Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 19)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pon Kwi 27, 2009 8:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skutki uboczne moga byc, albo i nie.
zalezy od organizmu.
wrzuc juz na luz i daj spokoj.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Kwi 27, 2009 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy gdy kilka minut po stosunku, myjac czlonka ze spermy,majac sucha dlon robilem palcowke ukochanej moze sie cos stac ?Razz wiem ze glupie pytanie ale glownie mnie interesuje czy gdy wystepuje uczucie suchosci dloni to wszelkie plemniki zostaly zabite?

p.s co zabija jeszcze plemniki ?Smile

Ostatnio zmieniony przez light dnia Pon Kwi 27, 2009 10:27 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zmeczony24

PostWysłany: Pon Kwi 27, 2009 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej watpliwe jesli wytarles rece to jak ? :F
Powrót do góry
light

PostWysłany: Pon Kwi 27, 2009 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no o recznik rzecz jasna ;p
Powrót do góry
Zmeczony24

PostWysłany: Pon Kwi 27, 2009 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gdzies kiedys czytalem ze plemniki gina w starciu z mydlem. No i jesli wystarles do sucha to plemnik to nie superman wiec raczej ginie. Zreszta poczekaj na specjalistki od tematu bo ja tam lewy jestem i mam problem tak jak ty o ile czytales wczesniejsze posty Razz
Powrót do góry
Trans

PostWysłany: Pon Kwi 27, 2009 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam współżyłem z moją dziewczyną jakoś 25,26 kwietnia Brała tabletki antykoncepcyjne do 23 kwietnia chyba brała tabletki o 21 godzinie a jak zapomniała to o 22 czasami wcześniej 20:40... Okres powinna dostać dzisiaj ale niema czy mamy powód by się martwić?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Kwi 27, 2009 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

light Wystarczy poczytać. Jest kilkanaście partów tego tematu ;P

Oczywiście że nie ma szans...Wycierając rękę zwyczajnie je zmiażdżyłeś...A one nie potrafią się zregenerować ;P

Spokojnie Smile Ciąży z tego nie będzie Smile

Trans Brała je stosunkowo regularnie więc nie ma powodów do obaw...Tak myślę...

Ostatnio zmieniony przez nowicjuszka dnia Pon Kwi 27, 2009 10:40 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
light

PostWysłany: Pon Kwi 27, 2009 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wole sie upewnic, z natury jestem nerwowy, chociaz to nie moj pierwszy raz Wink jest partow i to nie malo Very Happy z miesiac bym to czytal, chociaz zaczalem czytac od 16 parta chyba.. ;p
Powrót do góry
Marciabb2

PostWysłany: Sro Kwi 29, 2009 9:13 am    Temat postu: Czy mogę być w ciąży?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo proszę o pomoc mam tegularne cylke 28 - 25 dni na zmianę ostatni miał 28 dni zaczął się 10.04.2009 - współzyłam z mężem kolejno 19.04, 21.04, 23.04. czy jest możliwe ze mogę być w ciąży????
Powrót do góry
Zmeczony24

PostWysłany: Sro Kwi 29, 2009 9:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o ile sie nie myle 14 dni od pojawienia sie okresu zaczynaja sie dni plodne ? +/- 2 dni. Kochaliscie sie bez zabezpieczenia?
Ale poczekaj na specjalistki.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 9 z 42