłopakiem w dni płodne. Zawsze kochaliśmy sie w prezerwatywie, ponadto przed wytryskiem chłopak konczył w prezerwatywie na zewnątrz. Okres spóźnia mi się 2 dni. Zaczynam się trochę niepokoić tym faktem. Jest mozliwość ze mogłabym zajść w ciążę? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:08 pm Temat postu: |
|
|
Nie nie ma takiej możliwości. Jeżeli gumka cała i skończył na dodatek poza Tobą to nie ma możliwości. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:09 pm Temat postu: |
|
|
Jezeli prezerwatywa nie pekla a sperma nie mialala kontaktu z pochwa to nie ma szans na ciaze. Spozienie moze byc spowodowane stresem, zmiana klimatu, antybiotykami. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anicia_s
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:12 pm Temat postu: |
|
|
Prezerwatywa nigdy nam nie pękła. Sperma też nie miała kontaktu z pochwą. A w ostatnim czasie tak sie składa, że brałam antybiotyki, bo miałam problemy ze zdrowiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|