Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 19)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Betaka277

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak ale to tak na 100%?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
eyesonfire
Przyjaciel forum

Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest osobny temat na forum dotyczacy obliczania dni plodnych i nieplodnych, bo one zaleza od dlugosci cyklu i nie mozna ich ot tak podac.
znajdziesz go w metodach naturalnych i tam zapraszam do dyskusji na ten temat.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 8:57 pm    Temat postu: Czy jestem w ciąży? pomuzcie nie moge znaleść odpowiedzi Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej czytałam tak o Tobie i widzę że masz sporo wiedzy a więc proszę doradź mi co jest zemną??? OKRES ZAWSZE MIAŁAM CO 19 GÓRA 22 DNI I TRWAŁ ON ZAZWYCZAJ 6 DNI. TYM RAZEM KOCHAŁAM SIĘ Z CHŁOPAKIEM 2 TYGODNIE PO ZAKOŃCZENIU OKRESU CZYLI OKRES SKOŃCZYŁ MI SIĘ 5.04.2009 A KOCHAŁAM SIĘ 18.04.2009 OD TAMTEGO CZASU MINĘŁO 18 DNI MIAŁAM MDŁOśCI PRZEZ TEN CZAS STRASZNE BULE PIERSI I PODBRZUSZA. DZISIAJ JEST 5.05.2009 I DOSTAŁAM DOSYĆ OBFITEGO BRĄZOWEGO KRWAWIENIA RANO A TERAZ JAK BY JUŻ ZANIKAŁ. CZY JESTEM W CIĄŻY WYTRYSK BYŁ BARDZO MOCNY DO MNIE A WIĘC CO MI JEST? CZY JEST MOŻLIWOŚĆ ŻE JESTEM W CIĄŻY Question ODPISZ PROSZĘ Sad BOJE SIĘ ŻE COŚ MI JEST Crying or Very sad

temat przylaczam do pokrewnego -- eyesonfire
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1. nie zakladaj nowych watkow, jesli podobne juz istnieja!
2. nie pisz capslockiem!

szczerze? nic nie zrozumialam, to gdzie w koncu byl ten wytrysk, w tobie?
wg mnie trafilas akurat na dni plodne (14 dzien cyklu z tego co zrozumialam) zrob test ciazowy, 14 dni po stosunku powinien byc prawidlowy.
na takie objawy ciazowe jak opisujesz jest stanowczo za wczesnie, wiec nie sugeruj sie ze to ciaza.
aczkolwiek test zrob, bo takie plamienie moze swiadczyc o ciazy.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eye kolezanka Maja miala wytrysk w srodku Smile

moze ja dodam swoje 5 groszy.
widze ze masz bardzo krotkie cykle wiec szansa na ciaze jest i to duza bo tak na 100% nie okreslisz dni płodnych... nawet jak zacznie Ci sie okres to moga tym samym zaczac dni płodne.
zrob najlepiej test krwi a nie ciazowe bo one nie zawsze pokazuja prawde.najlepiej po 14 dniach od stosunku.
ps- ciaza jest planowana?

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anonimowa22 ja proponuje odrazu zrobic badanie z krwi... po co sie stresowac Smile
Powrót do góry
Anonimowa22
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 11:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

robiłam już ale w 14 dniu po stosunku, jutro jest 18 dzień - robić jeszcze raz??
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 12:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już dostałaś odpowiedź na to pytanie. Nie zadawaj takich samych pytań w kilkunastu tematach...

Przeczytaj regulamin forum...Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie.
Anonimowa22
Zbanowany

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 1:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ja nie widzę odpowiedzi na pytanie czy powtarzać test z krwi, przepraszam i nie zadaję identycznych pytań przecież, jakbym uzyskała odpowiedź to nie pytałabym ponownie
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 6:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.biomedical.pl/forum/3-vt10241.html?postdays=0&postorder=asc&start=20

A tu to niby co jest?!
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 18 z 42