Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Someone

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 01, 2006 3:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test na szczęście dał wynik negatywny! Ale dalej czekam kiedy będzie w końcu miała ten okres... (dzisiaj jest 35 dzień cyklu)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mona86@

PostWysłany: Czw Cze 01, 2006 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz testy nie zawsze sa wiarygodne ja w waszym wypadku polecam badanie krwi kosztuje mniej wiecej tyle samo a jest pewne
suchaj jak ja zaczelam wspulzycie "pierwszy raz miesiaczka spuzniala mi sie okolo 2 miesiecy nie ma co panikowac taka jest zazwyczaj reakcja mlodego organizmu proponuje wam tabletki antykoncepcyjne a mieszanie metod to naprawde dobry pomysl pozdro
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Cze 02, 2006 7:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

---- edit by Paweł:
Treść postu usunięta ze względu na wulgarność, arogancje, obrażanie innych oraz braku wnoszenia jakiej kolwiek treści merytorycznej do tematu.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Cze 02, 2006 4:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też polecam hormony. Brałam przez 6 lat, nie zabezpieczałam się dodatkowo i żyje. Wcale mi "dupa nieurosła" wręcz przeciwnie. Shocked
Powrót do góry
Someone

PostWysłany: Pon Cze 05, 2006 8:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W koncu moja Myszka dostała tego okresu Very Happy !
Spóźnił się Jej 9 dni...
Powrót do góry
anka_pal

PostWysłany: Pią Cze 16, 2006 12:16 pm    Temat postu: straszliwy bol Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokladnie tydzien temu dostalam miesiaczke (9.06) i wlasnie wczoraj mi sie skonczyla a od 3 dni boli mnie w okolicach narzadow pluciowych niewiem moze to jest podbrzusze ale no tam mnie boli jak siadam czy leze i nie wiem czym to jest spowodowane Crying or Very sad i bardzo prosze was wszystkich o pomoc bo nie wiem co mam z tym zrobic strasznmie sie boje ze to moze byc ciaza a ja nie jestem jeszcze tak bardzo gotowa blagam o pomoc odpiszcie Exclamation Crying or Very sad
Powrót do góry
mona86@

PostWysłany: Pią Cze 16, 2006 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

suchaj wydaje mi sie ze jezeli dostalas normalna miesiaczke to nie ma sie o co martwic z ciaza jezeli masz watpliwosci ewentualnie zrub test Cool ale przede wszystkim powinnas isc do lekaza pomoze ci zlokalizowac przyczyne bulu i wybrac odpowienia dla ciebie metode antykoncepcji
pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
anka_pal

PostWysłany: Sob Cze 17, 2006 1:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za odpowiedz ale mam jeszcze jeden problem z tym zwiazany bo ten bol w prawej czesci sie nasila jak oddaje mocz i to tak strasznie boli ze tylko beczec sie chce tak strasznie sie boje a do lekarza tez nie chce isc wiem glkupota ale jeszcze nie teraz :/ i jakos tak probuje sie wszystkiego dowiedziec ale od osob takich jak wy Smile z gory dzieki za odpowiedz papapa
Powrót do góry
Mon

PostWysłany: Sob Cze 17, 2006 4:49 pm    Temat postu: Mon Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma co czekac, idz do lekarza, bo wyniku to i tak nie zmieni....a czym predzej tym lepiej i mniej nerwów...albo zrób sama test, najlepiej w laboratorium analitycznym, odajesz krew lub mocz i masz najpewniejszy wynik, bo z tymi z apteki to roznie bywa....wystarczy troche poczytac co na tym forum pisza dziewczyny i okazuje sie, ze tamte testy wcale takie genialne nie sa ;] a stresujac sie jeszcze bardziej potegujesz sobie ból
Powrót do góry
anka_pal

PostWysłany: Sob Cze 17, 2006 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ale sie boje a co do ciazy to jestem pewna ze nie bo zabezpieczylismy sie z moim chlopakiem a ten bol juz tak troszeczke przestaje wiec moze mi przejdzie do poniedzialku to jesli jestem pewna ze to nie ciaza to co to moglo by byc jeszcze ?????? kurcze tak chcialabym zeby mi to do poniedzialku przeszlo bo noie chce isc do lekarza a po za tym nie mam nawet kiedy isc :/ jestem tak zalatana ze to sie w glowie nie miesci wiec poradzcie mi jeszcze cos Smile sorki ze was tak mecze ale nie umiem sobie jakos sama poradzic a z tym lekarzem nie wypali przynajmniej w najblizszym czasie :/ pozdro papa

---- edit by Paweł:
Prosze nie używać w nadmiarze kolorów a zwłaszcza czerwonego Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 13 z 59