Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 9:59 pm Temat postu: |
|
|
no nie było , pisałam o tym ;/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 10:22 pm Temat postu: |
|
|
Hej Kochalam sie z moim chlopakiem. Mialam 13 dc a wiec srodek. Wszedl we mnie 2 razy bez gumki. Po czym przypomnialam sobie ze mam dni plodne i zalozyl odrazu gumke. Wytrysk nastapil po 10 minutach w gumce od jej wlozenia. Wiec seks byl dlugi wedlug mnie. Czy przez te 2 pchniecia bez gumki mogly wypylynac plemniki? Wydajer mi sie ze nie bo o ile mi wiadomo z forum to plemniki pojawiaja sie przed wytryskiem samym a nie na poczatku zaraz. A plyn ktory wycieka to plyn podniecenia z prostaty prawda? powinnam sie martwic ze moglo do czegos dojsc od tych wejsc bez gumki we mnie? bo juz sie pogubilam z myslami chyba pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 10:49 pm Temat postu: |
|
|
wg mnie nie ma szans na ciaze za dlugo było do wytrysku spokojnie laska _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelusia153
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 1:39 pm Temat postu: sex bez zabezpieczeinia |
|
|
ostatnio uprawiałam sex z moim chlopakiem z zabezpieczeniem oczywiscie... później była przerwa ok 2 h .... po tych 2 h znowu zaczelismy sie kochac jednak juz bez prezerwatywy... On twierdzi ze jego penis był suchy i raczej nie mogło do niczego dojsc (był we mnie tylko chwile i na pewno nie miał wtrysku tyle ze wczesniej doszedł... ) ale jednak sie boje czy mogło do czegosc dojsc??? )
Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 2:49 pm Temat postu: |
|
|
no i ja mam problem dziewczynki...
pisałam w innym dziale, ale nie uzyskałam konkretnej odpowiedzi i trochę mnie to boli... kiedyś było inaczej...
Tak się złożyło, że podczas przyjmowania drugiego opakowania tabletek Cilest musiałam zażywać antybiotyk przeciw boreliozie (Doxycyclina, nie jestem pewna czy dokładnie taka nazwa, bo opakowanie już w koszu, a po piśmie lekarza to tak ni jak dojść).
Podczas tego miesiąca kochaliśmy się dwa razy, ale za każdym razem z gumką, z tym, że raz tak jak PINEZKA (dokładnie tak ) i teraz się strasznie obawiam. Chociaż chłopak mówi, że we mnie nie doszedł, w co wierzę, bo też kontrolowałam. Jedynie obawiam się, że gdzieś może było niedopatrzenie, np kiedy był we mnie bez gumki. Ten płyn... Tylko pytanie czy te tabletki działały jak brałam i antybiotyk?
Okres o ile to można nazwać okresem, bo trwał dwa dni i krew nie była czerwona, a bardziej brązowa. Po drugie nie przyszedł na czas zresztą jak i po pierwszym opakowaniu. Ale słyszałam,że tak może być, bo organizm musi się przystosować. Jest już lekko dwa tygodnie po tym ,,okresie", a ja wyczuwam ból podbrzusza... Jak dotykam tak pod pępkiem z lewej strony to takie jakby powiększenie czuję i to mnie boli... Dodam, że kiedy ścisnę bardziej piersi to wypływa taki przezroczysty płyn- czytałam, że oznacza to zmiany hormonalne spowodowane antykoncepcją... Wiecie już mnie taki myśli nachodzą, że głowa mała... co się w ogóle dzieje?
Mam pytanie do pań, które są w ciąży, albo były jak to jest? Jak zachowuje się macica na ,,początku,, czy was coś bolało? Strasznie się martwię.. Śluz jest lepki i biały... Czy może mój organizm tak zareagował na te hormony?
Proszę o rady, będę z góry bardzo wdzięczna szczerym odpowiedziom. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
n4tka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 5:43 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
mam takie pytanie. Kochaliśmy się z chłopakiem 25 w sobotę (to był 4 dzień mojego cyklu) - do wytrysku nie doszło , ale zażyłam na wszelki wypadek escapelle (po ok.12 godzinach). Wczoraj dostałam krwawienia, i zdaję sobie sprawę że to bynajmniej nie okres - który skończył mi się w poniedziałek. Ale czy to normalne że krwawienie wystąpiło 3 dni po okresie i jak długo może trwać ?
i kolejne pytanie - czy istnieje możliwość zajścia w ciąże - moje cykle były dość nieregularne , dopiero od 4 miesięcy były w miarę ustatkowane na poziomie 27/28 dni.
Mniej więcej cykle od października wyglądały tak:
27,28,29,32,33,27,28,28
Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 6:29 pm Temat postu: |
|
|
nie masz czym się przejmować, bo ciąża jest w tym wypadku wykluczona. krwawienie jest spowodowane zażyciem escapelle- u niektórych kobiet występuje tenże objaw, u innych niekoniecznie
Dodano po 1 minutach:
a ja nadal czekam na porady w mojej sprawie..... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 6:34 pm Temat postu: |
|
|
ja na porady w mojej sprawie też nadal czekam ;/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 7:57 pm Temat postu: |
|
|
nastja nie przejmuj sie :*
jesli nie doszedł w Tobie to nie bedziesz w ciazy napewno nie ma co przezywac :]
i nie obrazaj sie jak ktos nie odpisze...widzisz ze jestesmy tuta jtylko duchem wiosna, słonce itp wiec komu sie chce siedziec i czytac posty..
Dodano po 1 minutach:
anonimowa ale Ty czekasz na odp w ty m dziale? chyba nie bo nie widze postu zadnego... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 7:58 pm Temat postu: |
|
|
ewelusia zalezy czy umył sie po stosunku czy nie..
|
|
|
|