Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 19)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anonimowa22
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie było , pisałam o tym ;/
Gość

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Smile Kochalam sie z moim chlopakiem. Mialam 13 dc a wiec srodek. Wszedl we mnie 2 razy bez gumki. Po czym przypomnialam sobie ze mam dni plodne i zalozyl odrazu gumke. Wytrysk nastapil po 10 minutach w gumce od jej wlozenia. Wiec seks byl dlugi wedlug mnie. Czy przez te 2 pchniecia bez gumki mogly wypylynac plemniki? Wydajer mi sie ze nie bo o ile mi wiadomo z forum to plemniki pojawiaja sie przed wytryskiem samym a nie na poczatku zaraz. A plyn ktory wycieka to plyn podniecenia z prostaty prawda? powinnam sie martwic ze moglo do czegos dojsc od tych wejsc bez gumki we mnie? bo juz sie pogubilam z myslami chyba Sad pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie nie ma szans na ciaze Smile za dlugo było do wytrysku Razz Razz spokojnie laska Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ewelusia153

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 1:39 pm    Temat postu: sex bez zabezpieczeinia Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio uprawiałam sex z moim chlopakiem z zabezpieczeniem oczywiscie... później była przerwa ok 2 h .... Confused Confused po tych 2 h znowu zaczelismy sie kochac jednak juz bez prezerwatywy... On twierdzi ze jego penis był suchy i raczej nie mogło do niczego dojsc (był we mnie tylko chwile i na pewno nie miał wtrysku tyle ze wczesniej doszedł... ) ale jednak sie boje czy mogło do czegosc dojsc??? Crying or Very sad )

Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu / nowicjuszka
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i ja mam problem dziewczynki...
pisałam w innym dziale, ale nie uzyskałam konkretnej odpowiedzi i trochę mnie to boli... kiedyś było inaczej...

Tak się złożyło, że podczas przyjmowania drugiego opakowania tabletek Cilest musiałam zażywać antybiotyk przeciw boreliozie (Doxycyclina, nie jestem pewna czy dokładnie taka nazwa, bo opakowanie już w koszu, a po piśmie lekarza to tak ni jak dojść).
Podczas tego miesiąca kochaliśmy się dwa razy, ale za każdym razem z gumką, z tym, że raz tak jak PINEZKA (dokładnie tak Smile ) i teraz się strasznie obawiam. Chociaż chłopak mówi, że we mnie nie doszedł, w co wierzę, bo też kontrolowałam. Jedynie obawiam się, że gdzieś może było niedopatrzenie, np kiedy był we mnie bez gumki. Ten płyn... Tylko pytanie czy te tabletki działały jak brałam i antybiotyk? Sad
Okres o ile to można nazwać okresem, bo trwał dwa dni i krew nie była czerwona, a bardziej brązowa. Po drugie nie przyszedł na czas zresztą jak i po pierwszym opakowaniu. Ale słyszałam,że tak może być, bo organizm musi się przystosować. Jest już lekko dwa tygodnie po tym ,,okresie", a ja wyczuwam ból podbrzusza... Jak dotykam tak pod pępkiem z lewej strony to takie jakby powiększenie czuję i to mnie boli... Dodam, że kiedy ścisnę bardziej piersi to wypływa taki przezroczysty płyn- czytałam, że oznacza to zmiany hormonalne spowodowane antykoncepcją... Wiecie już mnie taki myśli nachodzą, że głowa mała... co się w ogóle dzieje?

Mam pytanie do pań, które są w ciąży, albo były jak to jest? Jak zachowuje się macica na ,,początku,, czy was coś bolało? Strasznie się martwię.. Śluz jest lepki i biały... Czy może mój organizm tak zareagował na te hormony?

Proszę o rady, będę z góry bardzo wdzięczna szczerym odpowiedziom.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 5:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
mam takie pytanie. Kochaliśmy się z chłopakiem 25 w sobotę (to był 4 dzień mojego cyklu) - do wytrysku nie doszło , ale zażyłam na wszelki wypadek escapelle (po ok.12 godzinach). Wczoraj dostałam krwawienia, i zdaję sobie sprawę że to bynajmniej nie okres - który skończył mi się w poniedziałek. Ale czy to normalne że krwawienie wystąpiło 3 dni po okresie i jak długo może trwać ?
i kolejne pytanie - czy istnieje możliwość zajścia w ciąże - moje cykle były dość nieregularne , dopiero od 4 miesięcy były w miarę ustatkowane na poziomie 27/28 dni.
Mniej więcej cykle od października wyglądały tak:
27,28,29,32,33,27,28,28
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie masz czym się przejmować, bo ciąża jest w tym wypadku wykluczona. krwawienie jest spowodowane zażyciem escapelle- u niektórych kobiet występuje tenże objaw, u innych niekoniecznie

Dodano po 1 minutach:

a ja nadal czekam na porady w mojej sprawie.....
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 6:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja na porady w mojej sprawie też nadal czekam ;/
Moderator

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 7:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja nie przejmuj sie :*
jesli nie doszedł w Tobie to nie bedziesz w ciazy Smile napewno Smile nie ma co przezywac :]
i nie obrazaj sie jak ktos nie odpisze...widzisz ze jestesmy tuta jtylko duchem Razz wiosna, słonce itp wiec komu sie chce siedziec i czytac posty..

Dodano po 1 minutach:

anonimowa ale Ty czekasz na odp w ty m dziale? chyba nie bo nie widze postu zadnego...

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Maj 01, 2009 7:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewelusia zalezy czy umył sie po stosunku czy nie..
Rolling Eyes

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 13 z 42