Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 19)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anonimowa22
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 8:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a no tak, zapomniałam że tam już jest, ale przynajmniej nie robie na zasadzie kopiuj-wklej jak niektórzy Wink
a co do tematu, dziś 18 dni po stosunku zrobiłam bobo test - wyszedł wyraźne negatywny bez żadnych szarych kresek, jedna krecha i koniec, moge już być spokojna?
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 8:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak...Przecież mówię to od dłuższego czasu...

PS. Nie ważne czy na zasadzie kopiuj wklej czy innej...Ważne ze to robisz...a nie powinnaś...Regulamin forum jest napisany wyraźnie i czytelnie. I tam jest napisane co wolno a czego nie. I co grozi za nieprzestrzeganie regulaminu.
Marciabb2

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 8:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dostałam @ jak w zegarku 5 maja- 25cykl - teraz będę miała okres 1 czerwca (cykl 28 dniowy) - czy ktoś mógłby mi pomóc kiedy będę miała dni płodne dodam tylko, ze mam 29 lat i jestem po jednym poronieniu 22 stycznia i operacji nie mam jednego jajnika
(tak bardzo chciałabym nmieć dziecko ) Crying or Very sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 8:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marcia zakładajac ze masz cykle 25 dniowe to dni płodne wypadaja 11-18 Maj, owulacja 15Maja.radze sie raz a dobrze przytulic dzien przed owulką Smile
dlaczego w Czerwcu juz napisałas ze 28 dniowe?
jesli bardxzo chcesz miec dziecko to polecam zakup testow owulacyjnych ktore wykaża Ci bez obliczen najbardziej płodny dzien Smile
warto wydac 50-80zł by moc cieszyc sie malenstwem Smile
powodzenia Exclamation
z 1 jajnikem tez zajdziesz w ciaze

Powrót do góry
Marciabb2

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 8:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuję za odpowiedz cykle mam raz 25 dni raz 28 dni tak na zmianę teraz planowana @ bedzie 1 czerwca. Jak to jest z tymi testami owulacyjnymi kiedy je zaczać robić ??? i kiedy wiadomo ze bedzie owulacja???
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 11:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marcia najlepiej w 11 dniu cyklu czyli tuz przed owulką... kupujesz test i robisz, z tego co wiem to chyba nie jest tam tylko 1 a wiecej zeby lepiej okreslic owulacje Smile
aha i mozesz go wykonac o dowolnej porze.zarowno z rana jak i popołudniu i wieczorem. przejdz sie po kilku aptekach bo byc moze sa i tansze Wink

Powrót do góry
Marciabb2

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeszcze raz dziękuję, a czy słyszałaś może kiedyś coś takiego, ze osoby z jednym jajnikiem mają co drugi miesiąć owulację ???
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 3:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma za co Smile
niestety tego nie słyszałam. najlepiej wybierz sie do gina i zapytaj Smile wtedy wiadomo ze inf bedzie pewne Smile bo w necie to rozne rzeczy pisza i nie wiadomo komu wierzyc a komu nie... Cool

Dodano po 40 sekundach:

ale to bardzo mozliwe ze co 2m-c bo zazwyczaj jajniki "dzialaja" na przemian. raz z 1dnego wychodzi komorka a raz z 2giego Smile cos w tym jest Mr. Green

Powrót do góry
maciek188

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam problem ...
Uprawialem sex z moja dziewczyna ...

Pierwsze kochalismy sie z gumką , doszedlem ...
a nastepnie sciagnalem ją wytarlem penisa dokladnie i po okolo 45 min do 1 godziny wlozylem pare razy tzn max 8 bo bolalo mnie ...
i plytko wkladalem penisa ... nie doszedlem w niej ....
No i dziewczyna miala dni nieplodne tzn 7 dni przed miesiączką .

Jestem histerykiem ... bo to byl moj 1 raz ...

Jak mysliscie jest w ciazy ?

z gory dzieki za normalne odpowiedzi .
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jest i nie będzie...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 19 z 42