Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pagula
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 8:35 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje za odzew i od razu sprostowanie do ciebie eyesonfire ... Terapie hormonalna przechodze od lat i wiem dokladnie jakie moga byc skutki uboczne ... przy takich chorobach zna sie swoje cialo i umysl lepiej niz mozesz to sobie wyobrazic ... nigdy nie mialam dziwnego okresu dlatego bije na alarm ... a o zlym samopoczuciu nic nie pisalam. Tak wiec nie jest to kwestia hormonow ... a wedlug mojego lekarza specjalisty i ginekologa jedyny skutek uboczny mojej terapi hormonalnej to test ciazowy, ktory moze nie zadzialac prawidlowo.
... moze ktos inny jest w stanie z sercem odpowiedziec na moje pytanie?
Dodano po 2 minutach:
ACHA! POWODZENIA ZE SLUBEM ... WIDZE ZE JESZCZE PARE LAT CIERPLIWOSCI ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 9:18 pm Temat postu: |
|
|
Pagula Ja bym zrobiła test z krwi i poszła do ginekologa. Ale ciąży raczej nie widzę...
marek89 na wszelki wypadek zróbcie test z krwi.
asia08052006Nie pisz kilku identycznych postów w kilku tematach. W ciąży nie będziesz.A co do śluzu to poczytaj w dziale metody naturalne. Tam to wszystko jest napisane. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kadzia001
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 9:54 pm Temat postu: PILNE! PROSZĘ O ODPOWIEDŹ. |
|
|
hej mam pytanie... nie współżyłam jeszcze ze swoimm partnerem, ale uprawiamy petting . czy jest możliwosc przeniesienia spermy na palcu i przez to do zapłdonienia? chcialam podkreslic, ze okres mi sie spóźnia 14 dni... chociaż u mnie to częste zjawisko... PROSZĘ O ODPOWIEDZ :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 10:00 pm Temat postu: |
|
|
jesli mialas dni plodne, i sperma zostala przeniesiona na palcu do pochwy, badz znalazla sie wystarczajaco blisko sluzu, by dotrzec do jajka, to ciaza jest mozliwa. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zmeczony24
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 10:10 pm Temat postu: Szanse na ciaze.. |
|
|
Witam,
Kochalem sie z dziewczyna dokladnie dzisiaj okolo godziny 01:00. Nic by w tym dziwnego nei bylo ale sie nie zabezpieczylismy (wiem ze idiotycznie postapilismy ale sam nie wiem co nam odbilo) Dzisiaj jest jej 3 dzien okresu. Niewiem w ogole czy nasz stosunek mozna nazwac stosunkiem bo byly to 3 ruchy w niej i sie opamietalismy. Dzisiaj okolo 12 udalo nam sie zdobyc tabletke escapelle. Moje pytanko brzmi jaka jest szansa na zajscie w ciaze przy okresie bez wytrysku w srodku i po zazyciu tej escapelle ? Zazyla by wczesniej postinor duo ale ginekolog przepisal nam recepte i okazalo sie ze w aptece nie ma postinoru, a ze w niedziele czynna jedna apteka to trzeba bylo jechac do szpitala znow po nowa recepte ;/.
Pozdrawiam.(sory za skladnie, bledy ale czuje sie jakbym to ja mial objawy wymienione na ulotce) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pagula
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 10:17 pm Temat postu: |
|
|
kadzia001 napisał: | hej mam pytanie... nie współżyłam jeszcze ze swoimm partnerem, ale uprawiamy petting . czy jest możliwosc przeniesienia spermy na palcu i przez to do zapłdonienia? chcialam podkreslic, ze okres mi sie spóźnia 14 dni... chociaż u mnie to częste zjawisko... PROSZĘ O ODPOWIEDZ :* |
Prawde mowiac to male prawdopodobienstwo ... dla pewnosci test, ale najlepiej to na twoim miejscu wybralabym sie do gina ... byc moze jest inny powod, a jesli masz problemy z @, (mowisz ze czesto masz spoznienia) to byc moze warto zrobic jakies dodatkowe badania.
Pagula
Dodano po 1 minutach:
nowicjuszka napisał: | Pagula Ja bym zrobiła test z krwi i poszła do ginekologa. Ale ciąży raczej nie widzę...
marek89 na wszelki wypadek zróbcie test z krwi.
asia08052006Nie pisz kilku identycznych postów w kilku tematach. W ciąży nie będziesz.A co do śluzu to poczytaj w dziale metody naturalne. Tam to wszystko jest napisane. |
Dzieki nowicjuszka za mila odpowiedz ...
Pagula |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 11:10 pm Temat postu: |
|
|
Szans nie ma żadnych...I pisz w odpowiednim temacie...Forum to nie jest śmietnik.... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zmeczony24
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 11:49 pm Temat postu: |
|
|
dasz rade przeniesc ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 12:21 am Temat postu: |
|
|
eyesonfire się tym zajmie ten dział należy do niej
Ale pamiętaj na przyszłość
Pozdrawiam _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zmeczony24
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 12:22 am Temat postu: |
|
|
ok no to czekam dzieki |