Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sob Cze 17, 2006 6:21 pm Temat postu: |
|
|
Takie bole moga sugierowac raczej chorobe niz ciaze. Moze to zapalenie pecherza moczowego, czy nawet zapalenie wyrostka czy jajnikow. Wiec jesli bole beda nadal to idz do lekarza. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anka_pal
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 12:26 pm Temat postu: help |
|
|
Bol ten juz mi przeszedl na szczescie i bardzo sie ciesze ale moja radosc okazala sie krotka poniewaz przed chwila zaczal mnie bolec caly brzuch gdy go napinam czy wciagam to jest jednakowy bol i znowu nie wiem dlaczego pomozcie blagam help me |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 10:28 am Temat postu: |
|
|
Natychmiast do lekarza, najpierw do rodzinnego. To może być zapalenie wyrostka a bagatelizowanie tych dolegliwości dobrze się nie skończy. Do lekarza i to szybko. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kristin
|
Wysłany: Nie Lip 09, 2006 5:40 pm Temat postu: czy to może być ciąża? |
|
|
Uprawiałam seks z chłopakiem bez zabezpieczenia... jednak do wytrysku wewnątrz mnie nie doszło... okres spoznia mi się 4 tygodnie. wykonałam 2 testy ciązowe (roznych firm) i oba wyszły negatywnie. Jakie jest prawdopodobienstwo iz jestem w ciązy?
dodam,że testy wykonane były z tygodniowa przerwą, a mój cykl miesiączkowy jest nieregularny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
naneczka
|
Wysłany: Nie Lip 09, 2006 10:10 pm Temat postu: |
|
|
moze po prostu za bardzo sie stresujesz dlatego ci sie spoznia okres. wplyw na opoznienie moga miec tez ostatnie upaly. jezeli wykonalas dwa testy roznych firm z tygodniowa przerwa, ktore wyszly negatywnie to mysle ze nie masz sie czym martwic. dla pewnosci idz do ginekologa bo jednak testy czasami sie myla. ale jezeli nie doszlo do wytrysku wewnatrz ciebie to tez nie jest az takie duze prawdopodobienstwo abys zaszla w ciaze. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emi
|
Wysłany: Nie Lip 09, 2006 10:12 pm Temat postu: |
|
|
radze abys zrobiła sobie test z krwi na obecnosc hcg. czasami testy nie sa pewne na 100% te z apteki.radze zrobic sobiew laboratorium.
ja takze mam nierególarny okres i tez myslalam ze jestem w ciazy
zrobiłam test z krwi i poszłam do ginekologa. tylko ze ja sie staram o dzidziusia i nic nic nie było
robiłam usg i czysto nic fasolki nie było |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Marlencia81
|
Wysłany: Wto Lip 11, 2006 6:06 pm Temat postu: Przedłużające sie objawy miesiączki |
|
|
3 lipca mialam miesiaczke-ok.5 dni tak jak zawsze podczas okresu bolaly mnie piersi tak teraz nic.dzisiaj mamy 11 lipiec,a mnie bola piersi,dol brzucha-dziwnie pobolewa i jest mi dziwnie, a jak siusialam mialam na papierze krew,ale to bylo jednorazowe!czy moge byc w ciazy?
---- edit by Paweł:
zmiana tematu na dekwatny do postu, prosze nie nadawa tametów "pomocy" to nic nie mówi o danym temacie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dota
|
Wysłany: Sro Lip 12, 2006 8:51 pm Temat postu: imprezka a potem ... ??? |
|
|
Ostatnio spałam u kolezanki.Byłam lekko pod wpływem alkocholu i nie wiedziałam co robie.Potem okazało sie ze uprawiałysmy sex.I w tym samym dniu lezałam obok mojego kolegi z ktorym sie całowałam i on trzymał noge w moim kroczu.Bylismy w ubraniach.Czy w ktorejs z tych sytuacji moglam zajsc w ciaze?Dodam tez ze powiększył mi sie brzuch,ale nie miewam wymiotow.Prosze pomozcie mi i powiedzcie czy jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?
---- edit by Paweł:
Zmiana tematu, "czy jestem w ciąży" to pytanie do wróżki a nie na forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lip 12, 2006 9:00 pm Temat postu: |
|
|
No z koleżanką to nie zabardźo chodź to ciekawe, szkoda że nie byłem na tej imprezce fajny widok musiał być z toą koleżanką - mnie mam żę macie więcej niż 16 lat - prokuratora nie chciał bym dostać
A z facetem no przykro mi nikt tutaj wróżką nie jest i nie wiemy czy przespałaś sie z nim czy też nie.
Musisz z nim porozmawiać szczerze co sie między wami stało. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lip 12, 2006 11:58 pm Temat postu: |
|
|
Z dziewczyną chciałaś zajść w ciążę? eee żart.
no z chłopakiem to co innego, ale napewno nie od całowania i nie po tym jak trzymał Ci nogę w kroczu
to tyle |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|