Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 16)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 9:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli zazywasz regularnie tabletki to nie ma mowy o zadnej ciazy. moze tak reagujesz na nie, bo to jest dawka hormonow..moze warto sie zastanowic nad zmiana? bo jak widac nie słuza Twojemu organizmowi. w ciazy nie jestes. spokojnie.. Smile
Ci zimno? a co ja mam powiedziec? u mnie za oknem -17 st. C Neutral

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
aska88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 10:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam pytanie.dzisiaj jest 26dc. wspolzylam z mezem w dzien owulacji i 2 dni pozniej. za 3 dni @. Czy jesli bym zaszla to moge teraz odczuwac klucie i bole podbrzusza przy zagniezdzaniu?? bo to chyba byl by ten czas?? te klocia sa zupelnie inne niz przed @ i mam powiekszone obolale piersi z zylami prowadzacymi do sudkow. Prosze o odpowiedz:) pozdrawiam
Powrót do góry
Kasjopeja

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 2:54 pm    Temat postu: Pomocy... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem, poszaleliśmy ostatnio z chłopakiem (kochaliśmy się kilka razy z rzędu bez prezerwatywy). Miałam płodne dni, a do wytrysku doszło wewnątrz... Na objawy jeszcze chyba trochę za wcześnie, ponieważ to okres ok tygodnia, a do miesiączki jeszcze pewien czas.... Dziewczyny mogę być w ciąży?? Razz

Tylko bez komentarzy, że takie zachowanie ponosi konsekwencje Razz Razz Razz
Powrót do góry
Aguśka84

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 4:06 pm    Temat postu: ciąża??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich Smile mam problem i mrosze niech mi ktos pomoże.
We wrześniu niestety poroniłam:( ciężko to przeżyłam, ale jakoś sie pozbierałam, lecz od tamtej pory nie mam okresu a testy ciążowe mi nie wychodzą a na dodatek przybywa mi koligramów.

CZY JA JESTEM W CIĄŻY ?? CZY TO JAKIEŚ ZABUŻENIA??
BŁAGAM NAPISZCIE
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kasjopeja dobrze wiedzieliscie co robicie wiec nastaw sie na to ze mogło dojsc do zaplodnienia..chociaz jestescie przygotowani na dziecko? Neutral.
zrob test po 16 dniach od stosunku albo w dniu spodziewanej miesiaczki.

Aguska nie powinnas wybrac sie do lekarza? od Wrzesnia nie masz okresu.. wiec cos jest nie tak. jesli to nie ciaza to napewno jakies zaburzenia.hmm...a test robiłas?najlepiej z krwi bo z ciazowymi to roznie z nimi moze byc Rolling Eyes

Dodano po 2 minutach:

no przeciez Ci odp. ! ! ! okulary pozyczyc Cool Question

Powrót do góry
Kasjopeja

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ryzyko jest więc przygotowani też w miarę jesteśmy, ale strach przed odpowiedzialnością pewien jest... . Sens w tym, że ja nie nadaje się na matkę :/
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 4:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to ja nie rozumiem Twego-Waszego zachowania..na cholere sie kochaliscie do konca w dni płodne? Neutral wiedzialas dobrze ze ryzyko jest i to bardzo duze. tym bardziej skoro sie nie nadajesz to dlaczego to zrobiliscie?
jesli nie minelo 72h to idz do gina po escapelle.jesli mineło...hmmm to licz na farta:
- byc moze juz komorka jajowa obumarła
- albo plemniki sa za słabe

albo.... bedziesz matka i musisz sie z tym pogodzic. nikt Wam nie kazał isc na całosc... Rolling Eyes

Powrót do góry
Klaudynka908

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 5:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co do tych tabletek to chcialam zrobic tak zeby niedostac okresu i rozpoczelam druga paczke tabletek ale po 3 dniach brania mialam bole brzucha i postanowilam ze zrobie jednak przerwe by ten okres dostac no i dostalam, i biore normalnie tabletki.....nic sie nie stalo? a nad zmiana tabletek sie zgodze;)

P.S dzieki za pomoc
Powrót do góry
takasobieja001

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 5:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po ilu dnich od stosunku mozna poczuc objawy ze jest sie w ciazy (mdlosci wymioty itp)??
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sty 05, 2009 6:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takasobieja mysle ze kolo 4 tygodni moga sie pierwsze objawy pojawic ale zasadniczo 6-8 tydzien.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 9 z 43