Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 19)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pagula

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 26, 2009 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za odzew i od razu sprostowanie do ciebie eyesonfire ... Wink Terapie hormonalna przechodze od lat i wiem dokladnie jakie moga byc skutki uboczne ... przy takich chorobach zna sie swoje cialo i umysl lepiej niz mozesz to sobie wyobrazic ... nigdy nie mialam dziwnego okresu dlatego bije na alarm ... a o zlym samopoczuciu nic nie pisalam. Tak wiec nie jest to kwestia hormonow ... a wedlug mojego lekarza specjalisty i ginekologa jedyny skutek uboczny mojej terapi hormonalnej to test ciazowy, ktory moze nie zadzialac prawidlowo.

... moze ktos inny jest w stanie z sercem odpowiedziec na moje pytanie?

Dodano po 2 minutach:

ACHA! POWODZENIA ZE SLUBEM ... WIDZE ZE JESZCZE PARE LAT CIERPLIWOSCI ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Kwi 26, 2009 9:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pagula Ja bym zrobiła test z krwi i poszła do ginekologa. Ale ciąży raczej nie widzę...

marek89 na wszelki wypadek zróbcie test z krwi.

asia08052006Nie pisz kilku identycznych postów w kilku tematach. W ciąży nie będziesz.A co do śluzu to poczytaj w dziale metody naturalne. Tam to wszystko jest napisane.
kadzia001

PostWysłany: Nie Kwi 26, 2009 9:54 pm    Temat postu: PILNE! PROSZĘ O ODPOWIEDŹ. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam pytanie... nie współżyłam jeszcze ze swoimm partnerem, ale uprawiamy petting . czy jest możliwosc przeniesienia spermy na palcu i przez to do zapłdonienia? chcialam podkreslic, ze okres mi sie spóźnia 14 dni... chociaż u mnie to częste zjawisko... PROSZĘ O ODPOWIEDZ :*
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Nie Kwi 26, 2009 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli mialas dni plodne, i sperma zostala przeniesiona na palcu do pochwy, badz znalazla sie wystarczajaco blisko sluzu, by dotrzec do jajka, to ciaza jest mozliwa.

PostWysłany: Nie Kwi 26, 2009 10:10 pm    Temat postu: Szanse na ciaze.. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,

Kochalem sie z dziewczyna dokladnie dzisiaj okolo godziny 01:00. Nic by w tym dziwnego nei bylo ale sie nie zabezpieczylismy (wiem ze idiotycznie postapilismy ale sam nie wiem co nam odbilo) Dzisiaj jest jej 3 dzien okresu. Niewiem w ogole czy nasz stosunek mozna nazwac stosunkiem bo byly to 3 ruchy w niej i sie opamietalismy. Dzisiaj okolo 12 udalo nam sie zdobyc tabletke escapelle. Moje pytanko brzmi jaka jest szansa na zajscie w ciaze przy okresie bez wytrysku w srodku i po zazyciu tej escapelle ? Zazyla by wczesniej postinor duo ale ginekolog przepisal nam recepte i okazalo sie ze w aptece nie ma postinoru, a ze w niedziele czynna jedna apteka to trzeba bylo jechac do szpitala znow po nowa recepte ;/.

Pozdrawiam.(sory za skladnie, bledy ale czuje sie jakbym to ja mial objawy wymienione na ulotce)
Powrót do góry
Pagula

PostWysłany: Nie Kwi 26, 2009 10:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kadzia001 napisał:
hej mam pytanie... nie współżyłam jeszcze ze swoimm partnerem, ale uprawiamy petting . czy jest możliwosc przeniesienia spermy na palcu i przez to do zapłdonienia? chcialam podkreslic, ze okres mi sie spóźnia 14 dni... chociaż u mnie to częste zjawisko... PROSZĘ O ODPOWIEDZ :*

Prawde mowiac to male prawdopodobienstwo ... dla pewnosci test, ale najlepiej to na twoim miejscu wybralabym sie do gina ... byc moze jest inny powod, a jesli masz problemy z @, (mowisz ze czesto masz spoznienia) to byc moze warto zrobic jakies dodatkowe badania.

Pagula

Dodano po 1 minutach:

nowicjuszka napisał:
Pagula Ja bym zrobiła test z krwi i poszła do ginekologa. Ale ciąży raczej nie widzę...

marek89 na wszelki wypadek zróbcie test z krwi.

asia08052006Nie pisz kilku identycznych postów w kilku tematach. W ciąży nie będziesz.A co do śluzu to poczytaj w dziale metody naturalne. Tam to wszystko jest napisane.

Dzieki nowicjuszka za mila odpowiedz ...

Pagula
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Nie Kwi 26, 2009 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szans nie ma żadnych...I pisz w odpowiednim temacie...Forum to nie jest śmietnik....
Zmeczony24

PostWysłany: Nie Kwi 26, 2009 11:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dasz rade przeniesc ?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pon Kwi 27, 2009 12:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eyesonfire się tym zajmie Smile ten dział należy do niej Smile

Ale pamiętaj na przyszłość Smile

Pozdrawiam Smile
Zmeczony24

PostWysłany: Pon Kwi 27, 2009 12:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok no to czekam Razz dzieki
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 7 z 42