Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 19)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anonimowa22
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest wcześniej post
Zbanowany

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 8:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewelusia i zależy jaki miałaś dzień cyklu i czy masz regularne

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 8:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co do cylku to nie mam regularne ostatnim razem tydzien mi sie spóźnił... Ale wiem na pewno ze nie mył później go... tyle ze przez te prawie 2h po pierwszym stosunku bylismy ubrani... i wytarł go dla bezpieczenstwa ale niestety tylko chusteczka...;/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Anonimowa22
Zbanowany

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

trudno powiedzieć, mogło coś w środku zostać i przy drugim stosunku się wydostać ale nie wiem ;/
w którym dniu cyklu się kochaliście i jak długie masz średnio cykle?

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 9:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To był 14 dzien cyklu , jednak watpie zeby to była owulacja bo ostatnio okres mi sie spóźnił az tydzien...ehhh.... trudno to powiedzieć bo zaczełam dopiero liczyć od niedawna ale mniej wiecej tak ok.30 paru dni ... Confused
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anonimowa skoro nie było wytrysku, to nie ma szans...
ewelusia153

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niestety nie tylko przetarł do chusteczka .... ale twierdzi ze był i tak suchy przed stosunkiem... czy penis mogł sie wytrzec przez 2h w ubraniu??

Dodano po 3 minutach:

niby tak ale wczesniej doszedł ... zastanawiam sie czy mogło cos zostac i przetrwac do tego czasu po 2 h w ubraniu....;/
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Te z zewnątrz na pewno nie przeżyły. Co do tych wewnątrz...Jeśli nie oddał moczu, to mogły tam jakieś pozostać.
Anonimowa22
Zbanowany

PostWysłany: Sob Maj 02, 2009 8:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobiłam test ciążowy 2 tygodnie po stosunku z 1 moczu, wyszła bardzo wyraźna linia C a T to taka szara jasna kreska, ledwo widoczna ale jednak jest, czy to wynik pozytywny? jedyna niebezpieczna sytuacja to seks przerywany w trakcie okresu (1 dzień) i jeszcze w trakcie używania nuvaring

PostWysłany: Sob Maj 02, 2009 9:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh..... dzieki za pomoc troche mnie to podniosło na duchu:0 chociaz niepewnosc i tak dalej jest...;/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 14 z 42