Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 19)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 7:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

robic test

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 4:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

noo i nic.... moze kiedys heh
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala8384

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 5:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem w szoku i nie wiem co zrobic.pewnie juz wiecie ze staram sie o dzidzie.ostatni raz bylam u lekarza okolo 2 miesiecy temu mialam badanie krwi i takie tam. Wynikow oczywiacie nie odebralam bo takie testy mialam robione cZesto wtedy na anemie. Dzis bylam ze zwichnieta reka a lekarz mnie sie pyta czy ja naprawde w ciazy jeatem bo taki mam ost zapis w komputerze.????????podejrzewam ze to wyniki. robilam 3 testy w ciagu tych miesiecy i mialam 2 razy okres.i nic. Fakt faktem brzuch mi urosl i boli od miesiaca(nie wkrecam sobie:))ale ostatnio duzo jem i chyba przez to ten brzuch.myslalam ze moze bylam a poronilam ale tak bez czucia czegokolwiek??
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 5:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czasem ciaza przechodzi z bardzo lekkimi objawami.
nie rozumiem tylko czemu lekarz cie o tym nie poinformowal.
jak najszybciej wybierz sie do lekarza.

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 7:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Badanie krwi robila mi pielegniarka. LekarZ mnie zapytal a ja pewna ze nie jestem w ciazy powiedzialam ze nie jestem.i on ze moze ktos przez przypadek wpisal takie dane.potem przypomnialam sobie ze to moze miec zwiazek z badaniem krwi. Ale czy takie zwykle badaniw wykryje ciaze?pozniej pomyslalam ze ten brzuch jak tak boli,,,i to noe jest bol na okres... A moze jednak ktos sie pomylil...a do lekarza ide jutro wykomac kolekne badanie krwi...y
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w takim razie moze pomylka.
ale lepiej sie upewnic, moze np ten okres bardziej przypominal plamienie? wtedy ciaza jest prawdopodobna

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 8:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to byl normalny raczej okres,fakt faktem wczesniej mialam bardziej obfite i trwajace 6,7 dni a teraz 4,5 dni i w tylko 1 dzien obfity a reszta taka sobie....moze za bardzo to przezywam bo chyba 3 testy by wykazaly no chociaz jeden..moja mama jak byla ze mna w ciazy to miala normalny okres do 3 miesiaca.tak przynajmniej mowila.a co prawda jest?jak juz pisalam wczesniej brzuch mi urosl i od miesiaca jest inny i boli ale na to tez wytlumaczenie jest.po prostu od miesiaca zaczelam jesc wiecej:)tak czy inaczej dziekuje:)
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 9:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To może po prostu zrób sobie test z krwi? Niewykluczone że to ciąża. A testy z moczu lubią się mylić. Stężenie hormonu w moczu może być niższe niż w rzeczywistości, dlatego mogły nie wykazać.
mala8384

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie ide jutro zrobic badanie krwi.nic tez nie wskazuje ze dostane okres bo nic nie boli jak zawsze.mam taka mala nadzieje jeszcze w sobie ale z drugiej strony jak bym byla to ja mozna tego nie zauwazyc?chyba sobie nie wybacze.testy by sklamaly?a tamto badanie mialam jakies 2 miesiace temu.nieeee to nie mozliwe.panikuje....dam znac jak sie dowiem.
Powrót do góry
katarzynaona

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam takie pytanie.
ostatnia miesiaczke mialam 17 marca, 9 kwietnia kochałam się z moim chłopakiem (23 dzien cyklu, a wiec nieplodny), to był mój pierwszy raz. zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, która jak mowi moj chlopak nie pekla. po stosunku przez okolo 6 dni leciala mi krew... czy to mogla byc miesiaczka, z tym, ze 5 dni przed planowana, czy to po prostu bylo krwawienie na skutek przerwania blony dziewiczej? jutro mina 2 tyg. od stosunku, a ja nie mam zadnych objawow ciazy, no moze poza lekkim bolem brzucha, ale mysle, ze jest on spowodowany stresem. czy mogę być w ciąży? za kilka dni zrobie sobie test, ale chcialabym juz cos na ten temat wiedziec.
z gory dziekuje za pomoc Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 4 z 42