Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 19)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Kwi 23, 2009 2:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W ciąży nie będziesz...A co do objawów to i tak byłoby na nie zbyt wcześnie...

Co do krwi, myślę że to miesiączka. Krwawienie po przerwaniu błony dziewiczej nie trwa aż tyle, i nie jest aż tak obfite jak miesiączka.

W razie wątpliwości zawsze możesz iść do ginekologa. Sprawdzi czy wszystko ok i odpowie na nurtujące Cie pytania.

A co do testu. Najwcześniej 14-16 dni po stosunku. Dopiero wtedy będzie wiarygodny.
katarzynaona

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 23, 2009 7:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do ginekologa mogę iść dopiero za tydzień... a test robie jutro, czyli 15 dni po stosunku, mam nadzieję, że już coś będzie jasne Smile

co do krwawienia po stosunku to nie było aż tak mocne jak miesiączka. zużywałam przez pierwsze 2-3 dni po 3 podpaski dziennie. pozniej to juz było plamienie.

dzięki za odp Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
akwarela

PostWysłany: Czw Kwi 23, 2009 1:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny nie zapominajcie o tym, że to lekarz ginekolog a nie nikt inny potwierdzi ewentualną ciążę. Zróbcie badania krwi, testy i pędźcie do lekarza. Przy okazji chcę się podzielić informacją - po 12 latach zaszłam w ciążę, ...dziś odebrałam moje bhcg 2872! Wink
Pozdrawiam
Powrót do góry
mala8384

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Kwi 23, 2009 3:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Testu krwi nie zrobilam.musze miec skierowanie,(w anglii jest inaczej)mierze temperature od kilku dni jest podwyzszona. Dzis mialam 37.5. W pochwie.a jestem 2dni przed okresem.
Powrót do góry
majaPaw

PostWysłany: Pią Kwi 24, 2009 7:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam!
Mam pytanko odnośnie plamienia w ciązy. Temperatura po owulacji mi nie spadała wiec juz myślałam ze jestem w ciązy ale doatałam miesiaczke 1 dzien przed terminem.Nie jest tak obfita jak zawsze ale nadal bolesna;(czy jak sie juz skonczy to test wykryje mi ciaze jesli naprawde w niej jestem?
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pią Kwi 24, 2009 8:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test wykryje ciaze 14 dni po stosunku

PostWysłany: Sob Kwi 25, 2009 1:07 pm    Temat postu: Czy mogę być w ciąży? Pilnie proszę o odpowiedż szybko.... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia znaczy on włożył swój członek do mojej pochwy tylko kilka razy nawet nie doszedł. Dwa dni później dostałam okres, lecz teraz mi się spóźnia, mam jeszcze okres nieregularny. Miałam teraz dużo stresu czy to może być spowodowane stresem? Jak duże szanse są zajścia w ciąże? Proszę o szybka odpowiedź na e-mail nie wiem czy odwiedzę forum i czy zobaczę odpowiedź dlatego błagam proszę odpisać na mój e-mail marcinek169@o2.pl Czekam pilnie Dziękuje
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Kwi 25, 2009 2:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jesteś w ciąży. spóźnienie musi być spowodowane innymi czynnikami
asia08052006

PostWysłany: Sob Kwi 25, 2009 6:38 pm    Temat postu: czy moglam zajsc w ciaze? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. mam problem . prosze o pomoc .w dni plodne kochalam sie z mezem, dwa razy na pare minut wlozyl mi bez gumki. na szczescie potem zalozyl. czy jest mozliwosc ze moglabym zajsc w ciaze? , bo slyszalam, ze w wydzielinie tez moga byc plemniki.
temat przylaczam do pokrewnego -- eyesonfire
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sob Kwi 25, 2009 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli wyjal odpowiednio wczesnie to nie, w wydzielinie moga byc plemniki, ale zaraz przed wytryskiem.

nie zakladaj nowych tematow, to nie smietnik.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 5 z 42