Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asia08052006
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 8:03 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje za odpowiedz , troche mnie uspokoilas. dwa razy wszedl we mnie, potem zalozyl gumke i wytrysk byl gdzies po niecalych 5 min. wiec myslisz , ze nie jestem?
Dodano po 10 minutach:
teraz maz mi powiedzial, ze te dwa razy jak mi wlozyl , to wyciagal nie dlatego , ze czul, ze dochodzi. czyli tak jak mowisz, ze plemniki sa tylko w wydzielinie przed wytryskiem, a on mowi ,, ze nie czul jeszcze , ze dochodzi... jak myslicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 8:23 pm Temat postu: |
|
|
W ciąży nie będziesz. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asia08052006
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 8:43 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje za odpowiedz. wielkie pocieszenie dla mnie . mamy juz synka no i narazie nie planujemy wiecej. no ale my kobiety wiemy ze tylko jedna chwila a potem caly miesiac niepewnosci. no coz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 9:09 pm Temat postu: |
|
|
A tabletki?? spirala?? plastry?? nuvaring?? Jest tyle innych metod... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marek89
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 11:53 am Temat postu: |
|
|
Witam!
Pisałęm w tym temacie na 1wszej i 2giej stronie. Wszystko było ok, jednak moja dziewczyna dalej nie ma okresu. Spóźnia jej się ponad 10dni już, mówi że nie ma regularnych cykli, zdarzało się jej już że nawet dłużej jej się spóżniał, ale tak 2tyg to się jej spóźniał ponad 3-4miesiące temu. Ostatnio spóźnił jej się 3dni, a teraz już jest ponad 10 i ona dalej nie ma okresu. Ostatnio raz kochaliśmy się tydzień temu, i wtedy zdarzyło się to co opisywałem na pierwszych stronach. I wtedy co się kochaliśmy to według wyliczeń było kilka dni po jej okresie, który powinna dostać (jakieś 3-4dni). Czy jest o co się martwić, czym przejmować?
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asia08052006
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 12:14 pm Temat postu: czy moglo dojsc do zaplodnienia? |
|
|
witam . mam pytanie. w dni plodne kochalam sie z mezem. na poczatku dwa razy wlozyl mi na pare minut bez gumki, potem wyciagnal i zalozyl gumke i dalej kochalismy sie przez jeszcze niecale 5 minut, ale juz z zabezpieczeniem. czy jest mozliwe, ze moglabym zajsc w ciaze. slyszalam, ze w wydzielinie przed wytryskiem tez sa plemniki? z gory dziekuje za odpowiedz. dodam , ze stalo sie to przedwczoraj, a dzis mam bialy sluz - jak mleko, czy to cos oznacza? prosze o odpowiedz.prz\ylaczam do pokrewnego tematu -- eyesonfire |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 12:16 pm Temat postu: |
|
|
1. chyba po raz drugi mowie, nie zakladaj nowych tematow, jesli podobne juz istnieja!
zapewne dostalas juz odpowiedz w odpowiednim temacie! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
marek89
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 3:11 pm Temat postu: |
|
|
Nie chciałbym pisać OTów ale czy mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie, pisane 3 posty wyżej?
Dziękuję i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pagula
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 4:49 pm Temat postu: |
|
|
Oto co mi sie przytrafilo ... staramy sie z mezem o dzidzie od 4 miesiecy ... od okolo 17, 18 marca (14, 15 dzien cyklu) jest mi wyraznie niedobrze i zajadalam wielkie ilosci pokarmu . Bylam pewna ze jestem w ciazy ale 1 kwietnia zawital @. Testy rowniez potwierdzily brak ciazy. Robilam je takze po @ poniewaz nadal bylo mi mdlo ... byl rowniez inny powod ... a mianowicie mialam tylko 1 dzien krwawienia (dosc mocnego) a przez kolejne 3 dni tylko brazowe plamienia. okolo 14 kwietnia przechodzilam typowa owulacje, bole jajnikow i podbrzusza. mdlosci ustaly, nie mam juz takiego duzego apetytu ... ale piersi bola jak nigdy, sa nabrzmiale i bola juz pod malym naciskiem. Dzisiaj jest 26 dzien cyklu. Czy ja moge byc w ciazy juz od marca? Dlaczego taki inny @? Dodam ze przechodze terapie chormonalna tarczycy wiec z tego zo wiem to testy moga tutaj troszke glupiec. Bede super wdzieczna za wszelkie info.
Pozdrawiam
Dodano po 6 minutach:
PUK PUK czy jest tam kto?
Dodano po 30 minutach:
CZY KTOS TU ZAWITA? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 5:30 pm Temat postu: |
|
|
nie pospieszaj nikogo, jak ktos bedzie chcial odpowiedz to odpowie!
wg mnie w ciazy nie jestes, przy terapi hormonalnej taki zle samopoczucie czy "dziwny" okres to normalny skutek uboczny.
przykro mi, ale wg mnie nic z tego. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|